-
Σύγκρουση λεωφορείου με αγροτικό. Ένας 33χρονος νεκρός (video και φωτογραφίες)
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μετωπικά με μικρό αγροτικό αυτοκίνητο, 1χλμ έξω από την Αλίαρτο, προς την πλευρά της Θήβας.Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του αγροτικού οχήματος 33 χρόνων κάτοικος Βοιωτίας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σφοδρή σύγκρουση «πέταξε» τα δύο οχήματα εκτός δρόμου και το αγροτικό μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του άτυχου οδηγού.
Από τους επιβαίνοντες (στην πλειοψηφία τους φοιτητές) του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Γιάννενα – Χαλκίδα, δεν τραυματίστηκε κανείς.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο αναγκάστηκαν να τη διοχετεύσουν για περίπου μία ώρα από παρακαμπτήριο.
Τα ακριβή αίτια πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το Τ.Τ. Λιβαδειάς.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο αποκαταστάθηκε στις 21.30.Πηγη: http://leoforeia.gr/forum/showthread.ph ... 4#pid30454
-
http://www.creteplus.gr/news/tragodia-s ... 13414.html
-
σημερα εγινε η κηδεια μια γνωστης μους κοπελας 31 χρονων.σκοτωθηκε συνεπιβατης σε μηχανη πριν 4 μερες..δεν ανεβαινε σε μηχανακια αλλα δυστυχως εγινε το κακο.σκοτωθηκε ακαριαια.δεν γνωριζω που εγινε το συμβαν καπου στην αθηνα.απο οτι ακουσα επεσαν μονοι τους.προφανως η κοπελα δεν φορουσε κρανος,για τον οδηγο δεν ξερω.μοναχοπαιδι τι κουραγιο να βρουν οι γονεις ρε γμτ μου.
επισης ο πρωτος διασωστης που εφτασε επαθε σοκ απο την παραμορφωση που υπεστη η κοπελα .γιαυτο και στην κηδεια δεν ανοιξαν το φερετρο..ο οδηγος τραυματιστηκε και μην αντεχοντας το βαρος,εκανε αποπειρα αυτοκτονιας 1-2 μερες μετα? και επεσε απο το μπαλκονι.και παλι εζησε αλλα δεν γνωριζω σε κατασταση βρισκεται.
-
κλασσικα εικονογραφημενα προσπεραση νταλικας απο νταλικα χωρις ορατοτητα λογικα.
-
Φιλος με mini s μετραει τα σπασμενα αποψε.. του βγηκε παππους (οχι πεζος) καθετα στη μαραθωνος.. ο οποιος και τη σκαπουλαρε αλλα ειναι νοσοκομειο.. το mini οπως το ειδα δυσκολα γλιτωνει την ολικη.. ευτυχως ο ιδιος ειναι αγρατζουνιστος!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
κλασσικα εικονογραφημενα προσπεραση νταλικας απο νταλικα χωρις ορατοτητα λογικα.δεν διαβασες καλα μου φαινεται. Δεν ειχαμε μετωπικη της νταλικας με το ΙΧ (δεν θα μπορουσε αλλωστε, εχει μπαριερα εκει). Νταλικα προσπερνουσε νταλικα, επεσε στη μπαριερα στο ρευμα ΤΟΥΣ (υποθετω την αριστερη) και ξαπλωσε κολωνα της ΔΕΗ στο αντιθετο ρευμα, η οποια περασε σουβλακι ΙΧ που ερχοταν απο απεναντι.
-
http://www.rodiaki.gr/article/304115/bi ... onh-odhgos
Μία ακόμα νέα κοπέλα 32 μόλις ετών, βρήκε φριχτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ρόδου - Καλλιθέας κοντά σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.Η 32 χρονη Φωτεινή Κουφομανώλη του Νικολάου, οδηγούσε το ιχ αυτοκίνητό της όταν στο συγκεκριμένο σημείο έχασε τον έλεγχο, χτύπησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα γέφυρας ρέματος που διέρχεται από την Ρόδου Καλλιθέας και στη συνέχεια από ύψος 5 περίπου μέτρων, το όχημα προσγειώθηκε ανάποδα μέσα στον βούρκο του ποταμιού!
Πρόκειται για την Φ. Κ. η οποία κατάγεται από την περιοχή των Καλυθιών, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές.
