-
Ο χρήστης gastone13 έγραψε:
Είναι ο ίδιος καραγκιόζης που προσπαθούσε με ανάλογες περιγραφές να σπρώξει ένα 986 πριν μερικό καιρό...
Ακριβως !
Εμένα ρε παιδιά γτ μου θυμίζει εκείνον με το ασημί ΤΤ???
Τέσπα έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεταιΓιατί είναι ο ίδιος και με το ΤΤ.
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Είναι ο ίδιος καραγκιόζης που προσπαθούσε με ανάλογες περιγραφές να σπρώξει ένα 986 πριν μερικό καιρό...
Ακριβως !
Εμένα ρε παιδιά γτ μου θυμίζει εκείνον με το ασημί ΤΤ???
Τέσπα έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεταιΓιατί είναι ο ίδιος και με το ΤΤ.
wtf ?? Τόσες μαλακίες για να πουλήσει ένα αμάξι??? είναι εφευρετικός τουλάχιστον
-
Εμπορος ειναι;
Θα γινοταν καλός μαντράς !!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εμπορος ειναι;
Θα γινοταν καλός μαντράς !!!...unofficial,προφανως ειναι.....μαυρος! ...με λαθος παντως αυτοκινητο,αυτη τη φορα...
ποιος παιρνει τριλιτρo...εδωσε κ μεροκαματακι στα ρωσιδακια,για τη φωτογραφιση,μια χαρα...
-
Απο την αγγελια της Ζ3!
Ανακοίνωση
- Παράπονο και παράκληση *
Απο εχθές το βραδυ 29-8-14 που έβαλα την αγγελία,μου έχετε αλλάξει τα φώτα.
Δεν προλαβαίνω να πάω τουαλέτα,να κοιμηθώ και ούτε να χαρώ τον έρωτα μου με τα κορίτσια μου.
Το κινητό μου δε,ειναι συνέχεια στην πρίζα με τον φορτιστή.
Το λοιπόν
Α) Μην παίρνετε τηλέφωνο με απόκρυψη διότι βαρέθηκα να το σηκώνω και να με ρωτάτε συνέχεια για τα μωρα.
Β) Στην τιμή των 10.999€ δεν συμπεριλαμβάνονται τα μωρα μαζί και ασε που δεν σας συμφέρει γιατι ειναι και πολυέξοδα.
Γ) Να παίρνουν τηλέφωνο όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το σιδερένιο εργαλείο και όχι για τα αλλα 'εργαλεία'.
Αυτοί απλα ας κάνουν οφθαλμολουτρο. Ζηλιάρηδεςςςςς...
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Απο την αγγελια της Ζ3!Ανακοίνωση
Απο εχθές το βραδυ 29-8-14 που έβαλα την αγγελία,μου έχετε αλλάξει τα φώτα.
Δεν προλαβαίνω να πάω τουαλέτα,να κοιμηθώ και ούτε να χαρώ τον έρωτα μου με τα κορίτσια μου.
Το κινητό μου δε,ειναι συνέχεια στην πρίζα με τον φορτιστή.
Το λοιπόν
Α) Μην παίρνετε τηλέφωνο με απόκρυψη διότι βαρέθηκα να το σηκώνω και να με ρωτάτε συνέχεια για τα μωρα.
Β) Στην τιμή των 10.999€ δεν συμπεριλαμβάνονται τα μωρα μαζί και ασε που δεν σας συμφέρει γιατι ειναι και πολυέξοδα.
Γ) Να παίρνουν τηλέφωνο όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το σιδερένιο εργαλείο και όχι για τα αλλα 'εργαλεία'.
Αυτοί απλα ας κάνουν οφθαλμολουτρο. Ζηλιάρηδεςςςςς...
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση
Tι τραβάει ο άνθρωπος για πουλήσει ένα αυτοκίνητο
-
Τιποτα δεν τραβαει,και η πορσε και το ττ πουληθηκαν,ξερει τι κανει!!!
-
Σουργελα .... Αμφιβάλλω αν πουλάει αμαξι πραγματικα η πρόκειται περί ονειροκωλου !
-
-
-
-
ferrari 456 gt 1992 einai se aristh katastash me olla ta teleutaia service parakalw mono sovare protaseis
-
ωραίος!
-
Εργαλείο... Τα μωρά που είναι; Ααα δεν ψωνίζω.
-
Από:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5135702/πουληθηκε φλομπες που σπαμμαρατε σε συλλεκτη στο βελγιο γαμωτα λεφτα δε σας χαλασε
αχαχαχαχαχαχ -
-
oreo maksi με καλλιτεχνική φωτό!
-
oreo maksi ine me poli kali katastasi
-
Να μη δείτε ωραίο αγόρι αμέσως να του την 'πέσετε' ,τι'στε σεις ωρε ..
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5404263/
Το αυτοκίνητο είναι άριστο χωρίς κανένα πρόβλημα.Το έχω μόνο για βόλτα είναι πολύ άνετο και πολύ προσεγμένο και επίσης πάει παντού χάρη στο 4χ4 με το πάτημα ενός κουμπιού.Χρησιμοποιείται άνετα και για επαγγελματική χρήση(έχει μεγάλη καρότσα).Είναι μοναδικό γιαυτό μόνο σοβαρές προτάσεις.
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα