-
Ε μα, γαμώ το κέρατο μου δηλαδή!!! (σόρυ αλλά πήρα αφορμή)
Ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει κάποιος τρέχοντας στο σαλόνι του? 8 - 10 άντε 12 χλμ / ώρα?
Θα πήγαινε κανείς άμα του το ζητούσα, να τρέξει και να κοπανήσει το κεφάλι του στον τοίχο. ΟΧΙ προφανώς για μαλάκες ψάχνεις???ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΩ, που έκανα δύο (2!) χιλιόμετρα με την Αλίκη (η CBR μου) για να πάρω από το περίπτερο ένα Αριζόνα και μέτρησα πάνω από 10 μηχανές και μηχανάκια ακράνωτα...
Όλοι με το ένα πόδι στον τάφο στην καλύτερη περίπτωση... Στην χειρότερη αγκαλιά με την κρανιοεγκεφαλική και πάλευε μετά για χρόνια.Και έχεις τα γαιδούρια της ΔΙΑΣ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ, δεν ξέρω και γω τι στο διάολο είναι. να χάσκουν σαν γύφτικα σκεπάρνια. Ένας διοικητής στην αστυνομία δεν υπάρχει να δώσει εντολή για το αυτονόητο? (Επί τόπου κατάσχεση)
Έχω απογοητευτεί... Και καλά τον πιτσιρικά τον δικαιολογώ, για χιλιάδες λόγους και θα τον προστατέψω όσο μπορώ.
Αλλά τον μαλάκα τον πατέρα με το παιδί πάνω, την μπουζουκογκόμενα αγκαλιά με τον κλαρινογαμπρό, τα τζόβενα και τους τελειωμένους 50ρηδες?Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που μας αγαπούν, που θέλουμε να τους έχουμε ευτυχισμένους και δεν θέλουμε να τους στεναχωρούμε και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα. Ε ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΝΟΣ ΤΟΤΕ.
(Σορυ αλλά δεν πάει άλλο)
-
Αυτό με την κατάσχεση, είχε εφαρμοστεί πριν χρόνια και για κανά-δυό βδομάδες.
Έβλεπες έναν γερανό στην άκρη του δρόμου φορτωμένο με δίκυκλα, και τον τροχονόμο με τον πιτσιρικά να τσακώνονται -
Οι γερανοι σηκωνουν συχνα πυκνα μηχανες απο τα πεζοδρομια πχ στην πανεπιστημιου.δεν ειναι κατασχεση ομως.
-
Μιλάω για εκείνη την εποχή, όχι πρόσφατα, και όχι στο κέντρο.
-
Ποιους γερανούς ρε; Εδώ δεν έχουν λεφτά να βάλουν βενζίνες.
Ας τσιμπάνε διπλώματα και πρόστιμα.
-
Οι γερανοι ειναι ιδιωτικοι και τους πληρωνει ο παραβατης.οπως και το παρκινγκ που το πανε.
-
Ανέβαινα τη Συγγρού σήμερα, είδα ενα ΜιΤο τρακαρισμένο, δε μου φάνηκε τίποτα τρομερο....
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 28&catid=3
-
Ιταλικές πινακίδες η MiTo (αν έχει καμία σημασία)...
-
Ότι να 'ναι... έχει διάβαση να περάσεις απέναντι στα 50 μέτρα. Πίο τζάμπα να πας δεν γίνεται.
-
ε ναι προφανως τι πιο λογικο να σκεφτει ενας τραυματιας... κατσε να παω πιο κατω να περασω αφου νιωθω καλα..
βεβαια δεν ξερω γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε ναι προφανως τι πιο λογικο να σκεφτει ενας τραυματιας... κατσε να παω πιο κατω να περασω αφου νιωθω καλα..
βεβαια δεν ξερω γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ..Τα ειχε προφανως χαμενα. Αλλοιως θα προσπαθουσε να βγει απο την πλευρα που ηταν.
-
Ο άτυχος άνδρας ηλικίας κοντά στα 30 ήταν φαίνεται σε απόλυτη σύγχυση μετά το τροχαίο που είχε. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να βγαίνει από το παράθυρο του αυτοκινήτου του και παραπατώντας να διασχίζει το δρόμο. Έφτασε στη μέση του δρόμου, γύριζε πίσω και πριν προλάβει κάποιος να τον συγκρατήσει πέρασε ξανά το δρόμο, ανέβηκε τη μπάρα και βρέθηκε στην αριστερή λωρίδα του ρεύματος καθόδου όπου και βρήκε το θάνατο....
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
βεβαια δεν ξερω γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ..Απο ο,τι διαβασα και φαινεται και στις φωτο,τον χτυπησαν στην αριστερη της καθοδου.αρα,ειχε περασει και τα κιγκλιδωματα.που να σταματησουν...που να τον δουν...το ατυχημα ηταν απεναντι.μυριζει ουσιες παντως η φαση...
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 28&catid=3
(Με προλαβε ο επικουρος)
-
Αν κατέβηκε από τη νησίδα στην αριστερή λωρίδα της Συγγρού, σε σημείο που κατεβαίνουν τα αυτοκίνητα με 100+ και που δεν περιμένει κανένας να δει πεζό και που το μάτι τέτοια ώρα πιθανώς δεν έχει ανοίξει για τα καλά (+ το ότι μπορεί και ο ίδιος να ήταν ζαλισμένος), προσωπικά δε μου κάνει εντύπωση που δε σταμάτησε (για την ακρίβεια δεν πρόλαβε/μπόρεσε να σταματήσει) κανένας.
edit: με πρόλαβε ο screwdriver
-
Οταν εμφανιζεται ουρανοκατεβατος (= απο ενα σημειο που φυσιολογικα ΔΕΝ μπορει να περασει καποιος) ενας ανθρωπος στην αριστερη λωριδα, μεσα απο μπαριερα και φυτα, τι να προλαβεις να κανεις? (90χαω = 25μ/δευτ.)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν εμφανιζεται ουρανοκατεβατος (= απο ενα σημειο που φυσιολογικα ΔΕΝ μπορει να περασει καποιος) ενας ανθρωπος στην αριστερη λωριδα, μεσα απο μπαριερα και φυτα, τι να προλαβεις να κανεις? (90χαω = 25μ/δευτ.)+1 δευτερολεπτο τουλαχιστον να αντιδρασεις...
-
Ευτυχώς δεν υπήρξαν άλλοι σοβαροί τραυματισμοί.
-
Μισο σου λεω εγω, παρτα 12μ. Αμα εμφανιστει ξαφνικα μπροστα σου, μεσα απο τα φυτα της νησιδας, χαραμα, τι να πρωτοκανεις?
-
Ανεβαίνοντας την Συγγρού χτύπησε μόνος του στην πινακίδα που είναι στο πεζοδρόμιο ( πιωμένος ? με ουσίες ? ) μπορεί, αν ήταν πιωμένος, χτύπησε κιόλας με το τρακάρισμα, δεν θέλει και πολύ να αποπροσανατολιστεί, μεγάλο fail, ήταν και νέος !
-
Και στο Ναύπλιο τροχαίο: --> http://www.naftemporiki.gr/story/812032 ... nte-paidia
2 ΙΧ, 10 τραυματίες (οι 5 παιδιά)*. Φαντάζομαι όλοι θα φορούσαν ζώνες, θα είχαν παιδικά καθισματάκια για τα παιδιά, κλπ.
*(δεν τραυματίστηκαν οι υπόλοιποι 30 επιβαίνοντες....)
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#