-
Με βλέπω για μετά την παρέλαση λοιπόν...
Ευχαριστώ Στέφανε και συνονόματε The_Emperor για τις απαντήσεις! -
Τα σκαλοπάτια σου κόβουν ύψος... Βάλε καλύτερα τα χρωμια μπρος και πίσω, όπως έχω βάλει εγώ (δες στο j11 forum), ή το κιτ αυτόματης αναδίπλωσης καθρεπτων, αν ο έμπορος δεν θέλει να ανέβει τόσο πολύ στο δώρο.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τα σκαλοπάτια σου κόβουν ύψος... Βάλε καλύτερα τα χρωμια μπρος και πίσω όπως έχω βάλει εγώ (δες στο j11 forum) ή τι κιτ αυτόματης αναδθπκωσης καθρεπτων αν δεν θέλει να ανέβει τόσο πολύ στο δώρο.κια ύψος κόβουν και πρόσθετο βάρος είναι.θα τα έβαζα μόνο αν χρησιμοποιούσα μπαγαζιέρα οροφής.
-
Εμενα μου χαν πει 10 μερες απ οταν μπει τελωνειο.
Με το καλο!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Σ' ευχαριστώ!
Πήγα σήμερα, υπέγραψα κτλ. , σε 1 εβδομάδα από την Τρίτη που έρχεται, θα το έχω!
Απλά ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα 21/03 να είναι το αμάξι ήδη στην αντιπροσωπεία, γιατί βάζουν τα φιμέ μόνο Δευτέρες μου είπε!
Όπως και να 'χει, το 3μερο της 25ης θα πάω την πρώτη εκδρομή! -
Το 1,5 dci πόσα άλογα εχει παιδιά;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
110.....
-
Οκ ευχαριστω!
Τώρα εξηγείται γιατι όλοι ειναι ευχαριστημένοι με τον εν λόγω κινητήρα....Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Θεωρητικά επειδή ειναι σε διάφορες παραλλαγές χρονια στην αγορά θεωρείται αξιόπιστος. Δεν παύει βέβαια να ειναι γαλλικός με οτι πορεία να σημαίνει πραγματικά ή στο μυαλό καθενός (ως παθως απο γαλλικό αμάξι πάντα θα ειμαι με την υποψία)
Τραβάει ικανοποιητικά καθώς βγάζει 26 κιλά ροπής και επιταχύνει άνετα το Qq μέχρι 150.
Επίσης ειναι πολυ οικονομικός (το Qq καίει λιγότερο απο το 1,4 diesel Yaris) ενώ ειχε το τυράκι (μέχρι πρότινος) των μηδενικων τελών (99 γραμμάρια) .
Ο 1,6 ειναι νεότερος και σαφώς ισχυρότερος αλλα πιο τραχύς στη λειτουργία του. Ιδανικός για το xtrail αλλα υπερβολικός κατα την ταπεινή μου άποψη για το Qq. -
Νομίζω επιβεβαιώνεται η επιλογή μου να μην ρισκάρω και να προχωρήσω άμεσα...
http://www.enikonomia.gr/auto/52506,H-timh-ths-aposyrshs-IX-poy-egine-Plan-B.html
Την 'έβλεπα' την μείωση, ακόμα και αν ισχύσει(η απόσυρση) τελικά!
-
http://www.enikonomia.gr/economy/53210,Aposyrsh-IX-ews-31-Maoy-alla-me-meiwmeno-ofelos-ews-50.html
Άρα είναι σαν να έδωσα 240€ παραπάνω.. εάν ισχύει αυτό το δημοσίευμα.
Καλήμερες... στην αναμονή ακόμα!
Θεωρητικά το αυτοκίνητο είναι Ελλάδα από την Τρίτη 15/03. -
λίγη υπομονή ακόμη! έφτασε ο καιρός!
