-
Ο χρήστης rhcp έγραψε:
Λοιπον εκανα test drive τα Mokka και v 40 το ενα μετα το αλλο.Το Mokka αποριφθηκε.Οχι τοσο τοσο λογο οδικης συμπεριφορα οσο λογο ταχυτητας /επιταχυνσης. πολυ αργη αποκριση.επισης θορυβωδης κινητηρας.σε αντιθεση με το volvo το οποιο παροτι εχει λιγοτερα αλογα μου φανηκε πολυ σπιρτοζικο και οσο στιβαρο το θελω.μενει τωρα να συγκριθει (αν κ αλλη κατηγορια) με το φαβορι qashqai!Δεν μας είπες πιο μοτέρ φορούσε το mokka που οδήγησες, τον 1.7 diesel ή τον καινούριο 1.6 με τα 136 άλογα. Γιατί από ότι έχω διαβάσει το νέο μοτέρ δεν έχει καμία σχέση με το παλιό σε απόδοση, ελαστικότητα χαμηλά και θόρυβο.
Και εμείς για Qashqai κοιτούσαμε (κυρίως λόγω εμφάνισης), μέχρι που μια μέρα οδήγησα ένα Honda Civic 1.6 i-DTEC και αρχίσαμε να λοξοκοιτάμε προς τα εκεί... Μεγάλο μπέρδεμα.
Κρίμα που αργεί τόσο πολύ το HRV.
θα πρότεινα το civic tourer που βγαίνει περίπου στα 23 χιλιάρικα με πολύ καλό εξοπλισμό, αχανείς χώρους, πολύ καλό μοτέρ και bonus την καλύτερη οδική συμπεριφορά σε σχέση με το qq. Κατά την γνώμη μου είναι και πιο ισορροπημένο αισθητικά σε σχέση με το πεντάπορτο civic. Το νέο HRV λογικά θα έρθει προς το τέλος του χρόνου.
-
Το Tourer είναι αρκετά μεγάλο για κίνηση στην πόλη. Το απλό Civic είναι αρκετά πιο μαζεμένο. Το HRV θα βρίσκεται στις εκθέσεις λογικά μέσα στο καλοκαίρι, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα τα περιμένουνε τον Σεπτέμβρη. Το θέμα είναι η τιμή του. Αν και θα βασίζεται στο πάτωμα του Jazz και όχι του Civic, πιστεύω πως τιμολογιακά θα είναι κάπου ανάμεσα στο Civic και το CRV. Και το Civic δεν είναι φτηνό δυστυχώς...
-
Έχουν ακριβώς 23.5 εκατοστά διαφορά στο μήκος μόνο που οι χώροι του tourer είναι σε άλλο level (ειδικά ο χώρος αποσκευών). Επίσης θεωρώ πιο ορθολογική οικονομοτεχνικά την επιλογή του tourer σε σχέση με του απλού civic το οποίο θεωρώ αρκετά ακριβό. Το HRV αν τιμολογηθεί μεταξύ civic και crv θα πάει άκλαφτο στην Ελλάδα τουλάχιστον. Αν όντως βασίζεται στο jazz είναι άμεσος αντίπαλος των captur-2008-juke και σια τα οποία κοστίζουν κάτω από 20 χιλιάρικα (σε diesel πάντα).
-
Το V40 το έχουν προσφορά σε μια έκδοση που ονομάζεται livstyl στα 22 χιλ. Πλούσια έκδοση δες την.
Έχω το V40 cc σε λευκό εδώ και 5 μέρες και έχω πάθει πλάκα. Μου αρέσει πολύ το στήσιμό του. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το V40 το έχουν προσφορά σε μια έκδοση που ονομάζεται livstyl στα 22 χιλ. Πλούσια έκδοση δες την.
Έχω το V40 cc σε λευκό εδώ και 5 μέρες και έχω πάθει πλάκα. Μου αρέσει πολύ το στήσιμό του.Καλοτάξιδο!
Το ''απλό'' V40 livstyl βγαίνει στα 22 χιλιάρικα ή το V40cc; -
Μην σας ξεγελά η όμορφη εμφάνιση του qq.
Εγώ ετσι την έπαθα και σκυλομετανιωσα.
Τα πιο χαμένα λεφτα. Άθλια ποιότητα κατασκευής (όλα τριζουν και χτυπάνε - τυχαίο ειναι νομίζεις που δεν έχουν ανοιχτό το qq forum ; ) και κακή αντιπροσωπεία που επειδή πουλάει δεν νοιάζεται και δίκτυο κουκουρουκου. Μακριά!
Δες οτιδήποτε άλλο εκτός απο qq. 1,5 acenta premium πήρα και τώρα δεν μπορώ να το πουλήσω με τίποτα...... -
Ο χρήστης carcaroth έγραψε:
Μην σας ξεγελά η όμορφη εμφάνιση του qq.
Εγώ ετσι την έπαθα και σκυλομετανιωσα.
Τα πιο χαμένα λεφτα. Άθλια ποιότητα κατασκευής (όλα τριζουν και χτυπάνε - τυχαίο ειναι νομίζεις που δεν έχουν ανοιχτό το qq forum ; ) και κακή αντιπροσωπεία που επειδή πουλάει δεν νοιάζεται και δίκτυο κουκουρουκου. Μακριά!
Δες οτιδήποτε άλλο εκτός απο qq. 1,5 acenta premium πήρα και τώρα δεν μπορώ να το πουλήσω με τίποτα......Για την Toyota δεν μας είπες τίποτα...
Δεν έχω κάτι να πω.. ευχαριστημένος από οτιδήποτε έχω πάρει είμαι σε αντίθεση με τη νισσαν και το θεοχαράκη. Αλλά η τογιοτα δεν έχει κάτι που να ενδιαφέρει αυτον που πρωτορώτησε, οπότε τι να του πω;
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Έχω το V40 cc σε λευκό εδώ και 5 μέρες και έχω πάθει πλάκα. Μου αρέσει πολύ το στήσιμό του.Καλοτάξιδο!
Το ''απλό'' V40 livstyl βγαίνει στα 22 χιλιάρικα ή το V40cc;Ευχαριστώ. Το CC είναι συν 1000 ευρώ.
Τα αξίζει μέχρι τελευταίο σεντς. Πολύ καλή ποιότητα, κανένας τριγμός, ωραία αίσθηση στο δρόμο (καμία Off road ικανότητα) -
Στον χρήστη iceman7 απαντάμε τα εξής : Το γεγονός ότι είστε δυσαρεστημένος τόσο με το QASHQAI όσο και με την αντιμετώπιση που τυγχάνετε από την αντιπροσωπεία, μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας (αριθμός πλαισίου ή κυκλοφορίας), προκειμένου να ορίσουμε έναν λεπτομερή έλεγχό του, σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 34 89 313.
Με εκτίμηση,
Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε -
Επί τη ευκαρία και αφού δεν υπάρχει θέμα Nissan, καιρό ήθελα να πώ:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην εξυπηρέτηση πελατών της επίσημης αντιπροσωπείας ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ για την εξυπηρέτηση, που μου έστειλαν την επόμενη μέρα με κούριερ χωρίς καμμιά χρέωση το βιβλίο οδηγιών του Micra K12! -
Να ευχαριστήσω και εγώ το ευγενεστατο customer care της Nissan Θεοχαράκης για το ενδιαφέρον, την παρουσια και παρακολούθηση των social media και το ομορφο νεο site. Υπάρχει σημαντική πρόοδος και οφειλω ως αρχικά γκρινιάρης να το αναγνωρισω.
Για τα θέματα του αυτοκινητου υπήρξε έλεγχος στο κεντρικό συνεργείο και πολύ καλη εξυπηρετηση. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Να ευχαριστήσω και εγώ το ευγενεστατο customer care της Nissan Θεοχαράκης για το ενδιαφέρον, την παρουσια και παρακολούθηση των social media και το ομορφο νεο site. Υπάρχει σημαντική πρόοδος και οφειλω ως αρχικά γκρινιάρης να το αναγνωρισω.
Για τα θέματα του αυτοκινητου υπήρξε έλεγχος στο κεντρικό συνεργείο και πολύ καλη εξυπηρετηση.δηλαδή...; όλες οι ατέλειες αντιμετωπίστηκαν...;
-
Εχει σημειωθεί πρόοδος.....
-
θετική η εξέλιξη, λοιπόν...μερικές φορές και ο άγιος φοβέρα θέλει...
-
Με όλες αυτές τις φήμες περί φορολόγησης των ρυπογόνων πετρελαιοκίνητων(τώρα το θυμήθηκαν οι αλήτες που γέμισε diesel η Ελλάδα),θα επηρέαζε την απόφασή σας για αγορά αυτοκινήτου η κλάση ρύπων,αν δηλαδή είναι euro 5(όπως το Qashqai) ή euro 6(όπως το Μokka);
Mήπως είναι υπερβολικό ως σκέψη; -
Ποτε δεν ξέρεις. Αν αγόραζα σήμερα θα πήγαινα για ασφάλεια σε euro 6
-
Κάτοχος Qasqhai εδώ κι ένα χρόνο έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλά κρατήματα, σχετικά χαμηλή κατανάλωση για την κατηγορία του και σχετικά μ αυτά που διάβασα πιο πάνω για την εξυπηρέτηση εγώ δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω τι να πω, ο καθένας έχει την εμπειρία του. Για το Mokka δεν γνωρίζω και πολλά να σου πω, δεν το έχω οδηγήσει ποτέ απλά απο την opel το μόνο αυτοκίνητο που μ αρέσει είναι το astra GTC.
Opel Mokka ή Nissan Qashqai?