-
και αν ο κατασκευαστης δινει διαφορετικα διαστηματα αλλαγης λαδιων στο ιδιο αυτοκινητο/κινητηρα σε 3 διαφορετικες χωρες?
-
Αν οι τρεις χώρες είναι η Σαουδική Αραβία, το Βέλγιο και η Νορβηγία, τότε έτσι πρέπει να είναι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ξιμάρ, αυτό κάνουν τα παιδάκια στις κάθετες μονάδες και μετά αν γίνει μαλακία τρέχεις και δε φτάνεις.Και στα Μ3 ο κατασκευαστής λέει αλλαγή κάθε 20.000κμ...δε ξέρω κανέναν κάτοχο που να μην αλλάζει στα 10.
Κορόιδα κι αυτοί?
Αμ ο άλλος σε μεγάλη αντιπροσωπεία που του έλεγα για ρύθμιση βαλβίδων και με κοιτούσε σαν χάνο! Γιατί λέει?
Και θα εμπιστευτώ εκεί το αμάξι μου? Πλάκα κάνουμε?
Το κόλλημα σου ρε αδερφέ, ποιό είναι? Σου ζήτησε κανείς λεφτά για τα λάδια?
Είμαστε μαλάκες και τα αλλάζουμε νωρίς. ΟΚ, happy?
ο τεχνικός θέλει να σου πουλήσει σέρβις
ο ασφαλιστής ασφάλειες
ο ο κουλουράς στα φανάρια κουλούρια...δεκτό και θεμιτό να σου λένε οτι χρειάζεται για να επιτύχουν το σκοπό τους... το παράλογο είναι να τα απορροφάς χωρίς να τα φιλτράρεις...
το μάνουαλ το λέει ξεκάθαρα, αλλαγή λαδιών κάθε Χ, υποσημείωση 'αν το αυτοκίνητο κινείται... ', 'αν κάνει πολλές ...' κλπ κλπ κλπ αλλαγή κάθε χ/2... τώρα τι προσπαθούμε να αναπαράγουμε είναι απορίας άξιο... εδώ μερικοί θαρρούν οτι τα σύγχρονα μοτέρ εχουν γρέζι μόλις βγουν από το εργοστάσιο
στα 2τροχα gsxr που είναι πραγματικά πολύστροφα και λόγο απόδοσης/σχεδιασμού/στριμώγματος κλπ κλπ με βάση την άνωθεν λογική θέλει αλλαγή λαδιών μετά από κάθε μεγάλη βόλτα ?
Είδες τι κάνει το καπιταλιστικό σύστημα?
Όλοι να πουλήσουν θέλουν!
Λεωφορείο, μετρό και ΚΤΕΛ κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από τα λαμόγια που θέλουν να φάνε τα λεφτάκια του κόσμου!
ΟΥΣΤ!
Bottom line...θέλω να πετάω λεφτά και να αλλάζω λάδια κάθε χρόνο ακόμα κι αν το αυτοκίνητο έχει κάνει 7.000κμ...sue me
Λες να γίνεται όλη η τοποθέτηση για 100ευρα/έτος άντε ανα εξάμηνο ;
Τι μας νοιάζει τι κάνει εσυ με τα λεφτα σου ; Όλοι εχουν βιτσια, εσένα σου αρέσει να νιώθει σιγουρια οτι κανείς το καλυτερο για το 4τροχο σου, άσχετα αν φτάνεις στο βαθμο της εμμονής .... Με γεια σου με χαρα σου, μην το γενικεύσεις όμως και μην προσπαθείς να αποδείξεις οτι ειναι ορθό ....
Το γιατι μπορείς να το βρεις σε παράγραφους για τη συντήρηση συστημάτων και ελέγχο αυτών, παραδειγμα δεν εχει νόημα, εδώ ο άλλος μπερδεύτηκε με το αναλογικο παραδειγμα των σφραγισματων σε αυτα δεν θα εχει τρικυμία εν κρανιω;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αν οι τρεις χώρες είναι η Σαουδική Αραβία, το Βέλγιο και η Νορβηγία, τότε έτσι πρέπει να είναι.Eλλαδα,Ην.Πολιτειες,Αγγλια?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Αν οι τρεις χώρες είναι η Σαουδική Αραβία, το Βέλγιο και η Νορβηγία, τότε έτσι πρέπει να είναι.
Eλλαδα,Ην.Πολιτειες,Αγγλια?
Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη ;
-
Νομιζω οτι γιναμε πια γραφικοι.-
-
Κάνω τα service του 325 όταν με ειδοποιεί το computer. Ούτε πιο αργά, ούτε πιο γρήγορα. Το αυτοκίνητο θα με απασχολεί όσο προβλέπει ο κατασκευαστής ότι χρειάζεται και όχι παραπάνω.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κάνω τα service του 325 όταν με ειδοποιεί το computer. Ούτε πιο αργά, ούτε πιο γρήγορα. Το αυτοκίνητο θα με απασχολεί όσο προβλέπει ο κατασκευαστής ότι χρειάζεται και όχι παραπάνω.Η φωνή της λογικής.
