-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Σήμερα ο κινητήρας του γατου, έκανε ακόμη ένα βήμα προς την καταστροφή, καθώς του αλλαξα λαδακια.. .......
Ελιν 10w/40 ......18ευρώ στα 125Κ χλμΦιλτρο δεν αλλαξες ρε τσιγκουνη? 4 ευρω κανει το γνησιο.
Δηλ αν αλλαζα λαδια καθε 10Κ χλμ,τι θα ελεγες;;;;;
Στα 130 ΚΑΙ το φιλτρο....... -
Καλησπέρα petrolheads Η αντιπρωσοπια ford βροχιδης-χατζής για το ετησιο service θελει 185ευρώ για αλλαγή φιλτρο λαδιου,βενζινης,αερας,καμπινας (+λαδι ford formula f )και για τα μπουζί . Σαν πολλά δεν ειναι ?
Κατι αλλο : Το αμάξι οταν το πήρε ο πατερας μου δεν του εδωσαν service manual και το manual που δινουν δεν λεει ουτε ποσα λιτρα λαδι θελει .. λογικό η πρέπει να τους το ζητήσω ? -
Αν κάνουν και άλλους ελέγχους μέσα στο ετήσιο service ίσως να μην είναι πολλά.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ευχαριστώ. Είχα κατά νου ένα ποσό της τάξης των 50 ευρώ για αυτές τις εργασίες, οπότε τώρα θα το έχω σαν οροφή.
Οταν αλλαζετε υγρα φρενων να αναφερετε και πως αλλαχτηκαν. Υπαρχουν 2 μεθοδοι, η μια που αδειαζουν μονο το παγουρι ειναι η κοροιδια. Η αλλη που αδειαζουν ολο το κυκλωμα ειναι χρονοβορα, ομως η σωστη.
Για την σωστη μεθοδο αδελφε, ποσα θα ησουν ευχαριστημενος να πληρωσεις, σε εργατικα?
Μονο για αλλαγη υγρων φρενων. Χωρις αλλη εργασια. -
Ο χρήστης Τζαβαρας Δημητρης έγραψε:
Ευχαριστώ. Είχα κατά νου ένα ποσό της τάξης των 50 ευρώ για αυτές τις εργασίες, οπότε τώρα θα το έχω σαν οροφή.
Οταν αλλαζετε υγρα φρενων να αναφερετε και πως αλλαχτηκαν. Υπαρχουν 2 μεθοδοι, η μια που αδειαζουν μονο το παγουρι ειναι η κοροιδια. Η αλλη που αδειαζουν ολο το κυκλωμα ειναι χρονοβορα, ομως η σωστη.
Για την σωστη μεθοδο αδελφε, ποσα θα ησουν ευχαριστημενος να πληρωσεις, σε εργατικα?
Μονο για αλλαγη υγρων φρενων. Χωρις αλλη εργασια.Με 100 ευρώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος , αρκει βέβαια να έπαιρνα μισθό 3000 ευρω τον μήνα
-
Ο χρήστης Spiros-Foivos έγραψε:
Καλησπέρα petrolheads Η αντιπρωσοπια ford βροχιδης-χατζής για το ετησιο service θελει 185ευρώ για αλλαγή φιλτρο λαδιου,βενζινης,αερας,καμπινας (+λαδι ford formula f )και για τα μπουζί . Σαν πολλά δεν ειναι ?
Κατι αλλο : Το αμάξι οταν το πήρε ο πατερας μου δεν του εδωσαν service manual και το manual που δινουν δεν λεει ουτε ποσα λιτρα λαδι θελει .. λογικό η πρέπει να τους το ζητήσω ?Σε λογικά πλαισια για αντιπροσωπεία.
Το σερβις μάνιουαλ το κατεβάζεις από το https://www.etis.ford.com/ -
Η ετησια καταθεση μας. Στα του τιμολογιου προσθεστε και ενα 50αρι δικα μου λαδια. Επρεπε να καθαρισω και την ηλιοροφη αλλα θελουν το απολυτα λογικο ποσο των 120€+ΦΠΑ.
