-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
..............Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις.
Ο πρόσθετος εξοπλισμός πάντως της BMW είναι εξοργιστικά ακριβός.Θα περιμένω και εαν φθηνύνει 20.000 στην βασική της έκδοση θα την πάρω.............
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
..............Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις.
Ο πρόσθετος εξοπλισμός πάντως της BMW είναι εξοργιστικά ακριβός.Θα περιμένω και εαν φθηνύνει 20.000 στην βασική της έκδοση θα την πάρω.............
Πάντως όταν το QQ έχει 24-25k το να έχει το Χ1 27-28k δεν μοιάζει υπερβολικό
-
Παιδιά συγκρίνουμε λίγο ανόμοια πράγματα. 24.500 πήρα εγώ το 1.5 πετρέλαιο accenta Premium. Η αντίστοιχη Χ1 με πετρέλαιο και τον αντίστοιχο εξοπλισμό πρέπει να έχει κάνα 34000. 10Κ περίπου διάφορα είναι μεγαλη έστω και αν ομολογουμενως η X1 είναι ανωτερη
-
+1 στον plutare.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαφορά υπάρχει, δεν ξέρω αν είναι 10k, αλλά το QQ έχει κυκλοφορήσει εδώ και 2 χρόνια, ενώ το Χ1 μόλις τώρα.
Ακόμη δεν έχουν υπάρξει προωθητικά προγράμματα και ουσιαστικές εκπτώσεις. Γι' αυτό νομίζω ότι όποιος μπορεί καλύτερα να περιμένει, γιατί πιστεύω ότι θα υπάρξουν εκπτώσεις. Πριν λίγες μέρες μου μετέφεραν ότι η τιμή του συστήματος πλοήγησης έχει ήδη μια έκπτωση 50%. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες εκπτώσεις.
Επίσης, μην ξεχνάμε ότι το X1 προσφέρει μεγαλύτερους χώρους (μόνο ο χώρος αποσκευών είναι 75 λίτρα μεγαλύτερος...) και ενδεχομένως καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
Εγώ το έχω ξαναπεί ότι θεωρώ και τα 2 αμάξια υπερτιμολογημένα... -
Βασίλη δεν λέμε αυτό. Όλα τα αυτοκίνητα είναι υπερτιμολογημένα. Αλλά αν κάποιος λέει ότι θα δώσει μέχρι 27 - 28 χιλιάδες και μαθαίνει ότι η BMW δίνει ένα πολύ ωραίο και καλύτερης ποιότητας κοντά σε αυτό το ποσό , ψαρώνει . Όταν όμως πάρει την προσφορά στα χέρια του θα δει ότι έχει πάνω από 7 χιλιάδες ευρώ διάφορα το ένα αυτοκίνητο με το άλλο . Και τότε πραγματικά ξεφεύγει το πράγμα
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Βασίλη δεν λέμε αυτό. Όλα τα αυτοκίνητα είναι υπερτιμολογημένα. Αλλά αν κάποιος λέει ότι θα δώσει μέχρι 27 - 28 χιλιάδες και μαθαίνει ότι η BMW δίνει ένα πολύ ωραίο και καλύτερης ποιότητας κοντά σε αυτό το ποσό , ψαρώνει . Όταν όμως πάρει την προσφορά στα χέρια του θα δει ότι έχει πάνω από 7 χιλιάδες ευρώ διάφορα το ένα αυτοκίνητο με το άλλο . Και τότε πραγματικά ξεφεύγει το πράγμαΣτάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείς συγκρίνοντας ακριβώς τον εξοπλισμό των δύο αυτοκινήτων.
Σε αυτό έχεις δίκιο ιδίως εάν θέλει οπωσδήποτε τον εξοπλισμό αυτόν. Εάν κάνει υποχωρήσεις στον εξοπλισμό και έχει και μια πολύ καλή έκπτωση τότε ενδεχομένως να θελήσει να θυσιάσει κάτι από τον εξοπλισμό επιδιώκοντας να πάρει το 'καλύτερης ποιότητας' αυτοκίνητο όπως έγραψες.
Εγώ πάντως θα το έψαχνα εάν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα αυτοκίνητα (αν και ο κινητήρας και των 2 είναι κάτω από αυτό που θα ήθελα...) -
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πάντως όταν το QQ έχει 24-25k το να έχει το Χ1 27-28k δεν μοιάζει υπερβολικό
Αλλο ντάτσουν και αλλο μπε μπε. Δεν ειναι τα 2 χιλιάρικα η διαφορά , αλλού είναι η διαφορά......
Εγω 19470 το πήρα πριν 6 χρόνια.... -
Για όσους ενδιαφερονται έχει στο car.gr απο δυο αντιπροσωπειες μια 1.5 diesel sportline (κοστολόγηση έκδοσης 3250€) και μια 1.5 βενζίνη αυτόματη xline (κοστολόγηση έκδοσης 3250€) και οι δυο με 100χμ και ίδια τιμή 29900€..
