-
Ο χρήστης axem έγραψε:
..δώρο ένα μπιτόνι λάδια για συμπλήρωμα..Να πω την αληθεια επειδη εχει παλιωσει αυτο το τρολαρισμα με το λαδι και τη vw,δεν γελαω καν πλεον.Λες και κινητηρες απο αλλες μαρκες δεν καψανε ποτε λαδι.
-
Γιατί γελάτε ρε? Εδώ μιλάμε για επανάσταση
-
Ο ορισμός του ''να κλάψω ή να γελάσω'' είναι η είδηση!!!
εγω διάλεξα το γέλιο...... -
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
..δώρο ένα μπιτόνι λάδια για συμπλήρωμα..
Να πω την αληθεια επειδη εχει παλιωσει αυτο το τρολαρισμα με το λαδι και τη vw,δεν γελαω καν πλεον.Λες και κινητηρες απο αλλες μαρκες δεν καψανε ποτε λαδι.
σίγουρα πάνω από τον μέσο όρο της φυσιολογικής κατανάλωσης λαδιού
-
Εχω μεινει καταευχαριστημενος με την οικονομια του καλου μου!
Golf 7, 2013, 140hp, βενζινη, με απενεργοποιηση 2κυλινδρων, ελαφρυ ποδι, σε μικτο κυκλο (λιγο εθνικη και λιγο πολη σε πολυ χαλαρη κινηση, διαδρομη 15χλμ, μεση 3,1 lt!!!!! Συνηθως ανετα κυκλος εντος πολης 4,5- 6 lt! Πολυ πολυ οικονομικο!
. -
Προχτές έκανα cruising με το Mx-5 nc στην Αθηνών Λαμίας και με πέρασε ένα Polo gti τσίτα με 180εγω ήμουν με 140 περίπου, αμέσως κράτησα απόσταση γιατί φοβήθηκα μην σκάσει η το μοτέρ η το κιβώτιο ! Το παρακολουθούσα για μπλε καπνό απο μακριά...!
Troll mode off! -
Ο χρήστης Selinios έγραψε:
Εχω μεινει καταευχαριστημενος με την οικονομια του καλου μου!Golf 7, 2013, 140hp, βενζινη, με απενεργοποιηση 2κυλινδρων, ελαφρυ ποδι, σε μικτο κυκλο (λιγο εθνικη και λιγο πολη σε πολυ χαλαρη κινηση, διαδρομη 15χλμ, μεση 3,1 lt!!!!! Συνηθως ανετα κυκλος εντος πολης 4,5- 6 lt! Πολυ πολυ οικονομικο!
.Στην ΕΟ στην ΛΕΑ πήγαινες?
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Golf 7, 2013, 140hp, βενζινη, με απενεργοποιηση 2κυλινδρων, ελαφρυ ποδι, σε μικτο κυκλο (λιγο εθνικη και λιγο πολη σε πολυ χαλαρη κινηση, διαδρομη 15χλμ, μεση 3,1 lt!!!!! Συνηθως ανετα κυκλος εντος πολης 4,5- 6 lt! Πολυ πολυ οικονομικο!
Οχι, πηγαινα στη μεσαια λωριδα πισω απο ενα γερο 90 χρονων που νομιζε οτι καναμε κοντρα και με περνουσε!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Οχι, πηγαινα στη μεσαια λωριδα πισω απο ενα γερο 90 χρονων που νομιζε οτι καναμε κοντρα και με περνουσε!
-
Να υποθεσω οτι πηγαινες με 70;;;;;κανονικα επρεπε να εχεις καταναλωση κατω απο 3l......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Να υποθεσω οτι πηγαινες με 70;;;;;κανονικα επρεπε να εχεις καταναλωση κατω απο 3l......XAXAXAXA
-
Εχει δει κανεις τις νέες εκδόσεις για το golf;;; advance, exclusive & r line..
Ο τιμοκατάλογος εχει ακόμα τις παλιές βέβαια.. -
Ο χρήστης nbc77 έγραψε:
Ο τιμοκατάλογος εχει ακόμα τις παλιές βέβαια..υποψήφιο θύμα;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Oh yes!! Να υποθέσω διαφωνείς..;; Κάποιος συγκεκριμένος λόγος;;; Για το συγκεκριμένο μοντέλο ή γενικότερα για την εταιρεία;;;
-
Ο χρήστης nbc77 έγραψε:
Oh yes!! Να υποθέσω διαφωνείς..;; Κάποιος συγκεκριμένος λόγος;;; Για το συγκεκριμένο μοντέλο ή γενικότερα για την εταιρεία;;;
Γενικοτερα για την εταιρεια,τον εδω αντιπροσωπο και τα υπερεκτιμημενα αυτοκινητα τους ......α και την μηδενικη αξιοπιστια
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Να υποθεσω οτι πηγαινες με 70;;;;;κανονικα επρεπε να εχεις καταναλωση κατω απο 3l......Πάντως με 70 συνήθως έχεις χειρότερη κατανάλωση από 90-95 (ανάλογα και με την κλιμάκωση του κιβωτίου βέβαια, αλλά συνήθως την καλύτερη κατανάλωση την έχουν τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι σταθερή ταχύτητα κάπου ανάμεσα στα 80-120).
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
-
-
Γινεται χαμος αυτη τη περιοδο με νεους 1.0αρηδες κινητηρες απο αρκετες εταιριες,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι φτηνα ομως,οταν το polo 1.0 95ps 5d εχει τιμη απο >14.000 για μια εκδοση με καλουτσικο εξοπλισμο.
-
Εδώ και ένα 3μηνο περίπου έχω πάρει ένα Golfάκι 4 to 1.6 το 16βάλβιδο μεταχειρισμένο.Έχει υπόψιν κανείς πέρα από το συνηθισμενο πρόβλημα των γρύλων τι άλλα μικρά ή μεγάλα προβλήματα μπορεί να βγάλει;
-
Παιδες για το Tiguan 1.4 τι εχετε να πειτε ? Σκεφτομαι να παρω ενα ελαφρως μεταχειρισμενο για 2ο αυτοκινητο και ειπα να ριξω μια ερωτηση. Ευχαριστω
VW FORUM