-
Μα το αντίστοιχο Forthnet δεν είναι το 29.90 που λέει ο giannik1977 παραπάνω ?
-
η ΑΕΚ θα παιζει στον ΟΤΕ tv?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι γιατί για την Forthnet ακούς μόνο διθυραμβους.πλάκα μου κανς? εδω η wind αρχισει να δινει nat ip's χωρις καν να μας ενημερωνει και τσουπ να βλεπεις να μην ανοιγουν σελιδες για μερες και να μας βγαζει και μαλακες απο πανω..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ναι γιατί για την Forthnet ακούς μόνο διθυραμβους.
πλάκα μου κανς? εδω η wind αρχισει να δινει nat ip's χωρις καν να μας ενημερωνει και τσουπ να βλεπεις να μην ανοιγουν σελιδες για μερες και να μας βγαζει και μαλακες απο πανω..
Το ότι υπάρχει ηλίθιος δεν αποκλείει την ύπαρξη και πανηλίθιου....
-
Τί γίνεται με τον ΟΤΕ και τα καλώδια που περνάει.3 χρόνια,3 καλοκαίρια που όλο σκάβουν και ξανασκαβουν τους ίδιους δρομους για να περάσουν οπτικές ίνες.Γιατί 3 φορές;
-
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-819_el.htm
ευρωπη σκαψτε για οπτικες και πληρωνω το κοστος
ελλαδα ποσες καγιεν μπορω να παρω? -
Η CYTA εχει προσφορα 18 ευρω το μήνα ιντερνετ εως 24 mbps ,απεριοριστα σταθερά και 160 ' προς κινητά...
Μάλλον θα το πάρω.. -
Καλή τύχη. Απλά να ξέρεις ότι δίνει VoIP οπότε ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξεις την συνδεσμολογία των συσκευών σου (αν έχεις παραπάνω από ένα τηλέφωνα ή/και συσκευές σε διαφορετικά δωμάτια).
-
Το ξέρω για το Voip,αλλα ένα ασυρματο υπάρχει σε ολο το σπιτι.
Τωρα στον ΟΤΕ χωρίς τα κινητα μου ερχεται 40 ευρω το μήνα -
Δες και από HOL μεριά, κατά καιρούς κάνουν καλές προσφορές για να μαζέψουν κόσμο..
Εξάλλου όλοι οι εναλλακτικοί δίνουν λίγο πολύ το ίδιο προιόν, αν είσαι τυχερός και εχεις καλή γραμμή, είσαι κοντά στο Α/Κ και έχεις σωστή εσωτερική εγκατάσταση, μάλλον δεν θα έχεις θέματα..
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το ξέρω για το Voip,αλλα ένα ασυρματο υπάρχει σε ολο το σπιτι.
Τωρα στον ΟΤΕ χωρίς τα κινητα μου ερχεται 40 ευρω το μήναOTE και πάλι ΟΤΕ.
Παθών και μαθών από τους εναλλακτικούς.
-
Εγώ από την άλλη έχω πάρει σβάρνα όλους τους παρόχους και από όλους γεύομαι τα ίδια χάλια και τις ίδιες δικαιολογίες για τις άθλιες επικοινωνίες που προσφέρουν στην (βρωμερή και άθλια) περιοχή που μένω (βρωμερό Μαρούσι ) .
Έχουν τον οικιακό πελάτη γραμμένο στα πα@άρια τους. Άθλια ποιότητα επικοινωνιών.
Το μόνο που κάνουν καλά είναι να παίρνουν τηλέφωνα, να στέλνουν SMS και emails για να πουλήσουν 'φύκια και μεταξωτές κορδέλες' για υπηρεσίες 'μαϊμού'.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
OTE και πάλι ΟΤΕ.
Παθών και μαθών από τους εναλλακτικούς.
ο ΟΤΕ ειναι πιο ακριβος απο ολους, κυριως διοτι η ΕΕΤΤ δεν τον αφηνει να ορισει τις τιμες του οπως θα ηθελε.
εαν εχεις καλη γραμμη, σε ολες τις εταιριες πιθανοτατα θα εισαι οκ.
