-
Καλη χρονια σε ολους!!!!!Θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι...
Ειμαι σε αναζητηση αυτοκινητου (μεταχειρισμενου) εως 7000, οι καιροι ειναι δυσκολοι...στην ελλαδα οι επιλογες μου ειναι περιορισμενες και με αυτα τα χρηματα σιγουρα δεν βρισκω alfa romeo mito... ειδα λοιπον οτι σε ενα γερμανικο site παιζουν με αυτα τα χρηματα diesel και με καλα χιλιομετρα, 50-60.000.
Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
α)Μπορω να τους εμπιστευτω οσον αφορα τα χιλιομετρα?
β)Για τι κοστη μιλαμε, τελωνια, τελη ταξινομισης, πινακιδες και λοιπα???συμφερει? -
Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους.
οτι επιθυμειτε για το νεο ετος!!Με το 2015 λεω επιτελους να αποκτισω την alfa που παντα ηθελα.
Εχω βρει μια 156 1.8 με τα 144πς, μαυρο με μπεζ δερμα στο σαλονι... love at first site απλα! (Ειναι το facelift του 05')
Χλμ εχει 80κατι...Πια σημεια θα πρεπει να προσεξω στο συγκεκριμενο μοντελο?
Κανενα συνεργειο για αλφα σε π.φαληρο/ν.σμυρνη ξερουμε?Ευχαριστω προλαταβολικος!
-
Πολύ καλό αυτοκίνητο!
Πρέπει να προσέξεις ότι ο μεταβλητός χρονισμός λειτουργεί σωστά (ακριβή βλάβη), τα μπράτσα των ψαλιδιών είναι σωστά (έβγαζαν συχνά πρόβλημα με τζόγους κλπ) και καλό θα ήταν να έχει αλλάξει και ιμάντα (κάθε 45.000 χλμ) που είναι ακριβός.
-
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.
Ο μεταβλητος να υποθεσω θα κανει καποιο παραξενω ηχο αν δε λειτουργει σωστα?
Με το τζογο στα ψαλιδια εχω μια οικιοτητα απο 147 που υπηρχε στην οικογενεια.. υποθετω ειναι το ιδιο θεμα ακριβως.
Απο οτι μου ειπε ο μαντρας εχει πληρες βιβλιο οποτε η αλλαγη ιμαντα θα φανει.. λογικα θα ειναι συντομα στα 90.000...
οποτε βαλε και την ακινησια.. θα πρεπει να γινει... -
Ναι, ο μεταβλητός κάνει τον περίεργο ήχο που κάνει και στην 147. Το ίδιο και με τον τζόγο στα ψαλίδια. Αφού τις ξέρεις τις Alfa, γνωρίζεις τι να προσέξεις. Καλή αγορά και πες μας εντυπώσεις όταν με το καλό την πάρεις.
-
Ευχαριστω πολυ!
Θα κριθει στη διαπραγματευσεις το παιχνιδι γιατι με λαστιχα καμμενα σε 17αρες ζαντες και εν οψη μεγαλου σερβις μιλαμε για +1000 ευρω και η τιμη του ειναι ηδη στα 5κ...
-
Καλησπερα τι αποψη εχετε για τις Brera που υπαρχουν στο car.gr ? Γνωριζει κανεις καποια περιπτωση?
-
-
Να μην ειχαν ξεσκιστει στις αντιγραφες απο M2/M3/Audi/Infinity και το αμαξι θα ηταν πραγματικα ξεχωριστο.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Να μην ειχαν ξεσκιστει στις αντιγραφες απο M2/M3/Audi/Infinity και το αμαξι θα ηταν πραγματικα ξεχωριστο.Βάλε και καμιά άλλη π.χ. KIA, MAZDA, HONDA κτλ.
-
Πραγματικα θυμιζει παρα πολυ 3αρα...
-
Δεν μου καθεται καλα η μασκα και γενικα ολος ο μπροστινος προφυλακτηρας.
-
Και κλασικά όλοι θα καταπιούν την γλώσσα του όταν την δούνε από κοντά.
Οι φωτό συνήθως δεν δίνουν την πλήρη εικόνα ενός αυτοκινήτου.
-
Συμφωνώ με τον Δία. Άλλο ένα αυτοκίνητο Alfa romeo που θα καψει καρδιές. Ξεχωριστό και όμορφο όπως ωφείλει να είναι κάθε αυτοκίνητο της φίρμας.
-
το αυτοκίνητο είναι κούκλα και δεν μοιάζει με κανένα,πλήν του οτι είναι σεντάν και έχει 4 ρόδες!
μοναδική ένσταση,αν υπάρχει,οι διαθέσιμοι χώροι για την φαμίλια και τα μπαγκάζια.........αλλά ποιός νιάζεται γι'αυτά. -
ΝΤΡΟΠΗ και αισχος να λεει ο κοσμος πως η Alfa αντεγραψε το πλαινο της BMW....
Το μπροστα του Infinity Q50.....
Και το πισω του Audi RS 5....
Δηλαδη πραγματικα ΑΠΟΡΩ πως τα σκεφτονται αυτα !
-
και η infinity αντέγραψε απο εδώ https://www.google.gr/search?q=mazda+6& ... 600%3B1261
και και και και..........πάντα κάποιο θα μοιάζει σε κάποιο άλλο σε διάφορα σημεία! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και η infinity αντέγραψε απο εδώ https://www.google.gr/search?q=mazda+6& ... 600%3B1261
και και και και..........πάντα κάποιο θα μοιάζει σε κάποιο άλλο σε διάφορα σημεία!Ακομα και ετσι να ειναι δεν ειπε κανεις πως δεν το εκανε......Αλλα αυτη η δικαιολογια του αφου το εκανες εσυ το κανω και εγω με ξεπερναει....
-
και στην τελική μετά απο χρόνια κανείς δεν θα θυμάται οτι μπροστά/πίσω/πλευρικά έμοιαζε σε διάφορα άλλα αυτοκίνητα...........αλλά οτι ήταν ενα υπέροχο αποτέλεσμα,τουλάχιστον οπτικά!
-
Καλή προσπάθεια αλλά πιστεύω ότι ακόμα και οι φανατικοί αλφίστι περίμεναν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό, πιο ξεχωριστό, πιο όμορφο. Ήταν μεγάλες οι προσδοκίες για αυτό το αυτοκίνητο. Προσωπικά μου αρέσει αλλά -τουλάχιστον στις photos- με χαλάει λίγο το εμπρός μέρος. Ελπίζω live να είναι πιο εύπεπτο. Επίσης δεν έχουμε δει ακόμα τις απλές εκδόσεις, η QV είναι τούμπανο με τις ζαντάρες, τις φρενάρες, τις μπούκες πίσω και το πιο επιθετικό body kit.
Θέλω να πιστεύω (και ελπίζω) ότι στον δρόμο θα είναι μια γνήσια alfa και ότι θα τιμολογηθεί σωστά (δηλαδή πιο κάτω από τα γερμανικά). Η αυτοκίνηση χρειάζεται εταιρείες σαν την alfa romeo. Αν όντως όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας είναι από εδώ και πέρα θα είναι είτε πισωκίνητα είτε τετρακίνητα είναι στην σωστή κατεύθυνση...
ΑLFA ROMEO FORUM