-
Ο χρήστης tacos έγραψε:
Νομιζω οτι γιναμε πια γραφικοι.-Είσαι νέος.
Παίρνει ακόμα λάσκα. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
και αν ο κατασκευαστης δινει διαφορετικα διαστηματα αλλαγης λαδιων στο ιδιο αυτοκινητο/κινητηρα σε 3 διαφορετικες χωρες?απάντηση από τη Valvoline europe εν έτη 2004 .
viewtopic.php?f=6&t=6516&p=142247&hilit=valvoline+europe#p142247 -
Και αυτο γενικευση ειναι. Υπαρχουν κινητηρες που ειναι ακριβως οι ιδιοι σε Ευρωπη και Αμερικη ή και αυτοκινητα που κινουντε σε ιδιες συνθηκες παρολα αυτα τα σερβις ειναι πιο αραια στην Αμερικη γιατι απλα ο κοσμος εκει δεν θελει να ξοδευει για συντηρηση του αυτοκινητου (και φυσικα γιατι η εργατοωρα στοιχηζει). Νομιζω παρστραβηξε αυτο το θεμα ομως.
-
Στην Αμερική κάνουν πολλά χλμ ανά έτος και μεγάλες διαδρομές. Βέβαια οι διαφορές είναι μεγάλες μεταξύ κάποιου σε πόλη, κάποιου σε βόρειο κρύο μέρος και κάποιου στο Τέξας οπότε οι λόγοι πρέπει να είναι άλλοι και όχι καθαρά τεχνικοί....
Ότι έχει παρατραβήξει δε θα πει τίποτα!
Πάντως μια μικρή στεναχώρια έχω που θα αλλάξω λάδια που είναι ζήτημα αν έχουν κάνει 1000χλμ.... Το όχημα θα βγει από 2ετή ακινησία και του αρμόζει ένα καλό σέρβις (όλα τα ζουμιά, όλα τα φίλτρα και μπουζί). Ίσως και τακάκια. -
-
Πολύ όμορφο. Την είχα υπόψη μου την εταιρεία. Ίσως να είναι και περισσότερες από μία με αυτό το όνομα σχετικές με motorsports. Η μεγάλη ήττα όμως είναι ότι ONYX ήταν εταιρεία απορριμματοφόρων στο Λονδίνο..... Τουλάχιστον μου χάρισαν φωσφοριζέ γιλεκάκι με το όνομά τους!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πολύ όμορφο. Την είχα υπόψη μου την εταιρεία. Ίσως να είναι και περισσότερες από μία με αυτό το όνομα σχετικές με motorsports. Η μεγάλη ήττα όμως είναι ότι ONYX ήταν εταιρεία απορριμματοφόρων στο Λονδίνο..... Τουλάχιστον μου χάρισαν φωσφοριζέ γιλεκάκι με το όνομά τους!Το εχω δει το γιλεκακι που λες λολ
Sent from outer space ★☆★
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολύ όμορφο. Την είχα υπόψη μου την εταιρεία. Ίσως να είναι και περισσότερες από μία με αυτό το όνομα σχετικές με motorsports. Η μεγάλη ήττα όμως είναι ότι ONYX ήταν εταιρεία απορριμματοφόρων στο Λονδίνο..... Τουλάχιστον μου χάρισαν φωσφοριζέ γιλεκάκι με το όνομά τους!
Το εχω δει το γιλεκακι που λες λολ
Sent from outer space ★☆★
Me 2
-
http://www.autoblog.gr/2014/07/13/bmw-t ... ignations/
-
Κάτι λέγαμε για δοκιμές και χιλιόμετρα μερικές σελίδες πριν:
Η JLR λέει πως η νέα σειρά κινητήρων έχει κάνει πάνω από 3,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών σε δημόσιους δρόμους, πριν μπει στην παραγωγή.
http://www.drive.gr/news/tehnologia/nea ... land-rover -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
http://www.autoblog.gr/2014/07/13/bmw-to-change-model-designations/Θα μπορείς να πάρεις 430 χωρίς να είναι Ferrari πχ
viewtopic.php?f=15&t=52456&p=2660423&hilit=bmw+430#p2660423Δεν αγόραζα λαχείο καλύτερα
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
http://www.autoblog.gr/2014/07/13/bmw-to-change-model-designations/Βασικά αλλάζουν οι κινητήρες και μπαίνουν οι καινούργιοι που λέγαμε πριν κάποιο καιρό με 500cc ανά κύλινδρο.
Η ονομασία πλέον υποδηλώνει απόδοση και όχι κυβισμό.
BMW FORUM