-
Ο περιορισμός έγκειται στα χρήματα, αφού το πολύ που μπορώ να δώσω είναι 16 χιλ ευρώ.
-
Γιατί δεν κοιτάς για την επόμενη κατηγορία με τους μικρούς κινητήρες?
Για παράδειγμα Focus 1000cc, Leon 1200cc, Megane 1200cc ή κάτι αντίστοιχο.
Από μια ματιά που έριξα είναι μέσα στο budget και έχουν περισσότερους χώρους. -
Το Focus 1.0 Trend με τα 125 άλογα (και εξάρι σασμάν βεβαίως) έβγαινε πριν λίγο καιρό που είχα κοιτάξει στα 14.700 Ευρώ σε λευκό, με το κλειδί στο χέρι (τιμή προσφοράς και με απόσυρση δώρο). Το επίπεδο εξοπλισμού ήδη πλήρες (ζάντες αλουμινίου, διζωνικός αυτόματος κλιματισμός κτλ.) και σαν αυτοκίνητο ΠΟΛΥ ανώτερο από τα αυτοκίνητα της παρακάτω κατηγορίας που κοιτάς. To Leon 1.2 με τα 105 άλογα σαφώς πιο ακριβό (πάνω από τα 16 χιλιάρικα που έχεις όριο), για το Μegane δεν ξέρω, αλλά υποπτεύομαι επίσης ακριβότερο.
Οπότε, αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα (οπότε χρειάζεσαι diesel) το Focus (έστω και προ facelift) είναι ιδανική λύση.
-
Στα 14 χιλιάρικα με αποσυρση βλέπω να ξεκινάει το Leon.
-
5 ατομα και αποσκευες και supermini...
Επιβαλλεται το μικρομεσαιο που ειπαν παραπανω.. σιγουρα πιανεις και c4 diesel 90 στα λεφτα σου. -
Πέρασα σήμερα απο τη renault και είδα απο κοντά το captur. Οι χώροι του με εντυπωσίασαν σε σχέση με το note που έχουν το ίδιο μήκος, αλλά η καμπίνα με χάλασε λίγο. Η τιμή του είναι στα 16.500 Ευρώ για την expression έκδοση. Μία απο αυτές τις ημέρες θα το οδηγήσω και εάν μείνω ικανοποιημένος, μάλλον θα το πάρω.
-
Το χιλιαρι focus πραγματικά είναι ευκαιρία..
-
Αυτό το τρελό το κελεπούρι το γιαρις έχει ακόμα μανιβέλες στα πίσω παράθυρα στα 16κ και πρέπει να το φτάσεις στα 22κ για να έχει ηλεκτρικά ?
-
+1 για Focus και Leon. Επίσης εχε κατά νου ότι το focus θα βγει facelift τον επόμενο χρόνο. Οπότε θα πέσει η αξία του αυτοκινήτου, αλλά θα πάρεις ένα πολύ καλό αυτοκίνητο φτηνά! Αυτό σε συμφέρει να σκοπεύεις να το κρατήσεις το αμάξι χρόνια.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας αλλα δεν θέλω αυτοκίνητο μικρομεσαίας κατηγορίας γιατί προορίζεται για δεύτερο αυτοκίνητο της οικογένεiας αλλα και σε αυτό θα μάθουν να οδηγούν τα αδέρφια μου. Έτσι θα πρέπει να έιναι κατηγορίας supermini και αυτόματο. Οφείλω να ομολογήσω οτι το captur, όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ μας αρέσει. Υπάρχει κάποιος φίλος που το έχει αγοράσει να μου πει εντυπώσεις; Ψάχνω επίσης στο νετ να βρώ τι συστήματα driving assistance έχει αλλά δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο με αυτό που έχει το note και το polo.
-
Πάρε πόλο...θα το ευχαριστηθείς λέμε!!Ειδικά,το τελευταίο πετρέλαιο με τους 90 που θέλει πατινάρισμα ο συμπλέκτης για να ξεκινήσει και που το γκάζι 'πιάνει' αφού έχεις δώσει για κάνα-δύο δεύτερα(υπερβολή)......είναι τρελή ευκαιρία!!!
-
Το polo και το yaris αποκλειστηκαν λόγω χώρων, με τα note και captur να είναι τα 2 επικρατέστερα και τα δύο στα 1200 κυβικά.
-
Οπότε note......
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
5 ατομα και αποσκευες και supermini...
Επιβαλλεται το μικρομεσαιο που ειπαν παραπανω.. σιγουρα πιανεις και c4 diesel 90 στα λεφτα σου.C4 1.6hdi 90ps έκδοση attraction (2ζωνικό κλίμα, ηλ/κα μπρος πίσω, cruise/control, δερμάτινο τιμόνι-λεβιέ αισθητήρας φωτός/βροχής, ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης, bluetooth, usb/aux in κλπ). Αυτά κάτω από 16.000€.
Ωραίο το Note με τον εξαιρετικό 1.5dci της renault και καλό εξοπλισμό στο pack που λες, αλλά η ποιότητα κατασκευής του, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την τιμή του, αν αναλογιστεί κανείς την κατηγορία όπου ανήκει. Είναι επιρρεπές σε πλευρικούς ανέμους, ενώ η κύλιση του είναι αυτή που πρέπει για την κατηγορία. Αν κάνεις ταξίδια (πολλώ δε μάλλον αν τα κάνεις με 4 άτομα συνεπιβάτες), δεν κοιτάς κανένα αυτής της κατηγορίας και απλά πας στην επόμενη κατηγορία: Focus, Leon, Kia Ceed, i30, Peugeot 308, Citroen C4 κλπ. Και νομίζω πως στα χρήματα που θες έχεις πολλές επιλογές.
-
Αν θες και την δικιά μου γνώμη καλύτερα να πας σε πιο μεγαλα απο Yaris κλπ. Ι30 C4 ηταν αυτα που ειχα καταλήξει προσωπικα. Τελικα πηρα το Ι30 . ΟΚ με 90 μουλάρια δεν περιμένω να αφήνω πίσω μου πύρινα αυλάκια αλλά αυτό που ήθελα ουσιαστικά δλδ ανεση μεγαλύτερη οικονομιά χωρους και καλή ποιότητα κατασκευης τα βρήκα. Αυτα με 16000 σε πετρελαιο. Τα ίδια ειχα βρει και στο C4 αλλά θέμα κυβικων και προσωπικου γουστου ήταν η τελική επιλογή.
-
Gia mikro aytokinhto poio tha proteinate apo citroen c1,vw up kai ford ka
? -
Oposdhpote to Ka.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Oposdhpote to Ka.Σε τι υπερτερει απο τα υπολοιπα?Εχεις προσωπικη εμπειρια.Το μοντελο θα αγοραστει καινουριο.Ευχαριστω για τη βοηθεια.
Αγορά Νέου Μικρού Αυτοκινητου