Η άτυχη γυναίκα αναζητούνταν από το μεσημέρι από τους δικούς της, καθώς είχε πολλές ώρες να δώσει σημεία ζωής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου συγκεντώνει πολλά νερά όταν βρέχει. Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι αυτό ήταν η αιτία να χάσει η οδηγός τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να συμβεί το μοιραίο.Οι αρμόδιοι της τροχαίας Ρόδου εξετάζουν πάντως όλα τα δεδομένα, τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχουν προκύψει για να
Πηγή : | Η ΡΟΔΙΑΚΗ -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
http://www.rodiaki.gr/article/304115/binteo-kai-fwtografies-neo-kako-brhke-th-rodo-apopse-nekrh-anasyrthhke-32xronh-odhgosΜία ακόμα νέα κοπέλα 32 μόλις ετών, βρήκε φριχτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ρόδου - Καλλιθέας κοντά σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.
Η 32 χρονη Φωτεινή Κουφομανώλη του Νικολάου, οδηγούσε το ιχ αυτοκίνητό της όταν .........................................................
Πρόκειται για την Φ. Κ. η οποία κατάγεται από την περιοχή των Καλυθιών, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές.
.......................................................................................................................................
Πηγή : | Η ΡΟΔΙΑΚΗΑραγε τι να σκεφτηκε ο συντακτης της ειδησης για να βαλει ΚΑΙ τα αρχικα της κοπελας;
-
Ισως οπως τρεχει το ρεπορταζ να προστιθενται και αλλες πληροφοριες και να κανει edit?
-
Απο ο,τι εχω δει (προ 25ετιας και πλεον) απο εκτυπωση εφημεριδας το οποιο κειμενο δεν αλλαζει ευκολα αμα εχει φυγει απο τον συντακτη και βρισκεται στο σταδιο της συμπληρωσης της σελιδας,πολυ δε περισσοτερο αμα εχει παει στο πιεστηριο.....Αυτο επρεπε να το δουν και να το προλαβουν οι διορθωται.......Δεν ξερω αν σημερα εχουν αλλαξει οι οροι......
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Απο ο,τι εχω δει (προ 25ετιας και πλεον) απο εκτυπωση εφημεριδας το οποιο κειμενο δεν αλλαζει ευκολα αμα εχει φυγει απο τον συντακτη και βρισκεται στο σταδιο της συμπληρωσης της σελιδας,πολυ δε περισσοτερο αμα εχει παει στο πιεστηριο.....Αυτο επρεπε να το δουν και να το προλαβουν οι διορθωται.......Δεν ξερω αν σημερα εχουν αλλαξει οι οροι......πλακα μας κανεις?
το ιδιο ειναι η εφημεριδα με μια ιστοσελιδα?
το κειμενο στην ιστοσελιδα μπορεις να το αλλαξεις οποτε θες και οσες φορες θες -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Απο ο,τι εχω δει (προ 25ετιας και πλεον) απο εκτυπωση εφημεριδας το οποιο κειμενο δεν αλλαζει ευκολα αμα εχει φυγει απο τον συντακτη και βρισκεται στο σταδιο της συμπληρωσης της σελιδας,πολυ δε περισσοτερο αμα εχει παει στο πιεστηριο.....Αυτο επρεπε να το δουν και να το προλαβουν οι διορθωται.......Δεν ξερω αν σημερα εχουν αλλαξει οι οροι......
πλακα μας κανεις?
το ιδιο ειναι η εφημεριδα με μια ιστοσελιδα?
το κειμενο στην ιστοσελιδα μπορεις να το αλλαξεις οποτε θες και οσες φορες θεςεχμ, βασικα οτι ειπε...
