-
red_monster το οτι ειναι πετρελαιο ναι μεν κανει τα ανταλλαντικα πιο ακριβα αλλα σε σχεση με τα βενζινοκινητα εχει λιγοτερες φθορες ...απο ολους τουλαχιστον αυτο ακουω...οποτε σιγουρα ειναι καλυτερη επιλογη ...anyway...καποια γνωμη για το 500?
-
Καλό το 500, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι γενικά (το έχει η σύζυγος).
Δεν έχει βγάλει κάτι σε ζημιές/επισκευές κλπ, ούτε έχω ακούσει/διαβάσει κάτι συγκεκριμένο για προβλήματα.Σαν αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό στην πόλη, έχει την πλάκα του και παρκάρει εύκολα, ενώ από χώρους δεν είναι κακό (με εξαίρεση το πορτ παγκάζ).
Αλλά, για τη χρήση που το θες, σε ανοιχτό δρόμο είναι λίγο κουραστικό. Λόγω φασαρίας, ίσως θέσης οδήγησης (εξαρτάται από το σωματότυπο πάντα) δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μεγάλες αποστάσεις. Όχι ότι το mini είναι GT cruiser, αλλά σε αυτόν τον τομέα υπερέχει.
Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος και τα 80-100 χλμ που κάνεις καθημερινά γίνονται σε πόλη.
-
Τα 75 σπαστα εκτός και τα υπόλοιπα εντός. Το mini oμως είναι κουκλι....
-
Ο χρήστης neokfire έγραψε:
red_monster το οτι ειναι πετρελαιο ναι μεν κανει τα ανταλλαντικα πιο ακριβα αλλα σε σχεση με τα βενζινοκινητα εχει λιγοτερες φθορες ...απο ολους τουλαχιστον αυτο ακουω...οποτε σιγουρα ειναι καλυτερη επιλογη ...anyway...καποια γνωμη για το 500?Οι... όλοι αυτοί, κάνουν λάθος. Ειδικά για το Mini, που όπως είπαμε είναι παραεισαγωγές και με άγνωστο ιστορικό και χιλιόμετρα.
Μην το σκέφτεσαι καν. Οι diesel δεν είναι πιο αξιόπιστοι απαραίτητα, είναι σίγουρα πιο οικονομικοί. Αλλά όλα αυτά τα diesel που βλέπεις στους μαντράδες, έχουν λογικά 2πλάσια και βάλε χιλιόμετρα από αυτά που γράφει το κοντέρ.Το 500 είναι σαφώς πιο αξιόπιστο, όπως και πιο φθηνό. Γνώμη μου, πάρε ένα 500 Abarth. Είναι επίσης κουκλί, είναι πιο αξιόπιστο και είναι πιο γρήγορο από το απλό Cooper, ενώ είναι κοντά και στο Cooper S.
-
-
Πολύ mini είναι...
-
Ο χρήστης Apatilos έγραψε:
5θυρο Mini
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=16316Πολύ ωραίο αυτοκινητάκι, με τον βενζίνης και αυτόματο θα είναι ταμάμ!
Απλά θα κάνει ένα σκασμό λεφτά φοβάμαι...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και 2 video για το 5θυρο Mini
driving http://www.youtube.com/watch?v=tREae-N1tJ8
design http://www.youtube.com/watch?v=jINSxs5SpWg -
Oμορφo το 5θυρο. Θα μοσχοπούλαγε στα 20k top. Για παραπάνω θα το πάρουν οι συνήθεις ύποπτοι. (soccer moms)
-
Συμπαθητικό αυτοκινητάκι το νέο Cooper S.
Μου άρεσε η αναβαθμισμένη ποιότητα υλικών ενώ η συναρμογή και αυτή δείχνει καλύτερη, δεν ξέρω βέβαια σε βάθος χρόνου τι θα γίνει αλλά προφανώς είναι ποιοτικότερο όλων των προκατόχων του.
Η θέση οδήγησης είναι όπως πρέπει να είναι σε ένα sport αυτοκίνητο. Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η
Τιμονάρα και εξαιρετικά paddles πίσω από αυτό.
Με ύψος 185εκ κατάφερα να κάτσω πίσω από τον εαυτό μου.
Το πορτ παγκάζ απέκτησε βάθος.Το είδα και το επεξεργάστηκα απλά. Σύντομα θα το οδηγήσω κιόλας.
Σαν αρνητικό θα αναφέρω τα 2λίτρα του κινητήρα του Cooper S. Ενδεχομένως να είναι φανταστικός και ροπή παντού, δεν αμφιβάλλω αλλά 2λίτρα για B-seg στην Ελλάδα είναι απαγορευτικά!
Αυτά για την ώρα.
Πάντως το ερωτεύτηκα... -
Οδήγησα ένα MINI cooper r56 auto τις τελευταίες ημέρες.Πολυ χάλια το κιβώτιο ,αργο ,μπερδευε ,θορυβώδες
Και η κατανάλωση στα 9 lt/100km ;οταν το χειροκίνητο βρισκεται στα 7λτ/100κμ. -
Η κορη μου πηγε με ενα cooper S διλιτρο Βολο και επιστροφη, το σκισανε.. οδηγουσε κοπελλα, και εκαναν 2:15 λεπτα αξιζε οπως μου ειπε αφου ξερει και το δικο μας R53, βεβαια τα λεφτα πολλα ομως ειναι αψογο...
-
2:15 λεπτα? Τοσο κάνω να παω πολυ χαλαρά μεχρι τη Λαμία.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ειπε οτι πηγαιναν 200... ηταν και ησυχη ωρα πολυ πρωι.. δεν ειναι δυσκολο αλλα ειναι ακριβη λυση...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Η κορη μου πηγε με ενα cooper S διλιτρο Βολο και επιστροφη, το σκισανε.. οδηγουσε κοπελλα, και εκαναν 2:15 λεπτα αξιζε οπως μου ειπε αφου ξερει και το δικο μας R53, βεβαια τα λεφτα πολλα ομως ειναι αψογο...με πέρασε ένα θηλυκό βλήμα με κούπερ από την αριστερή ενώ ήμουν στην αριστερή με την μηχανή ... μην εκφραστώ τώρα που θέλει να πάει βόλο σε λιγότερο από 2,5 ώρες
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Οδήγησα ένα MINI cooper r56 auto τις τελευταίες ημέρες.Πολυ χάλια το κιβώτιο ,αργο ,μπερδευε ,θορυβώδες
Και η κατανάλωση στα 9 lt/100km ;οταν το χειροκίνητο βρισκεται στα 7λτ/100κμ.Είχα οδηγήσει κι εγώ πρόσφατα ένα απο τα πρώτα 175αρια αυτόματα. Έτρωγε τρελό χαντάκωμα το αμαξάκι με αυτό το κιβώτιο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και η κατανάλωση στα 9 lt/100km ;οταν το χειροκίνητο βρισκεται στα 7λτ/100κμ.Είχα οδηγήσει κι εγώ πρόσφατα ένα απο τα πρώτα 175αρια αυτόματα. Έτρωγε τρελό χαντάκωμα το αμαξάκι με αυτό το κιβώτιο.
Και στα περιοδικά μούγκα...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Η κορη μου πηγε με ενα cooper S διλιτρο Βολο και επιστροφη, το σκισανε.. οδηγουσε κοπελλα, και εκαναν 2:15 λεπτα αξιζε οπως μου ειπε αφου ξερει και το δικο μας R53, βεβαια τα λεφτα πολλα ομως ειναι αψογο...Με συγχωρείς αλλα .... Συγχαρητήρια να της δώσεις !
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
...Σαν αρνητικό θα αναφέρω τα 2λίτρα του κινητήρα του Cooper S. Ενδεχομένως να είναι φανταστικός και ροπή παντού, δεν αμφιβάλλω αλλά 2λίτρα για B-seg στην Ελλάδα είναι απαγορευτικά!
Αυτά για την ώρα.
Πάντως το ερωτεύτηκα...Δεν βλεπω τις φωτο...Σε εμενα τουλαχιστον δεν ανοιγουν...Ουτε στον IE8 , ουτε σε Mozilla...
Στα των 2 λιτρων πλεον δεν ειναι τα πραγματα τοσο τραγικα, ειδικα για τα τελη κυκλοφοριας του συγκεκριμενου, με μεση εκπομπη ρυπων 122gr Co2, πληρωνει για αυτα, 134 ευρω το χρονο. Αντιστοιχα πχ το 1600αρι Fiesta ST 182 με 138gr Co2 πληρωνει 152 ευρω.
Το δε τεκμηριο -ακομα και εαν δεν καταργηθει οπως φημολογειται για τα νεα 2λιτρα- ειναι στα 8,800ευρω, ποσο το οποιο ετσι κι αλλιως θα πρεπει να υπερκαλυπτεται απο καποιον που μπορει να αποκτησει το συγκεκριμενο αυτοκινητο, για να το εχει ως βασικο μεσο μετακινησης. (δηλαδη κυριως αυτο, και οχι να κατεχει παραπανω απο δυο πχ αυτοκινητα, με το ενα να ειναι αρκουντως παλαιο ή μικρου κυβισμου ωστε να μην ειναι απαγορευτικο το τεκμηριο, στο συνολο)
Η ασφαλιση του θα ειναι ελαφρως τσιμπημενη, αλλα για καποιον που μπορει να διαθεσει 25-30κ ευρω γενικως για αυτοκινητο, δεν ειναι παραγοντας και κυριως λογος απορριψης imo...
-
Καμία πρόταση για τακάκια για Mini Cooper S R53 ???? Ευχαριστώ προκαταβολικά
New MINI Forum