-
Η bmw πάντως στηρίζει μεγάλο μέρος της εμπορικής επιτυχίας της σε αυτό το αμάξι. Είναι το πιο μικρό και προσιτό οικονομικά suv που έχει μόλις κυκλοφορήσει, με μια εμφάνιση κατά γενική ομολογία πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Πιστεύω ότι θα κάνουν στο μέλλον γενναίες εκπτώσεις για να κερδίσουν όσο μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας μπορούν. Άλλωστε εκεί αποσκοπούν και οι εκδόσεις με 1500cc κινητήρες...
-
Θα συμφωνήσω πάντως με τον emperor ότι είναι οριακά συγκρίσιμα βάση κατηγορίας. Η X1 λόγω χώρων πατάει κάπου ανάμεσα σε qq και xtrail, κατά την ταπεινή μου άποψη. Εκεί λοιπόν πιστεύω ότι υπερτερεί αν κάποιος υπολογίσει (και μάλλον καλά θα κανει) ότι η BMW είναι ένα πιο ποιοτικό αυτοκίνητο.
Τώρα το θέμα των τιμών γενικά είναι μια μεγάλη κουβέντα.... Για μένα το qq στη καλύτερη του έκδοση δεν θα έπρεπε να ξεπερνά με τα χίλια ζόρια τα 25Κ και η BMW τουλάχιστον με τον 1.5 τα 30Κ.... -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Θα συμφωνήσω πάντως με τον emperor ότι είναι οριακά συγκρίσιμα βάση κατηγορίας. Η X1 λόγω χώρων πατάει κάπου ανάμεσα σε qq και xtrail, κατά την ταπεινή μου άποψη. Εκεί λοιπόν πιστεύω ότι υπερτερεί αν κάποιος υπολογίσει (και μάλλον καλά θα κανει) ότι η BMW είναι ένα πιο ποιοτικό αυτοκίνητο.
Τώρα το θέμα των τιμών γενικά είναι μια μεγάλη κουβέντα.... Για μένα το qq στη καλύτερη του έκδοση δεν θα έπρεπε να ξεπερνά με τα χίλια ζόρια τα 25Κ και η BMW τουλάχιστον με τον 1.5 τα 30Κ....Ακριβώς αυτή ειναι κ η δική μου οπτική plutare!
Συμφωνώ απόλυτα κ με το σχόλιό σου για τις τιμές! -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Τώρα το θέμα των τιμών γενικά είναι μια μεγάλη κουβέντα.... Για μένα το qq στη καλύτερη του έκδοση δεν θα έπρεπε να ξεπερνά με τα χίλια ζόρια τα 25Κ και η BMW τουλάχιστον με τον 1.5 τα 30Κ....+1000
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τώρα το θέμα των τιμών γενικά είναι μια μεγάλη κουβέντα.... Για μένα το qq στη καλύτερη του έκδοση δεν θα έπρεπε να ξεπερνά με τα χίλια ζόρια τα 25Κ και η BMW τουλάχιστον με τον 1.5 τα 30Κ....+1000
Να είσαι σίγουρος ότι τότε θα υπήρχε και λιγότερη γκρίνια
-
Πάντως στο car κυκλοφορεί πολύ καλό configuration με 28,900 με τον ντίζελ κινητήρα , 18αρες ζάντες και όλα τα μπλιμπλικια
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Πάντως στο car κυκλοφορεί πολύ καλό configuration με 28,900 με τον ντίζελ κινητήρα , 18αρες ζάντες και όλα τα μπλιμπλικιαSent from my iPad using Tapatalk
Καινούργιο ή μεταχειρισμενο; βάλε κάνα link
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Πάντως στο car κυκλοφορεί πολύ καλό configuration με 28,900 με τον ντίζελ κινητήρα , 18αρες ζάντες και όλα τα μπλιμπλικιαSent from my iPad using Tapatalk
29900 aμαξι test drive διαθεσιμο τον Μαιο...
-
Ποιο car ρε παιδιά τώρα; κραχτες είναι αυτά για να πας να ρωτήσεις. Ακόμα και να υπάρχει το αμάξι θα το δωσουν σε δικό τους...
Ρώτησα και εγώ προχθές για ένα και μου λέει.... 'Αν υπάρχει ακόμα'..... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ποιο car ρε παιδιά τώρα; κραχτες είναι αυτά για να πας να ρωτήσεις. Ακόμα και να υπάρχει το αμάξι θα το δωσουν σε δικό τους...
Ρώτησα και εγώ προχθές για ένα και μου λέει.... 'Αν υπάρχει ακόμα'.....Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό...Εγώ έφτασα πολύ κοντά στο να πάρω τέτοια περίπτωση...
BMW X1 2016