-
Πιωμενος μεσοκοπος παπακιας εσκασε σε καδο και ξαπλωθηκε.κληθηκε το εκαβ.ερχονται και αυτος αρνειται να μπει ενω το κεφαλι του ειχε καρουμπαλο (σιγα μην φορουσε κρανος).
ταυτοχρονα,σκαει με σμαρτ φιλος του πιωμενος καργα και αυτος.τον κερναει τσιγαρο και μπυρα
Το εκαβ προσπαθει να τον πεισει ενω ερχεται και δευτερο ασθενοφορο.
Καποια στιγμη ο φιλος μανουριασε με μια κοπελα του εκαβ και της επιτεθηκε.οι συναδελφοι της τον συγκρατουσαν και μετα απο ωρα καλεσαν το 100.
Μεχρι να ερθουν,ειχαν πεισει τους μεθυσους και τους φορτωσαν.
Οταν ηρθε το 100,δεν βρηκε κανενα.
Μετα απο καμια ωρα,κατευθασαν οι κυριοι αυτοι.πηρε ο χτυπημενος το σμαρτ και ο φιλος το παπι.
Ηταν ακομα εμφανως μεθυσμενοι και παραπατουσαν.
Και εφυγαν για να επιστρεψουν παλι στο καφενειο....Δεν θα επρεπε το εκαβ ,με το που σπευδει σε ατυχημα και βλεπουν οτι ο αλλος ειναι λιαρδα,να καλει αμεσως την τροχαια?
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Πιωμενος μεσοκοπος παπακιας εσκασε σε καδο και ξαπλωθηκε.κληθηκε το εκαβ.ερχονται και αυτος αρνειται να μπει ενω το κεφαλι του ειχε καρουμπαλο (σιγα μην φορουσε κρανος).
ταυτοχρονα,σκαει με σμαρτ φιλος του πιωμενος καργα και αυτος.τον κερναει τσιγαρο και μπυρα
Το εκαβ προσπαθει να τον πεισει ενω ερχεται και δευτερο ασθενοφορο.
Καποια στιγμη ο φιλος μανουριασε με μια κοπελα του εκαβ και της επιτεθηκε.οι συναδελφοι της τον συγκρατουσαν και μετα απο ωρα καλεσαν το 100.
Μεχρι να ερθουν,ειχαν πεισει τους μεθυσους και τους φορτωσαν.
Οταν ηρθε το 100,δεν βρηκε κανενα.
Μετα απο καμια ωρα,κατευθασαν οι κυριοι αυτοι.πηρε ο χτυπημενος το σμαρτ και ο φιλος το παπι.
Ηταν ακομα εμφανως μεθυσμενοι και παραπατουσαν.
Και εφυγαν για να επιστρεψουν παλι στο καφενειο....Δεν θα επρεπε το εκαβ ,με το που σπευδει σε ατυχημα και βλεπουν οτι ο αλλος ειναι λιαρδα,να καλει αμεσως την τροχαια?
Σε σοβαρή χώρα θα πέρναγαν το βράδυ τους σε κελί 1) για να ξεμεθυσουν και 2) για επίθεση.
-
Συμπληρωση,
Ηταν 6 το απογευμα κυριακης.στο καφενειο,ειπαν μονοι τους οτι ξαναπανε.
Τι κυκλοφορει διπλα μας...
Η αμεση δραση ηρθε πολυ γρηγορα.το εκαβ αργησε να τους καλεσει και δεν τους περιμενε. -
ΠΟΙΟ ΖΩΟ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΣΤΗΝ Λ. ΣΠΑΤΩΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑ;
-
Με συγχωρείς! Δεν μπορεσα να κρατηθω!
-
Κι εγώ παραλίγο να την πατήσω τις προάλλες και να ακολουθήσω την παράκαμψη αλλά ευτυχώς είχε αρκετή κίνηση και στα δύο ρεύματα και τη μυρίστηκα τη φάση
-
Στη Σπατων που? στο 'γεφυρακι'???
-
Εκεί, στη Σπατών, στο γεφύρι της Άρτας, 6 μήνες κλειστή η διεύλευση και εδώ και 1 μήνα + έχει ανοίξει και η παράκαμψη βάσει πινακίδων ισχύει ακόμα.
-
Α οκ ευχαριστω! εχω να περασω ΠΟΛΥ καιρό ακριβως εξαιτιας των εργων!
