-
Ιδανικό τρέιλερ για κατόχους VW με κοτσαδόρο.
Οπως εδώ -
http://www.macmotors.gr/index.php/el/de ... ismena-mas
Στην αγγελία λέει οτι είναι χειροκίνητο, αλλά οι φωτογραφία το έχει αναβαθμίσει σε αυτόματο
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7624103/
''προτασεις του στυλ εχω 1,500ευρω μετρητα και να κανουμε και γραμματια δεν με ενδιαφερουν ουτε ατακες φιλε εχουμε κριση ξερεις-μα παλιο αμαξι ειναι ...
παρακαλουνται
-φτωχομπινεδες
-βλακες
-κουτοπονηροι
-τζαμπατζηδες
-διακονιαρηδες
-καρμιριδεςνα μην ενοχλησουν καθολου.ευχαριστω''
Τρομερός ο τύπος....
-
Αρκουσε ενα 'τιμη μη διαπραγματευσιμη' αντι ολο αυτο το καραγκιοζιλικι...
-
218491 χλμ στις φωτογραφιες, 111111χλμ στην αγγελια. Απλα πραγματα.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7519885/ -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ξεφτιλισμένος απατεώνας.
Αν ήμουν από τη περιοχή μιας και ψάχνω τέτοιο αμάξι θα κανόνιζα ραντεβού για να το δω, θα έσκαγα με τυπωμένη τη φωτογραφία και θα τον έβριζα.Kαλησπερα. εγω ειμαι απο την περιοχη αλλα ψαχνω πιο μικρο αμαξι. χθες ημουν τρικαλα. αυριο καρδιτσα. εαν περασω στην επιστροφη απο λαρισα να παω να τον κανω μια πλακα....?
αυτο σκεφτηκα και εγω. να παω με τυπωμενη την φωτο και να τον φτυσω. αλλα δεν του αξιζει κατι τετοιο. τοσο ανωδυνο.
θα παει και θα σβησει την φωτο. και απλα θα βρει θυμα και θα το δωσει.Ποιος ξερει ιταλικα απο εδω να τον κανουμε μια πλακα. να παρουμε το πλαισιο και να κανουμε ταχατες τηλεφωνο ιταλια και να μας πουνε τα χλμ στα ιταλικα..... απο ιταλια μερια. εγκεφαλικο θα παθει ο τυπος.
εαν εχετε καποια αλλη καλυτερη ιδεα δεκτη. απλα δεν ξερω εαν θα μπορεσω σιγουρα να περασω απο λαρισα....
Δε ξερω ιταλικα αλλα νομιζω οτι αρκει να του πεις πως δουλευεις στην εργοστασιακη υπηρεσια ποιοτητας στολου Alfa Romeo Autopanini Occhio del Falco και οτι ξερετε απο τα κεντρικα πως αυτο το αμαξι εχει κανει πανω απο 200K και καιει και λαδια. Τον ενημερωνεις πως η εταιρεια ξερει για την απατη του και πρεπει να το γυρισει σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο για να επαναφερουν τα χιλιομετρα στον πραγματικο τους αριθμο και να συμπληρωσουν και ενα λιτρο Selenia. Mετα φευγεις και χανεσαι στο ηλιοβασιλεμα οδηγωντας μια GT Junior '65 σε κατάσταση κούτας.
Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο
Ωραιο σεναριο. βρες μου εσυ μια GT Junior '65 και εγω εθελοντης. και παιζω και οποιον ρολο θες.
Περα απο την πλακα δεν ειχα χρονο να περασω να τον 'τρομαξω¨λιγο.....
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.....Αλλα που θα παει καποια στιγμη απο καποιον θα την βρουνε... -
www.car.gr/classifieds/cars/view/7773902/
Μόνο μοτέρ θέλει τίποτα άλλο λέμε!!!!!!!!
Στάλθηκε από το XOOM 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στις ''ιδιαιτεροτητες'' εχει τικαρει τα παντα ολα. Ακομα και στην περιγραφη, δεν πετυχε ουτε το ποσες πορτες εχει....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7624103/''προτασεις του στυλ εχω 1,500ευρω μετρητα και να κανουμε και γραμματια δεν με ενδιαφερουν ουτε ατακες φιλε εχουμε κριση ξερεις-μα παλιο αμαξι ειναι ...
παρακαλουνται
-φτωχομπινεδες
-βλακες
-κουτοπονηροι
-τζαμπατζηδες
-διακονιαρηδες
-καρμιριδεςνα μην ενοχλησουν καθολου.ευχαριστω''
Τρομερός ο τύπος....
Καλά τα λέει.... Δεν καταλαβαίνουν τίποτα από μη διαπραγματευσιμη οι καραγκιοζηδες....