με το καλό! -
Μίλησα με τον αντιπρόσωπο...δεν έχει εκτελωνίσει ακόμα μου είπε, γιατί τους είπαν ότι θα ψηφιστεί σήμερα η τροπολογία για την απόσυρση...
Κατά 99% όπως και να 'χει, χάνω το ταξίδι του 3μέρου που κανόνιζα...
Νεότερα από Δευτέρα... -
Μίλησα ξανά μαζι του, είχαν οδηγία απο τον διευθυντή της Nissan μου είπε, να περιμένουν. Τη Δευτέρα τους είπε μέχρι την Τετάρτη, και την Τετάρτη μέχρι σήμερα. Τελικά το προχώρησαν σήμερα και Πέμπτη θα το εχω!
Δεν ξερω κατα ποσο προλαβαίνει, αλλα έτσι μου είπε...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
αντε με το καλο !!!!
-
Καλοριζικο φιλε μου,με το καλο.Εγω που ειμαι στην ιδια αναμονη με σενα(οχι για qq),την τριτη εκλεισα το αυτοκινητο,πεμπτη ηταν στην αντιπροσωπεια εκτελωνισμενο,και δευτερα μαλλον παραλαβη.
Βεβαια ειχα πει να μην ασχοληθουν καθολου με το θεμα αποσυρσης. -
Αν την εποχή αυτή δεν σε νοιάζει η απόσυρση τότε άνετα παραλαμβάνεις άμεσα μιας και υπάρχουν οχήματα στο τελωνειο ενώ και οι υπηρεσίες υπολειτουργουν.
-
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση στο θέμα του Android Συστήματος για το QQ. Το μηχάνημα δουλεύει τέλεια, και είναι ταχύτατο! Τα χειριστήρια στο τιμόνι δουλεύουν κανονικότατα, όπως και η οθόνη στον πίνακα οργάνων που μεταφέρει δεδομένα για τον σταθμό ραδιοφώνου καθώς και κλήσης. Το μηχάνημα που έβαλα εγώ είναι το παρακάτω http://witson.com/en/displayproduct.htm ... =102508003 και υπάρχουν και άλλα δύο 'μικρότερα' συστήματα. Επίσης έχω βάλει κάμερα οπισθοπορείας, καθώς και dvb-t mpeg4 τηλεόραση που λειτουργεί μέσα από την οθόνη, με την αφή, και όχι με χωριστό τηλεκοντρόλ. Συνολικό κόστος κάτι λιγότερο από 500 Ευρώ, και την τοποθέτηση την έκανα μόνος μου. Για όποιον έχει μια ιδέα, και έχει το θάρρος να ¨ανοίξει¨ το αυτοκίνητο δεν είναι κάτι δύσκολο. Το πιο δύσκολο κομμάτι, να περάσει το καλώδιο για την κάμερα από εμπρός μέχρι πίσω, καθώς και να μπει η κάμερα. Εγώ δεν κατάφερα να βγάλω το πλαστικό φιλέτο στο πορτ-παγκάζ, που είναι πάνω του η χειρολαβή, λαμπάκια κλπ (όπως είχα κάνει στο prius) αλλά τελικά δεν χρειάστηκε γιατι βρήκα τρόπο να βάλω την κάμερα και να περάσω το καλώδιο. Γλίτωσα και την ζημιά και την ταλαιπωρία.
Μερικές ακόμη φωτογραφίες.
Νίκος
-
Πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
Σεβαστό το ποσό, αλλά τα μισά λεφτά σε σχέση με το Connect. Το αγόρασες από Ελλάδα ή από εξωτερικό;
-
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Γνωστό το site που ανέφερες. Είχα πάρει το 2010 απο εκεί για το τότε τόκους μου. Αυτό που έβαλες βλέπω ότι έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από άλλα που προτείνονται. Πρόσεξες αν έχει ανεμιστήρα στη πίσω πλευρά;
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νissan Qashqai J11 [2014-__]