-
Χρήσιμη πληροφορία. Αξίζει να το κυνηγήσεις. Μιλάμε για αμαξάρα απο τις λίγες. Γελάει με τα περισσότερα τέτοιου όγκου αυτοκίνητα.
-
Άμα ειναι του 2009 ό προηγούμενος εχει λύσει όλα τα προβλήματα . Θεωρητικά όμως η VW κρατάει αρχείο συντήρησης και εγγύησης . Όποτε αν εχει χτυπήσει Mechatronics η οτιδήποτε άλλο θα το ξέρεις.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Τσεκαρα το βιβλίο του service (όλα σε επίσημο συνεργείο στη Λάρισα) και δεν έχει καμιά αναφορά σε επισκευή, αναβάθμιση κτλ του DSG. Επίσης σύμφωνα με τα τσεκαρίσματα που έχουν κάνει, δεν έχει αλλάξει ποτέ λάδι και φίλτρο για το DSG (το καταλαβαίνω σωστά ότι έχει κάποιο ξεχωριστό κύκλωμα λαδιού?).
Έχει κάνει και 105000, στα πόσα χλμ θα έβγαζε πρόβλημα το DSG αν είναι ελαττωματικό?
-
Στα τόσα χιλιόμετρα θα το είχε βγάλει, αλλά πουθενά στο βιβλίο service δεν θα δεις γραμμένο αν έχει γινει κάτι στο dsg. Σε αυτό φαίνομται μόνο οι περιοδικές εργασίες service. Θα ζητήσεις να σου κάνουν εκτύπωση όλες τις εργασίες που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο και είναι περασμένες στην καρτέλα πελάτη. (δικαίωμα σου είναι). Εκεί μέσα είναι περασμένα τα πάντα. Απο τα πατάκια που μπορεί να πήρε κάποιος μέχρι και τις εργασίες εντος εγγύησης, τον έλεγχο καυσαερίων, τα πάντα.
Το λάδι στο κιβώτιο υπο φυσιολογικές συνθήκες δεν χρειάζεται αλλαγή 'sealed for life' παρα μόνο εάν υπάρξει οδηγία απο την VW -
Ναι και εγώ πιστεύω οτι θα είχε βγάλει πρόβλημα . Το πι πιθανό ειναι οτι σύντομα θα χρειαστεί να αλλάξεις συμπλέκτες εκτός αν τα χιλιόμετρα έχουν γίνει σε εθνική ,επαρχία. . Εχω την αίσθηση οτι το συγκεκριμένο κιβώτιο δεν ειναι ξηρό και ήταν εξαιρετικά αξιόπιστο μιας και το έβγαζε η ίδια η Borgen και όχι φασόν η VW όπως σήμερα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Ναι και εγώ πιστεύω οτι θα είχε βγάλει πρόβλημα . Το πι πιθανό ειναι οτι σύντομα θα χρειαστεί να αλλάξεις συμπλέκτες εκτός αν τα χιλιόμετρα έχουν γίνει σε εθνική ,επαρχία. . Εχω την αίσθηση οτι το συγκεκριμένο κιβώτιο δεν ειναι ξηρό και ήταν εξαιρετικά αξιόπιστο μιας και το έβγαζε η ίδια η Borgen και όχι φασόν η VW όπως σήμερα.Sent from my iPad using Tapatalk
Για τη ποσό μιλάμε περίπου για μια τέτοια αλλαγή?
-
Νομίζω πάνω απο 1000 ανάλογα αν θα πας αντιπροσωπεία ή όχι. Αν σου βγάλει mechatronic χαλαρά 1200 και πάνω.
-
Καλησπερα παιδια. Μπαινω και εγω στην παρεα σας καθως το πρωτο μου αυτοκινητο θα ειναι ενα Golf mk4 1.4 του πατερα καθως παιρνει καινουριο τωρα. Το εχω οδηγησει πολλες φορες και μου φαινεται πολυ ψοφιο ομως. Εσεις τι λετε? Υπαρχει κατι να του δωσει λιγη δυναμη παραπανω? Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης mattypocket έγραψε:
Καλησπερα παιδια. Μπαινω και εγω στην παρεα σας καθως το πρωτο μου αυτοκινητο θα ειναι ενα Golf mk4 1.4 του πατερα καθως παιρνει καινουριο τωρα. Το εχω οδηγησει πολλες φορες και μου φαινεται πολυ ψοφιο ομως. Εσεις τι λετε? Υπαρχει κατι να του δωσει λιγη δυναμη παραπανω? Ευχαριστω!Αστο οπως ειναι. Τζαμπα λεφτα θα πεταξεις
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καλησπερα παιδια. Μπαινω και εγω στην παρεα σας καθως το πρωτο μου αυτοκινητο θα ειναι ενα Golf mk4 1.4 του πατερα καθως παιρνει καινουριο τωρα. Το εχω οδηγησει πολλες φορες και μου φαινεται πολυ ψοφιο ομως. Εσεις τι λετε? Υπαρχει κατι να του δωσει λιγη δυναμη παραπανω? Ευχαριστω!
Αστο οπως ειναι. Τζαμπα λεφτα θα πεταξεις
Στάλθηκε απο s4 με tapa
Με κανενα τσιπακι δεν;
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Στάλθηκε απο s4 με tapa
+1. Δεν σώζεται.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Στάλθηκε απο s4 με tapa
Με κανενα τσιπακι δεν;
Ουτε τσιπακι,ουτε τσιπαρα,ουτε τσιπουρα... ταφος και μαζι μνημοσυνο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στάλθηκε απο s4 με tapa
Με κανενα τσιπακι δεν;
Ουτε τσιπακι,ουτε τσιπαρα,ουτε τσιπουρα... ταφος και μαζι μνημοσυνο..
οποτε συμβιβασμος ειναι η λυση.
-
Έχει αγοράσει κάποιος , ή έστω έχει οδηγήσει το νέο Golf TSI 1.0 ;
να ακούσουμε τις πρώτες εντυπώσεις για τον κινητήρα αυτό..Οι πρώτες δημοσιογραφικές κριτικές είναι καλές...
-
Εχω μια τραβερσα ,τη μεταλλικη, πισω προφυλακτηρα απο bassat b6.. αν καποιος τη θελει μου λεει.. τιμη 'συμβολικη'..
-
Ερώτηση κρίσεως για όποιον γνωρίζει: το Golf R εισάγεται στην Ελλάδα; Γιατί δεν το βρίσκω στη σελίδα της VW. Μόνο κάτι μαντράδες το έχουν
-
To R έχω την εντύπωση πως ειναι περιορισμένης παραγωγής και κατόπιν παραγγελίας.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Κανονικής παραγωγής είναι. Το έχω δει στον δρόμο, άρα μπορείς να το παραγγείλεις.
-
R ή R line?
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
R με 300 άλογα. Κοντά στη δουλειά Κώστα...
VW FORUM