-
Ο χρήστης stelioscupra έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να το ανοιξω μονος μου και να το φτιαξω η καλυτερα συνεργειο για να μην το κανω μεγαλυτερη ζημια?? GGAB μη βαρας...αχαχα...i am a new guy!!Δεν ξερω αν επισκευαζεται καν........μαλλον θες καινουργιο
Καλυτερα σε εναν ηλεκτρολογο να πας -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να το ανοιξω μονος μου και να το φτιαξω η καλυτερα συνεργειο για να μην το κανω μεγαλυτερη ζημια?? GGAB μη βαρας...αχαχα...i am a new guy!!
Δεν ξερω αν επισκευαζεται καν........μαλλον θες καινουργιο
Καλυτερα σε εναν ηλεκτρολογο να παςΕυχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!
-
ε,δεν σου είπα και τίποτα μυστικό....
την εμπειρία απο punto είπα,όπου χουρχούριζε απο το 2ο χρόνο......το άφησα έτσι μέχρι που το έδωσα,δεν άλλαξε κάτι στα επόμενα χρόνια λειτουργίας του -
Καλησπέρα σας,
Πρόσφατα αγόρασα ένα Grande Punto Sporting του '06 1400cc,95hp. Το έχω 2 μήνες περίπου και η κατανάλωση μου ήταν στα 7,5 lt/100.
Ύστερα από τo service που έκανα πριν 2 εβδομάδες παρατήρησα ότι η κατανάλωση αυξήθηκε σε 8,5 lt/100, με ίδιο τρόπο οδήγησης.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι έβαλα Repsol αντί για Selenia που προτείνει ο κατασκευαστής.
Επίσης και αν μπορεί να οφείλεται σε κακής ποιότητας μπουζί που άλλαξα.
Ευχαριστώ. -
το ποιο πιθανο ειναι επειδη κρυωσε ο καιρος και αργει να ζεσταθει το αμαξι.κοιταξε και την πιεση ελαστικων.το ιξωδες των repsol ειναι 10w40?
-
Μιας και εχω το ιδιο αμαξι με τον ιδιο κινητηρα, να σου πω οτι το ειχα παρει μεταχειρισμενο με μπουζι οχι της φιατ, ειχα κοντα στο 7,8 καταναλωση... Πηγα και εβαλα της μανας του τα μπουζι μαζι με ρυθμιση της ενδειξης σερβις κλπ (σε περιπτωση που δεν το εχεις κανει) και μεσα στην πολη δυσκολα καιω πανω απο 7... Εκτος πολης εχω και 5,5 (6ταχυτο)
Για τα λαδια δεν παιζει ρολο. Οτι και να βαλεις καλυτερα θα ειναι απο selenia... Στο δικο μου τελευταια φορα εβαλα τα ip 10/40 ενω στο αλλο πουντο λογω εγγυησης βαζω τα selenia και ειναι σαν νερο...
-
Αισθητήρας Λάμδα; Ίσως;
-
To Panda 1.1 είναι ιδιαίτερα αργό; Έχουμε βρει ένα μτχ μοντ.2008 και είμαστε πολύ κοντά να το πάρουμε.
Υπάρχει κάτι να προσέξουμε;
Ευχαριστώ -
Το έχει οικογενειακός φίλος. Τάφος όχι αλλά αδύναμο και ασθενικο το λες. Το συγκεκριμένο για ζευγάρι με οδηγό κάποιον που δεν το έχει στην ΕΟ με 'πάνω από 100' μια χαρά ταξιδεύει. Μετά από 8 χρόνια δεν χάλασε τίποτα πάντως. Κινητήρας, a/c, υδραυλικό (ηλεκτρικό νομίζω) τιμόνι, τα δύο ηλεκτρικά παράθυρα και τα φώτα -αυτα βασικα έχει- όλα μια χαρά λειτουργούν. Τώρα στα 150.000 χλμ κάτι τρίζει μέσα.
Καλή επιλογή για δεύτερο αμάξι κατά την γνώμη μου. -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
To Panda 1.1 είναι ιδιαίτερα αργό; Έχουμε βρει ένα μτχ μοντ.2008 και είμαστε πολύ κοντά να το πάρουμε.
Υπάρχει κάτι να προσέξουμε;
Ευχαριστώαπο το aygo που εχεις καλυτερο overall
-
Το έκανα και μια μικρή βόλτα χθες, καλό μου φάνηκε, η μεταβίβαση θα γίνει σήμερα. Το aygo είναι σε 'αδελφή' οικογένεια και το panda εκεί θα πάει επίσης. Το corsa 1.2 '99 δείχνει ότι δεν αντέχει άλλο και το πρόγραμμα είναι να δώσουν πινακίδες.
Εμείς ... μείναμε με τα μεγάλα ... (... τι θα γίνει άραγε με τα τέλη κυκλοφορίας ...)
-
Το μεγαλο οσο αντεχεις..τετοιο κοσμημα το κρατας οσο μπορεις..
-
http://www.fiat-lancia.org.rs/Manuals/o ... 015530.pdf
Γνωρίζει κανείς αν αυτό το manual είναι για το μοντ. 2008; έτσι υποψιάζομαι απλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση.
Προληπτικά μάλλον πάμε για αλλαγή ιμάντες, αντλία νερού, σωστά; -
Αληθεύει πως το fiat panda δεν μπορεί να πάθει ζημία από ιμάντες ;
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Αληθεύει πως το fiat panda δεν μπορεί να πάθει ζημία από ιμάντες ;Τι ακριβως εννοεις;;;
-
Μάλλον ρωτάει αν ο κινητήρας είναι non-interference.
-
Λογικά αυτό είναι, διάβασα εδώ και λέει πως οι 8v κινητήρες δεν έχουν θέμα με την καταστροφή του ιμάντα.
-
Καλησπέρα πηγα για λαδια στα 70.000 χιλιόμετρα κ μάλλον ο μάστορας βαριόταν κ τα ρούφηξε με μια αντλία ειναι καλό αυτο?εχω το gp t-jet 120 της άλλες φορές τα έβγαζε κανονικά
-
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
Καλησπέρα πηγα για λαδια στα 70.000 χιλιόμετρα κ μάλλον ο μάστορας βαριόταν κ τα ρούφηξε με μια αντλία ειναι καλό αυτο?εχω το gp t-jet 120 της άλλες φορές τα έβγαζε κανονικάοχι βέβαια......όλη η μούργα μέσα μένει!!!
που να λύνεις τώρα την τάπα.........είμαστε για τέτοια;;;; -
Υπερβολές.
FIAT FORUM