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Εκεί, στη Σπατών, στο γεφύρι της Άρτας, 6 μήνες κλειστή η διεύλευση και εδώ και 1 μήνα + έχει ανοίξει και η παράκαμψη βάσει πινακίδων ισχύει ακόμα.Και το φαναρι που ειναι μετα απο 100 μετρα δινει προτεραιοτητα στον δεξιο παρακαμπτηριο δρομο προξενοντας απιστευτο μποτιλιαρισμα.
-
Τόνοι σκουπιδιών, σε όλη την ακτογραμή, απο Σ.Ε.Φ, έως το ΑΒΕΡΩΦ. Ταυτόχρονα, ξερά χόρτα- εξαιρετικό προσάναμα, απουσία δενδροφύτευσης και εγκαταλειμένα και βανδαλισμένα ολυμπιακά ακίνητα.
-
Σε δρομο μονοδρομημενο εδω και πανω απο δυο χρονια, παω χθες να στριψω αριστερα -που επιτρεπεται- κι οπως βγαινω βλεπω ξαφνικα ενα σειτσεντο να περνα μπροστα μου 'αερας' χρονος αντιδρασης 0, για δευτερολεπτα -και αν- τη γλιτωσα. Κοκαλωνω καθυστερημενα και βλεπω στον καθρεπτη να παρκαρει 10 μετρα μετα. Οπισθεν (μαλακια μου) κοιταζω το αυτοκινητο και βλεπω γυναικα με παιδακι 'χυμα' στο πισω καθισμα. Ακουσε ευγενεστατες παρατηρησεις χωρις να αντιμηλησει κι ελπιζω να εβαλε μυαλο. Σημερα στο ιδιο σημειο, διασχιζω το δρομο, παλι αντιθετα αλλο αυτοκινητο που χωνεται για να με αποφυγει αλλα στριβει στην πορεια μου και... παρκαρει κι αυτο! 40-50αρα χοντρη, και αυτη με τα μικρα λυτα πισω. Σταματω, κανω μια παρατηρηση παλι ευγενεστατα και στον πληθυντικο, για να παρω απαντηση με στιλακι 'εγω εδω μενω ετσι θα πηγαινω κι αμα σ'αρεσει' Τι σκατοκεφαλοι κυκλοφορουν ρε πστ μου
-
Αμα ειχε στερησεις στη ζωη της 'ερωτικες' ετσι καταληγουν στη συμπεριφορα... (χωρις πλακα τα εννοω αυτα... τα βλεπω γυρω μου να υπαρχουν τετοια θυλικα... ) τι κανει ο θεος αμα δεν εχει κεφια ρε γμτ..??
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Σε δρομο μονοδρομημενο εδω και πανω απο δυο χρονια, παω χθες να στριψω αριστερα -που επιτρεπεται- κι οπως βγαινω βλεπω ξαφνικα ενα σειτσεντο να περνα μπροστα μου 'αερας' χρονος αντιδρασης 0, για δευτερολεπτα -και αν- τη γλιτωσα. Κοκαλωνω καθυστερημενα και βλεπω στον καθρεπτη να παρκαρει 10 μετρα μετα. Οπισθεν (μαλακια μου) κοιταζω το αυτοκινητο και βλεπω γυναικα με παιδακι 'χυμα' στο πισω καθισμα. Ακουσε ευγενεστατες παρατηρησεις χωρις να αντιμηλησει κι ελπιζω να εβαλε μυαλο. Σημερα στο ιδιο σημειο, διασχιζω το δρομο, παλι αντιθετα αλλο αυτοκινητο που χωνεται για να με αποφυγει αλλα στριβει στην πορεια μου και... παρκαρει κι αυτο! 40-50αρα χοντρη, και αυτη με τα μικρα λυτα πισω. Σταματω, κανω μια παρατηρηση παλι ευγενεστατα και στον πληθυντικο, για να παρω απαντηση με στιλακι 'εγω εδω μενω ετσι θα πηγαινω κι αμα σ'αρεσει' Τι σκατοκεφαλοι κυκλοφορουν ρε πστ μουΤα ίδια περνάω και εγώ στην γειτονιά μου. Δεν καταλαβαίνουν... Δεν καταλαβαίνουν...
