-
-
-
Ακαγκούρευτη, απέριττη 911 SC με κανονικές πινακίδες πριν μια βδομάδα
-
Εξαιρετικα σπανιο να δεις 911 που να μην εχει γινει μετατροπη σε turbo-look η σε 964 και θα συμπληρωνα εξισου σπανιο με κανονικα νουμερα .
-
Και να συμπληρώσω επιπλέον πόσο μικροσκοπική μοιάζει σε σχέση με τις σημερινές 911 ..
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Και να συμπληρώσω επιπλέον πόσο μικροσκοπική μοιάζει σε σχέση με τις σημερινές 911 ..Το ίδιο ισχύει για πολλά σημερινά αυτοκίνητα σε σχέση με τα πρώτα μοντέλα με το ίδιο όνομα. Τρία παραδείγματα που μου έρχονται άμεσα στο μυαλό είναι τα τωρινά Πόλο, Κορόλλα και Φιέστα.
-
Το τωρινό Polo είναι 26 πόντους μακρύτερο... όχι από το 1ο Polo αλλά από το 1ο Golf..
-
Clio άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Πατρα
image hosting free -
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
-
-
-
Vespas η πρώτη φώτο!
Νονέ η Ε28 μοιάζει να είναι σε φάση ανακατασκευής?! Το χρώμα ήταν τόσο καλό όσο φαίνεται? Γιατί κάτι χρώμια και σηματάκια δεν είναι και τόσο.. Από περιέργεια πάντως έψαξα για την απόχρωση αν είναι εργοστασιακή εποχής αλλά δεν βρήκα τίποτα.
-
Καθημερινο αμαξι ,με κρατιεκς πινακιδες ειναι..οχι σε φαση ανακατασκευης.. Η αποχρωση μου μοιαζει τοσο ταιριαστη που δε μπορω να φανταστω οτι δεν ειναι εργοστασιακη! Δε μου μοιαζει και ξαναβαμμενη εντωμεταξυ
-
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Μια Giulietta Spider αξίζει για να σταματήσεις και να τραβήξεις φώτο από το πίσω τζάμι!.. Ελπίζω να ναι τόσο καλή όσο φαίνεται..Είναι της περιοχής και πράγματι κοιμάται στο γκαραζ. Κάτι κυριακές κυκλοφορεί..
-
-
Classic Safari