Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Σταθεροποιητής ταχύτητας
Cruise control όχι, έχει μόνο limiter (ορίζει ταχύτητα αφήνεις το πόδι σου στο γκάζι)
Εγώ την αγόρασα 22.850 στα τέλη του Μαρτίου, χωρίς έκδοση urban \ sport, λευκή
+ζάντες αλουμινιου 16''
+αισθητήρες φώτων και βροχής
+sport τιμόνι
+advantage pack (τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, διζωνικός κλιματισμός, υποβραχιονιο εμπρός, πακέτο αποθηκευτίκων χώρων, προβολείς ομίχλης)
+Bluetooth, usb
+εργοστασιακους αισθητήρες παρκαρισματος
+διευρυμένος πίνακας οργάνων
- 5 χρόνια service (μέχρι 60.000 χλμ)
και από ότι θυμάμαι νομίζω ο axem το πήρε με ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό χωρίς τον διευρυμένο πίνακα οργάνων 21.550 από αντιπροσωπεια στη Θεσσαλονικη.
Εξαιρετικές και οι δύο προσφορές σας , η δίκη μου δεν έχει τον διευρυμένο πίνακα και το εργοστασιακό αισθητήρα parking αλλά έχει μεταλλικό χρώμα midnight blue.
Να σου πω θα μπορούσα να ζήσω χωρίς το cruise control και τον εργοστασιακό αισθητήρα. αλλά ρε γμτ τον διευρυμένο θα τον βλέπω κάθε μέρα.
Ξέχασα να σας πω ότι η προσφορά είναι για ταξινόμηση μέχρι τέλη ιουνίου και για αυτοκίνητο το οποίο είναι ήδη εδώ. Έχει τρία χρώματα το midnight blue, ανθρακι και το bronze sparkling,
Στον άλλο αντιπρόσωπο μου δίνει την δυνατότητα να το παράγγειλω στα 23.000 με παραλαβή αύγουστο με τις εξής αλλαγές βγάζω αισθητήρες βροχής, βγάζω μεταλλικό χρώμα και βάζω cruise control.