-
Ο ιδιος με τον τροπο που εκφραζεται ομως ειναι μεγαλυτερος καραγκιοζης...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο ιδιος με τον τροπο που εκφραζεται ομως ειναι μεγαλυτερος καραγκιοζης...Ναι μεν αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει τραβήξει σε άκυρα τηλεφωνήματα.... Είμαι παθως και κατανοώ....
-
Δεν ειναι δικαιολογια αυτη. Εγω αν ειμαι σοβαρα υποψηφιος ενδιαφερομενος και μ αρεσε και η τιμη με τετοιον παπαρα δε θα θελα να συναλλαγω.Ποιος ξερει τι αλλο μπορει να με περιμενει στη συμφωνια.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν ειναι δικαιολογια αυτη. Εγω αν ειμαι σοβαρα υποψηφιος ενδιαφερομενος και μ αρεσε και η τιμη με τετοιον παπαρα δε θα θελα να συναλλαγω.Ποιος ξερει τι αλλο μπορει να με περιμενει στη συμφωνια.Βρε δίκιο έχεις και εσύ, αλλα προσπάθησε να μπεις στη θέση του .... Ποιος ξέρει τι εχει ακούσει... Εμένα προσπαθούσαν να μου πουν τι τιμή να βάλω, μαθήματα τιμολόγησης, παζάρια απίστευτης μαλακιας.....
-
Σε καταλαβαινω εννοειται, αλλα τετοια περιγραφη αγγελιας δε θα εφτιαχνες, αυτο λεω.
-
Πάνω σε νεύρα έχω γράψει και εγω ένα δυο παλαβά αλλα μετα μόλις μου περναγε τα έσβηνα!
-
Δεν υπάρχει η έννοια της μη διαπραγμάτευσης σε συναλλαγή που δεν ειναι εμπορευματοποιημένη ( δεν πουλάς πχ εφημερίδες η τσιγάρα )
Τωρα το να σου κάνει μάθημα ο άλλος υποδηλώνει άλλες προθέσεις (πχ ειναι ανταγωνιστής , η μάντρας )Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7624103/
''προτασεις του στυλ εχω 1,500ευρω μετρητα και να κανουμε και γραμματια δεν με ενδιαφερουν ουτε ατακες φιλε εχουμε κριση ξερεις-μα παλιο αμαξι ειναι ...
Τρομερός ο τύπος....
Καλά τα λέει.... Δεν καταλαβαίνουν τίποτα από μη διαπραγματευσιμη οι καραγκιοζηδες....
Συγγνωμη αλλα ποιος θα δωσει ακομη και 1500 ευρω για αυτο το αυτοκινητο ?
-
Εφόσον ήταν εντελώς απείραχτο (που δεν φαίνεται να είναι) θα έδινα άνετα 2 χιλιάρικα για την κατάσταση που φαίνεται στις φωτό και αφού επαληθευθεί μετά από ελέγχους. Πούλησα '94 Charade το 100αρι στα 2000 αλλά εντελώς εργοστασιακό και άριστη κατάσταση. Θα έπιανα και 2500 άνετα αν δεν βιαζόμουνα. Το κοινό υπάρχει δεν είναι όλα για όλους...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Εφόσον ήταν εντελώς απείραχτο (που δεν φαίνεται να είναι) θα έδινα άνετα 2 χιλιάρικα για την κατάσταση που φαίνεται στις φωτό και αφού επαληθευθεί μετά από ελέγχους. Πούλησα '94 Charade το 100αρι στα 2000 αλλά εντελώς εργοστασιακό και άριστη κατάσταση. Θα έπιανα και 2500 άνετα αν δεν βιαζόμουνα. Το κοινό υπάρχει δεν είναι όλα για όλους...μα ειναι ενα αρχαιο σαραβαλακι και πειραγμενο απο πανω! δηλαδη ποιος θα αγοραζε ενα renault 5 με τουρμπο το οποιο θελει απο ταμπλω μεχρι καθισματα και ολα τα εσωτερικα που σιγα μην βρεις για τετοιο αρχαιο αμαξι.. σχεδον αστειο μου κανει...εκτος και αν καποιος το θελει για αγωνες παλιων αυτοκινητων. που ακομη και εκει θα επαιρνα κατι ωραιοτερο. (οπως το datsun 510 ενος γνωστου μου...)
αμα ειναι ετσι να βαλω και εγω σε ενα yugo τουρμπινα να πιασει 4000 ..!
-
Σύγκριση yugo με R 5 απλά δεν γίνεται.
Το αμαξάκι φαίνεται πολύ προσεγμένο, θα συμφωνήσω με τα 2000 άντε 2500 το πολύ. Είναι ένα ιστορικό αυτοκίνητο όπως και να το δούμε. Τα 4000 όμως είναι πολλά. Όσο για τα σχόλια ...
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα