Apr 7, 2015, 7:19 AM

Καλημέρα σε όλους,

Για αρκετό καιρό παρακολουθώ το forum αλλά τώρα που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για αλλάγη αυτοκινήτου, αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, χρειάζομαι βοήθεια.
Κάτοχος nissan almera(japan) n16 ''00 με 260.000χλμ με καμμία βλάβη μέχρι πρόσφατα, είμαι... κακομαθημένος και εξηγούμαι πάνω σε αυτό. Στο αυτοκίνητο δεν έχει αλλαχθεί ούτε δίσκο πλατώ...και δεν χρειάζεται να αλλάχθεί, ο καταλύτης μετρημένος πρίν 5 μέρες είναι σε άριστη κατάσταση, λάδια δεν καίμε ούτε ml... τι να πώ το αυτοκίνητο δεν με προβλημάτισε ποτέ.
Τα γηρατειά δεν κρύβονται άλλο όμως πιά και θέλει κανάκεμα. Δηλαδή την προγούμενη βδομάδα αλλάξαμε MAF 250€ και πλέον ψαλίδια,ημίμπαρα και ακρόμπαρα παραδίδουν πνεύμα, αναμενόμενο κόστος 500€. Και επειδή όσο ψάχνεις βρίσκεις, θέλουμε και φλαντζούλα και ποιός ξέρει τι άλλο. Άρα προφανώς ήρθε η ώρα της αλλαγής προκειμένου να μην μπώ σε μια περίοδο αβεβαιότητας με το υπέροχο αυτό όχημα. Να προσθέσω πως στο εσωτερικό του δεν τρίζει τίποτα(απαγορευεταί αυτό στην ιαπωνία λένε) και είναι όπως όταν αγοράσθηκέ χωρίς υπερβολές. Τέλος το αυτοκίνητο έχει υγραέριο για τα τελευταία 120.000χλμ με οικονομία για όσκαρ...
Η όλη μου φλυαρία έχει ως σκοπό να θέσει τον άξονα πάνω στον οποίο θέλω να κινηθώ. Κοινώς, ψάχνω το τέλειο αυτοκίνητο.
Απαραίτητα στοιχεία είναι, μέχρι 18.000€, καδένα χρονισμού, άνεση στα ταξίδια και φυσικά ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
Μακριά από συνεργεία κι όπου θέλει ας είναι...