-
Συχωρεστε με ρε παιδια αλλα αμα ανοιγω το λινκ που δινει και διαβαζω πανω πανω με τεραστια γραμματα
'ΡΟΔΙΑΚΗ Ημερησια πρωινη εφημεριδα της Ροδου' που να ξερω ο δολιος οτι ΔΕΝ ειναι αντιγραφη απο την εφημεριδα αλλα ,πως το ειπατε; ιστοσελιδα....Συγνωμην αμαρτησα.... -
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούριος στο forum και θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Τις προάλλες καθώς οδηγούσα στη Μεσογείων ήμουν στη δεξιά λωρίδα με φουλ κίνηση και πετάγεται ένας μαλ@@ς από ένα στοπ –για την ακρίβεια έβγαλε τη μισή του μούρη στη λωρίδα μου- αναγκάζοντας με να μετακινηθώ λίγο αριστερά για να μην τον χτυπήσω με αποτέλεσμα όμως να χτυπήσω ένα μηχανάκι που ήταν ακριβώς δίπλα μου. Ευτυχώς κανείς δεν χτύπησε. Η απορία μου είναι η εξής: Την ζημιά που έχει προκληθεί στο μηχανάκι -δεδομένου πως ο άλλος πετάχτηκε από το στοπ και ουσιαστικά ευθύνεται για το ατύχημα- ποιος πρέπει να την πληρώσει;
-
Ο χρήστης Kostas T. έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούριος στο forum και θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Τις προάλλες καθώς οδηγούσα στη Μεσογείων ήμουν στη δεξιά λωρίδα με φουλ κίνηση και πετάγεται ένας μαλ@@ς από ένα στοπ –για την ακρίβεια έβγαλε τη μισή του μούρη στη λωρίδα μου- αναγκάζοντας με να μετακινηθώ λίγο αριστερά για να μην τον χτυπήσω με αποτέλεσμα όμως να χτυπήσω ένα μηχανάκι που ήταν ακριβώς δίπλα μου. Ευτυχώς κανείς δεν χτύπησε. Η απορία μου είναι η εξής: Την ζημιά που έχει προκληθεί στο μηχανάκι -δεδομένου πως ο άλλος πετάχτηκε από το στοπ και ουσιαστικά ευθύνεται για το ατύχημα- ποιος πρέπει να την πληρώσει;Θεωρητικα εσυ γιατι το κανω αριστερα και χτυπαω καποιον δεν ειναι η μονη λυση, μπορεις απλα να φρεναρεις. Εκει αν ειχες χτυπησει τον λακαμα που βγηκε απο το στοπ θα σε πληρωνε. Τωρα χλωμο και ας ειναι ο εμεσα υπαιτιος (επισης αν οταν βγηκε σε χτυπουσε και σαν αποτελεσμα χτυπουσες εσυ το μηχανακι θα πληρωνε εκεινος).
-
Οχι ακριβώς ,έχει ευθύνη και αυτός που εξανάγκασε τον φίλο μας να τον αποφύγει και ας μην χτύπησε .Αν όμως δεν ήρθε τροχαία να καταγράψει το συμβάν και δεν υπήρχαν μάρτυρες τότε ....αστα.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Οχι ακριβώς ,έχει ευθύνη και αυτός που εξανάγκασε τον φίλο μας να τον αποφύγει και ας μην χτύπησε .Αν όμως δεν ήρθε τροχαία να καταγράψει το συμβάν και δεν υπήρχαν μάρτυρες τότε ....αστα.Δεν ξερω, εχω δει εν ωρα οδηγησης να γινει ατυχημα επειδη ο αλλος εκανε μανουβρα και μπηκε σε λωριδα αλλα οι 2 εμπλεκομενοι στο τελος ηταν οι αλλοι 2, αυτος την εβγαλε λαδι.
-
Όπως τα γράφει ο adensa θα έλεγα... καθώς θυμάμαι σε ανάλογο περιστατικό, να έχει κριθεί συνυπαίτιος αυτός που πλησίαζε με μεγάλη ταχύτητα στο στοπ / διασταύρωση.
-
Ο χρήστης plokami έγραψε:
Όπως τα γράφει ο adensa θα έλεγα... καθώς θυμάμαι σε ανάλογο περιστατικό, να έχει κριθεί συνυπαίτιος αυτός που πλησίαζε με μεγάλη ταχύτητα στο στοπ / διασταύρωση.Και πως απεδειχθει πως πλησιαζε με μεγαλη ταχυτητα ? Στο τρακαρισμα πχ βλεπεις το κοντερ, στο Στοπ πως ? Οπως και να εχει υπαρχουν τα αρμοδια οργανα για αυτο το θεμα καλυτερα να ρωτησει εκει.
-
Δεν ήρθε τροχαία αλλά έχω πάρει τα στοιχεία και των δυο και επικοινώνησα σήμερα με αυτόν με τη μηχανή ο οποίος είναι πρόθυμος να παραστεί σαν μάρτυρας αν χρειαστεί. Λέτε έτσι να βγάλω καμιά άκρη;
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#