Χμ, ναι. Για τους κινητήρες θυμόμουν απλά μερικά νούμερα σε επιδόσεις, όχι τη διαφορά στη ροπή. Τα υπόλοιπα του εξοπλισμού δεν τα σκέφτηκα μάλλον γιατί δεν έδωσα και τόση σημασία, όμως τώρα που το λες μετράνε και στο μεταπωλητικό κομμάτι. Αλλά οκ, στην τελική για να πάρω τέτοιες απόψεις ρώτησα και μέχρι στιγμής βοηθάτε
Το Clio το είδα σήμερα. Ωραίο αμάξι, λίγο η βαφή φαίνεται περίεργη γύρω γύρω από τα σημεία που ενώνονται τα κομμάτια (πχ φτερά με τον κώλο πάνω από τα φανάρια) αλλά μπορεί απλά να ήταν το έκθεμα ή να φαινόταν λόγω του χρώματος (λευκό). Επίσης το ότι όλα είναι full made στη Τουρκία δε με εμπνέει για την κατασκευή, αν κι ότι έχω δει από βίντεος φαίνεται πολύ οκ εργοστάσιο.
Στα χρηματικά η έκδοση που θα ήθελα βγαίνει λίγο πιο ακριβή και από το Fiesta, όμως καλύτερα εξοπλισμένη. Βασικά πιάνει σε εξοπλισμό το C3 μιας και οι 2 ειναι οι κορυφαίες (οτι κοιτάζω θέλω οπωσδήποτε προβολείς ομίχλης και κατα δεύτερον clima) του εκάστοτε μοντέλου.
Κοίταξα λίγο να δω και τι λένε στα clubs κτλ. για το αμάξι και διαβάζω μερικά περίεργα για τον DCi της Renault πως πίνει λάδι σαν τρελός.
Όπως και να έχει δεν το έχω αποκλείσει σαν επιλογή.