το μεγαλο πλεονεκτημα με τον ΟΤΕ ειναι οτι ΑΝ προκυψει προβλημα, οσο σοβαρο και να ειναι, θα λυθει. Αυτο δεν ισχυει για τους αλλους.
το αν αξιζει να το πληρωσει καποιος αυτο, ειναι καθαρα προσωπικο θεμα. Αλλοι δεν εχουν προβλημα να μεινουν 2-3-5 μερες χωρις τηλεφωνο προκειμενου να γλυτωσουν 5€/μηνα, για αλλους δεν αξιζει τον κοπο να ρισκαρουν για 5€.
ιστοριες πονου και ταλαιπωριας υπαρχουν για ολες τις εταιριες.
-
Από καλό φίλο:
(το έβαλε χθες στη σελίδα του στο FB)*Παίρνει τηλ. ο ΟΤΕ, στον αριθμό μου της HOL και λέει:
ΟΤΕ: Σας προσφέρουμε το ίδιο πακέτο 30% φτηνότερα για να έρθετε με εμάς
ΕΓΩ: Ωραία, κάτσε να τα πω και στην HOL και ξαναμιλάμε
Τα λέω στην HOL, μου λέει:
HOL: Α, μπορείτε να κάνετε μια αίτηση για έκπτωση στο υπάρχον πακέτο σας και θα σας το δώσουμε στα ίδια χρήματα
ΕΓΩ: ???
HOL: Ναι, απλά θα πρέπει να μείνετε για 1 χρόνο στο συμβόλαιο κλπ.
ΕΓΩ: φεαρ ιναφΑι φοργκότ του μέντιον, ότι μου είπαν στην αρχή ότι η κλήση αυτή θα (ή ενδέχεται να - wtf(!)) καταγραφεί για μπουρουμπουρου λόγους.
ΕΓΩ: ΟΚ, θέλω και το ηλεκτρονικό αρχείο της συνομιλίας παρακαλώ
HOL: Μισό λεπτο... Ναι, λοιπόν, γίνεται, πρέπει να κάνετε αίτηση
ΕΓΩ: Τέλεια, έχω το email ανοικτό μπροστά μου, τι να γράψω?
HOL: Όχι, οχι. Γραπτή αίτηση, επικυρωμένη, με σφραγίδες αστυνομία / ΚΕΠ κλπ. Όταν την λάβουμε, θα κάτσουμε παρουσία δικηγόρου (χα χα) να κάνουμε το 'τρανσκριπτ' και θα σας στείλουμε την συνομιλία σε κείμενο - τυπωμένο, και επικυρωμένο.
ΕΓΩ: ??? 2014 έχουμε, ξέρετε, email, mp3, ηλεκτρονικοί λογαριασμοί, e-banking κλπ
HOL: zat iz ze procedur
ΕΓΩ: Νταξ, κανένα πρόβλημα, κανένα θέμα - θα την ηχογραφήσω εγώ να μην παιδευόμαστε...
HOL: Δεν το αποδεχόμαστε αυτό.
ΕΓΩ: ?!?!?!?
ΕΓΩ: ΟΚ, θα πάω στον ΟΤΕ, ευχαριστώ πολύ!Υπάρχουν διάφορα συμπεράσματα εδώ, σε πολλά επίπεδα, το αφήνω στην φαντασία σας
Έχει αρκετή συνέχεια η ιστορία... ο ΟΤΕ δεν έχει θέμα να τους ηχογραφώ...(έχει πλάκα να απαντάς 'και εγώ καταγράφω την κλήση...') επίσης μετά από πολύ πίεση δέχτηκαν να μου στείλουν συμβόλαιο με email αντί για courier (στο οποίο θα έπρεπε να υπογράψω επιτόπου) - Άρα γίνεται και ηλεκτρονικά η διαδικασία αρκεί να τους τα σπάσεις.
