-
Και σταμάτησε η παραγωγή του διότι δεν το ήθελαν ούτε σαν δώρο...
-
Opel Signum '03 στο Lidl Δροσιάς.
-
Διερχόμενο στα φανάρια της ΕΟ Αγρινίου Αμφιλοχίας
Hyundai-Veloster-SR-TurboAκριβώς το ίδιο αλλά σε μαύρο χρώμα.
-
Πινακίδες ..Αυστραλίας (New South Wales)! Πρέπει να το αγαπάει πολύ για να το μεταφέρει ως εδώ!
-
Ελα τωρα .........
Ηταν αυτο αλλα με ιταλικες πινακιδες και μαυρο χρωμα. Το ειδε και φιλος μου στη Λευκαδα. Μη κολλας. Υπαρχουν και καποιοι που δεν το εχουν δει ουτε σε φωτογραφιες. Ουτε το ονομα δε ξερουν. Γι αυτο εβαλα αλλη φωτο. Δεν μπορεσα να βγαλω επι τοπου. -
Α οκ.. πάντως έχω πετύχει στην Ελλάδα αυτοκίνητο με πινακίδες Αυστραλίας.
-
Υπαρχει και στην Πατρα ενα λευκο με ελληνικες πινακιδες!
-
Στην Πατρα το εχω δει και εγω ενα βραδυ ανεβαινοντας την Γουναρη.
-
Σε βενζιναδικο στη Ν.Ε.Ο στο ρευμα προς Πατρα το ειδα δει.
-
Χτες το απόγευμα στην Καλαμάτα λευκό GTR παρέα με μαύρη bmw m6 (V10) με εκπληκτικό ήχο λόγω aftermarket εξάτμισης.
Σήμερα το μεσημέρι λευκό RS5 ελληνικό και μαύρο SQ5 με γερμανικές πινακίδες.
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα bmw z8 ασημί με ελληνικές (αθηναικές) πινακίδες -
Την Παρασκευή το απόγευμα σε βενζινάδικο στην Λ.Αμφιθέας το καινούργιο Volvo XC90. Το σαββατόβραδο στο Σούνιο η νεα mercedes GLC 350
-
Γκρι Ferrari 599 στην έξοδο του Περιφερειακού προς Σέρρες πριν λίγο...
-
Το βραδυ της πανσεληνου στην γλυφαδα,ειδα για πρωτη φορα μαυρη 458 και γκρι shelby cobra.
Την μαυρη quattroporte δεν την αναφερω μιας και ειναι συχνο θεαμα στο σημειο. -
Παιδες ,χωρις φωτογραφιες δεν εχει κανενα νοημα...
-
Δίκιο έχεις Χρήστο, αλλά πρόφτασε την εσύ την 599 αν μπορείς...
-
Πριν καμμια βδομαδα ξαναπετυχα(εχει γινει αρκετες φορες) ασημι ΒΜW X5 σχετικα απλη εκδοση, οχι τιποτα ιδιαιτερα φανταχτερο δηλαδη, και μοντελο δεκαετιας, με πινακιδες PRINCIPAUTE DE MONACO ....
Φανταζομαι οποιος ειναι απο χανια θα το εχει πετυχει, συνηθως το οδηγαει μια γυναικα...
Μαλλον υπαρχει ανεργια στο Μονακο και μεταναστευσανε και αυτοι -
Δεν ξέρω αν είναι σπάνιο ή όχι (εγώ πρώτη φορά βλέπω από κοντά) ένα υπέροχο 200SX παρκαρισμένο στον Πειραιά στην πένα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι χρώμα, μην βαράτε
-
-
lamborghini aventador αν δεν κανω λαθος. εχτες βραδυ εξω απο γνωστο μαγαζι της Γλυφαδας
(με πινακιδα δοκ) -
Αυτό είναι carspotting!!!
Carspotting [#7]