ΚΑΡΕΝΤΑ Αμαρουσίου όπως πάντα άψογοι, κάνουν και μια ωραία μαγκιά πλέον και σου βάζουν σε μιά σακούλα τα αλλαγμένα ανταλλακτικά (μην ψάχνεις μετά φιλτροκούτια κτλ να σιγουρευτείς )!
Αν ξέρει κάνας γνώστης με τι υλικό καθαρίζουμε τα μέρη της ηλιοροφής θα ήταν ευπρόσδεκτο να μοιραστεί τις γνώσεις του. Πχ στα κινούμενα μέρη τι γράσσο θα μπορούσα να βάλω? WD40 κάνει?
-
Spray σιλικονης και καθαρισμα.
Οι τιμες τις Καρεντα εξωπραγματικες...Που να σου εβαζαν και δικα τους λαδια .Kolben με 20 euro το λιτρο?
Καλα το φιλτρο αερος 30 ευρω εχει?
2 χρονια εχω να πατησω... -
Καλώς ή κακώς έχω συγκεκριμένους λόγους που πάω και θα συνεχίσω να πηγαίνω εκεί για την προγραμματισμένη συντήρηση. Ξέρω και τις τιμές παραέξω και πράγματι είναι 20-25% πιο κάτω. Πχ τώρα δίσκους και τακάκια θα πάω εκτός αντιπροσωπείας. Ίσως αν τα καταφέρω να επισκεφθώ και αυτόν που είχες αναφέρει στο θέμα με τα φρένα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλώς ή κακώς έχω συγκεκριμένους λόγους που πάω και θα συνεχίσω να πηγαίνω εκεί για την προγραμματισμένη συντήρηση. Ξέρω και τις τιμές παραέξω και πράγματι είναι 20-25% πιο κάτω. Πχ τώρα δίσκους και τακάκια θα πάω εκτός αντιπροσωπείας. Ίσως αν τα καταφέρω να επισκεφθώ και αυτόν που είχες αναφέρει στο θέμα με τα φρένα.Δεν ξερω τους λογους σου,αλλα μου ακουγεται ακρως μαζοχιστικο....
-
το γενικό σέρβις με 122ε και δικά σου λάδια τι είναι ακριβώς;
-
Λές και παίρνει τα λεφτά απο την τσέπη σας κάνετε
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το γενικό σέρβις με 122ε και δικά σου λάδια τι είναι ακριβώς;Οι 2 εργατοώρες που μένει το αμάξι μέσα. Νομίζω 65 έχει η εργατοώρα.
-
Ο αρχιμηχανικος της Αουντι στο Λε Μαν το κάνει το σέρβις ?
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Ο αρχιμηχανικος της Αουντι στο Λε Μαν το κάνει το σέρβις ?Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπααααααααααα, δεν κάνουν φτηνοδουλειές!!! Ο ίδιος ο αρχιμηχανικός του space shuttle το κάνει!!!
-
Απ οσο ξερω στη Καρεντα στο Μαρουσι πραγματικα ξερουν το Q5 και το DSG οποτε και γι αυτο το πηγαινει 'με κλειστα ματια' ο Στεφανος.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
...κάνουν και μια ωραία μαγκιά πλέον και σου βάζουν σε μιά σακούλα τα αλλαγμένα ανταλλακτικά (μην ψάχνεις μετά φιλτροκούτια κτλ να σιγουρευτείς )!δεν ειναι τρομερο αυτο, και στη Hyundai που πηγαινα το δικο μου ταπεινο αυτοκινητακι, το ιδιο εκαναν.
-
Οποιος δεν εχει εμπιστοσυνη σε καποιο εξωτερικο συνεργειο καλα κανει και το παει στην αντιπροσωπεια, ανεξαρτητου κοστους. Δεν νομιζω να υπαρχει κανενας που να εχει ενα μηχανικο εμπιστοσυνης και να θελει να σκαει λεφτα στις αντιπροσωπειες.
-
Περιπετειουλες χτες με τον 1.2 tsi καθως καηκε ενα μπουζοκαλωδιο το οποιο αντικατασταθηκε στα 17 ευρω. (+24 εργασια )
Στο κανονικο σερβις σε 3 μηνες θα αλλαχτει ολη η τετραδα για να χω το κεφαλι μου ησυχο.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
(+24 εργασια )
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?