Nov 5, 2002, 5:38 PM

cpp, κατ'αρχήν λυπάμαι για τη διόρθωση, την έκανα διότι με είχε εκνευρίσει ο ειρωνικός τρόπος γραφής της προηγούμενης απάντησης σου. Διευκρινίζω ότι δεν απολογούμαι επειδή μου είπες ότι έχεις διδακτορικό, έχω αρκετούς καθηγητές στο πανεπιστήμιο που δεν ξέρουν να μιλήσουν σωστά τα Ελληνικά ή, αν ξέρουν, δεν το δείχνουν.
Δεν έχω προσέξει πάντως κανέναν στο topic αυτό να έχει υποστηρίξει ότι τα Rallye, Saxo κλπ είναι το κορυφαίο δείγμα της αυτοκινητοβιομηχανίας, απλώς αυτό που λέμε είναι ότι για τα λεφτά τους είναι κορυφαία από άποψη οδικής συμπεριφοράς, με τη διευκρίνηση ότι δεν προκειται για 'τρένα' και μπορούν πολύ εύκολα να σε σκοτώσουν αν δεν τα σεβαστείς. Όσον αφορά το φίλο σου, λυπάμαι και έχεις τα ειλικρινή μου συλληπητήρια.
Για το κόστος στους υπόλοιπους φορολογούμενους είναι προφανές ότι αυτό είναι πολύ μεγάλο και εννοείται ότι δεν παραμένω ανενόχλητος από το θάνατο ή τον τραυματισμό οποιουδήποτε συνανθρώπου μας στην άσφαλτο. Ακόμα για το ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί ο καθένας είναι δείγμα του μυαλού που κουβαλάει, αυτό είναι επίσης σχετικό.