* -
Εγω εδώ και 3 χρονια ειμαι μια χαρά με τη Cyta φτου φτου.Δεν έχει αποσυνδέσεις,με την 8αρα σύνδεση που έχω κατεβαζει με 800kb/s,δεν κολλάει ποτέ.Ο,τι ήθελα.Μοναδικο πρόβλημα το VoIP.Αν τυχόν πέσει το ρεύμα δεν έχεις τηλέφωνο αλλά εντάξει έχουμε και κινητά.Το ότι εκπέμπει ακτινοβολία όλη μέρα το wifi δεν το μετράω αφού βαράνε όλο το 24ωρο καμια 10αρια wifi γύρω γύρω .Τελος,τη συνδεσμολογία δεν την εχω αλλάξει.Απλως έβαλα τα 2 καλώδια από phone & adsl του ρουτερ να καταλήγουν σε ένα splitter και από εκεί με ένα τρίτο στον τοίχο.Job done.Τηλέφωνο από όλες τις πρίζες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα .
-
Παλιό αγαπημένο θέμα.
Θυμάμαι στο Μαρούσι (πριν το 2016) κούμπωνα στο ADSL σταθερά στα 16Mbps. Ήρθα στο εξωτικό Χαλάνδρι, ξεκίνησε από τα 14Mbps και μέχρι σήμερα πέφτει μέρα με τη μέρα. Πλέον κουμπώνω στα 8Mbps...
Δεν τσουλάει τίποτα. Αργοκίνητο καράβι. Μόνο ήχο από modem δεν έχω ακούσει ακόμη όταν συγχρονίζεται...Μάλλον επίτηδες το κάνουν για να περάσουν όλοι οι οικιακοί πελάτες στις οπτικές και στα περίφημα VDSL. Και πλέον ψάχνομαι να περάσω σε VDSL και να δω τι ακριβώς απαιτείται, διότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζουν οι πάροχοι...
Φίλος έφερε οπτική μέσα στο σπίτι και του το έκαναν σουρωτήρι το σπιτάκι...
Για την ώρα προσπαθώ να μιλήσω με κάποιον από NOVA και έχω μείνει στην προσπάθεια.
Δεν τσουλάνε ούτε οι πάροχοι. Ιδιωτική πρωτοβουλία και ανάπτυξη.
-
Έτος 2024 και VDSL είναι πράγματα αταίριαστα.
Οπτική ίνα μέχρι όπου φτάνει (αν φτάνει μέχρι το σπίτι ακόμη καλύτερα) και ταχύτητα από 100Mbps και πάνω. -
@katafractos17 said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Οπτική ίνα μέχρι όπου φτάνει (αν φτάνει μέχρι το σπίτι ακόμη καλύτερα) και ταχύτητα από 100Mbps και πάνω.Το κουτί της οπτικής Cosmote έχει έρθει στον όροφο της πολυκατοικίας, αλλά...
-
Άλλο VDSL και άλλο FIBER.
Δες πόσο μπορεί να σηκώσει η γραμμή σου χωρίς να βάλεις οπτική.
Με ADSL όντως δεν πας πουθενά.
Βέβαια αν μπορείς να βάλεις FIBER είναι σαφώς καλύτερα.
Κανένα σουρωτηρι δεν παίζει. Έρχονται έξω από την πόρτα σου με ένα κουτάκι και μετά απλά μπαίνουν σπίτι.
Τώρα αν εσύ θες να μεταφέρεις το router κάπου αλλού και πιο μακριά από την είσοδο του σπιτιού θα πρέπει να τρέξει το καλώδιο.
Εγώ είμαι ακόμα 200αρα VDSL γιατί στην πολυκατοικία ψιλομ@λακιζονται ώστε να μπει ο ΟΤΕ μέσα και να κάνει την εγκατάσταση σε κάθε διαμέρισμα (απ' έξω προφανώς χωρίς υποχρέωση σύνδεσης). -
@storm said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
@katafractos17 said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Οπτική ίνα μέχρι όπου φτάνει (αν φτάνει μέχρι το σπίτι ακόμη καλύτερα) και ταχύτητα από 100Mbps και πάνω.Το κουτί της οπτικής Cosmote έχει έρθει στον όροφο της πολυκατοικίας, αλλά...
Αν έχει έρθει μην το σκέφτεσαι απλά...
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;