Α ρε θεε που θα πάει, θα ξηλωθώ να βάλω μια μικτή στο αμάξι και θα αρχίσω να τους σεντράρω τους @@@@δες.
Δεν παλεύεται η κατάσταση.... -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Σημερα στο ιδιο σημειο, διασχιζω το δρομο, παλι αντιθετα αλλο αυτοκινητο που χωνεται για να με αποφυγει αλλα στριβει στην πορεια μου και... παρκαρει κι αυτο! 40-50αρα χοντρη, και αυτη με τα μικρα λυτα πισω. Σταματω, κανω μια παρατηρηση παλι ευγενεστατα και στον πληθυντικο, για να παρω απαντηση με στιλακι 'εγω εδω μενω ετσι θα πηγαινω κι αμα σ'αρεσει' Τι σκατοκεφαλοι κυκλοφορουν ρε πστ μουΚαι εσυ το δεχτηκες και την αφησες ετσι. Αυριο που θα σκοτωσει καποιον, θα εχεις τουλαχιστον την ικανοποιηση οτι της μιλησες ευγενικα.
-
Αυτο σκεφτηκα και μπηκα στον κοπο να μιλησω, αλλα δυστυχως σε μερικους ανθρωπους δεν πιπτει λογος... Το να κατεβω και να της τραβηξω δυο σφαλιαρες θα ηταν το πιο ευκολο αλλα θα επεφτα στο επιπεδο της σιχαμενης και δεν το θελω. Αρμοδιες για την επιβολη της ταξης ειναι οι αρχες, ενημερωθηκαν κι ελπιζω σε ανταποκριση.
-
Λ. Λαμπρακη, Κορυδαλλος, 23/06/14, ~7.40 μμ.
Πατερας καμμια 30-35αρια ετων, οδηγει, καπνιζει και δε φοραει ζωνη. Συνοδηγος η κορη η κορη του ~4-5 ετων, ουτε καν καθεται στην καρεκλα, ειναι ορθια και παιζει, σκαλιζει το ραδιοφωνο, κοπαναει το ταμπλω, ρωταει διαφορα κλπ.Αν του πεις οτιδηποτε, ακομα και να ειναι σε mood 'απαντω ευγενικα' και οχι σε φαση 'ποιος ειναι αυτος ο μαλακας που μου τη λεει', σε μεγαλο ποσοστο θα ακουσεις τα εξης;
- Δεν παω μακρια
- Προσεχω
- Το κραταω το παιδι
- Το παιδι 'ξερει' να κρατιεται.
- Δεν εχω λεφτα για καθισματακι (αυτο τουλαχιστον το σεβομαι, εδω δεν ειχε λεφτα για προφυλακτικά)
Δυστυχως πιστευω πως δεν εχουμε τοσους πολλους διαθεσιμους αστυνομικους για να καλεσεις και να ερθουν την ωρα που πρεπει για τετοια θεματα, αν και πιθανα η προσληψη νεων, να αυτοχρηματοδοτουνταν μια χαρα με την επιβολη προστιμων.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Που το βρηκες αυτο..? ρεσιταλ μαλακιας απο την bmw προς το τελος..ιδιως στο 5.25 που κανει προσπεραση σε πλατωμα.. αυτος που τραβαει το βιντεο τωρα.... πεταει φωτα ενω του πεταξαν ,σε φαση τιμωρος, και αρχιζει να καταδιωκει.. προς το τελος γινεται ισαξιο ζωο της bmw..στο 05.05 περιπου εχει αρχισει να κοβει στη μεσαια λωριδα πριν καν προσπερασει εντελως το αγροτικο κινουμενο πολυ κοντα του...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Που το βρηκες αυτο..? ρεσιταλ μαλακιας απο την bmw προς το τελος..ιδιως στο 5.25 που κανει προσπεραση σε πλατωμα.. αυτος που τραβαει το βιντεο τωρα.... πεταει φωτα ενω του πεταξαν ,σε φαση τιμωρος, και αρχιζει να καταδιωκει.. προς το τελος γινεται ισαξιο ζωο της bmw..στο 05.05 περιπου εχει αρχισει να κοβει στη μεσαια λωριδα πριν καν προσπερασει εντελως το αγροτικο κινουμενο πολυ κοντα του...
pipinos on youtube...
-
Το είδες ποιος είναι που οδηγάει ;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]