Τι μου λέτε τώρα για συντονισμούς και τρέμουλα... να σας πω εγώ...
1ο service Clio I 1.4 στα 10.000 έκανα στο εξωτερικό (Αγγλία) όπου όταν το πήγα για service με κοιτούσαν περιέργα (γιατί το αυτοκίνητο προφανώς δεν χρειαζόνταν service ακόμα... αλλά με βάση τα ελληνικά δεδομένα το πήγα)
Τέλος πάντων το κράτησαν και μάλλον μόνο λάδια μου άλλαξαν.
Όταν γύρισα Ελλάδα (είχα φτάσει γύρω στα 14.000χλμ) επισκέπτομαι το εξουσιοδοτημένο (εκεί που είχα αγοράσει το αυτοκίνητο), τους λέω τι έγινε και θεώρησαν πως το αυτοκίνητο ήθελε οπωσδήποτε ένα service (ότι και αν σήμαινε αυτό - μπουζί, ρυθμίσεις βαλβίδες δεν ξέρω τι άλλο)
Παραλαμβάνω το αυτοκίνητο και γυρίζω στο συνεργείο αφού είχα κάνει 1-2 χιλιόμετρα, το αυτοκίνητο έτρεμε ολόκληρο, στο ρελαντί, όταν ήταν σταματημένο
Το βλέπουν, μου λένε δεν έχει τίποτα. Συνδέουν τον υπολογιστή (!). Δεν βλέπουν τίποτα. Eπιμένω. Το πάμε βόλτα (οδηγάνε αυτοί). Το 'σπάνε' το αυτοκίνητο (κόφτες επανηλειμένα κλπ.). Εγώ απορώ πώς, όταν συζητάμε για πρόβλημα στην λειτουργία του κινητήρα, πιέζουμε το αυτοκίνητο τόσο πολύ. Κανένα εμφανές πρόβλημα, όσο κινείται. Τελειώνει η βόλτα. Ανοίγουμε καπώ (δεν το είχαν κάνει πριν την βόλτα). Ο κινητήρας πάει πέρα-δώθε από το τρέμουλο. Παραδέχονται το πρόβλημα.
Ψάχνονται, το σκέφτονται, και μου λένε οτι πιθανόν έγινε λάθος ρύθμιση στις βαλβίδες (υπόψη το αυτοκίνητο δούλευε ΑΨΟΓΑ πριν την ρύθμιση). Το φτιάχνουν (αφού περιμένουμε να κρυώσει), μου το παραδίδουν. Το πρόβλημα έχει σε μεγάλο βαθμό διορθωθεί, αλλά το αυτοκίνητο δεν είναι όπως πριν το service. ΣΙΓΟΥΡΑ. Ούτε ήταν ποτέ πιά. (Ξέρει αλήθεια κανείς αν δημιουργείται πρόβλημα από λειτουργία του κινητήρα στον κόφτη με κακορυθμισμένες βαλβίδες ?)
Αυτά. Άλλες ιστορίες (εξίσου τραγικές) σε άλλο επεισόδιο.