-
GETZ
-
Getz μωρέ, ήταν και ολυμπιακό αυτοκίνητο...
-
Gets. Μάλιστα ακούω (από άλλους ιδιοκτήτες) ότι η Hyundai δε βγάζει και πολλά προβλήματα (σχεδόν κανένα) σε σχέση με το παρελθόν.
-
Κοιτα στο avatar και θα καταλάβεις!
Φυσικά Getz it!
Το έχω από τα Χριστούγεννα (8700km) και όλα βαίνουν καλώς! Το τουτού είναι κουκλάκι (προσωπική άποψη ). Μέχρι στιγμή δεν έχει ακουστεί ο παραμικρός τριγμός, και δεν έχει εμφανιστεί τίποτε περίεργο.
Είναι εξαιρετικά πρακτικό και η καμπίνα είναι πιο άνετη από το Accent, το οποίο συνεπάγεται μέτριο χώρο αποσκευών.
Αν το πάρεις στα 1.1cc θα το βρεις ιδιαίτερα οικονομικό. Αυτή η ριμάδα η 3η η ταχύτητα να ήταν πιο κοντή. Δεν φορτώνει γρήγορα ( ).
Κατα τ'άλλα Υπερ-ευχαριστημενος! Δεν θα το μετανιώσεις!
-
Εχουμε και ένα getz στην οικογένεια (το 1.6,αλλα δεν αλλάζει η εικόνα),μετα απο 40000 χλμ,μόνο τα φρένα του (κλασική περίπτωση βλάβης για hyundai) αλλάχτηκαν στην εγγύηση,κατα τα άλλα σκυλί.Και έχεις και ισχυρότερη αντιπροσωπεία απο πίσω συν τοις άλλοις.Και τέλος πάντων το κάλος δεν το θεωρώ καν ανταγωνιστη του.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
(αν και μ'αρέσει πιο πολύ το AVEO ρε γμτ.... Αλλα απο το να μου βγει φόλλα, αστο καλύτερα.....)
Δε νομίζω να σου βγει φόλα... Απλά το Getz πρέπει να είναι ελαφρώς καλύτερο αμάξι... Από τα δύο κι εγώ το Getz θα διάλεγα, αλλά για τη χρήση που λες μάλλον ένα Panda ή ένα Picanto είναι καλύτερα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
για τη χρήση που λες μάλλον ένα Panda ή ένα Picanto είναι καλύτερα.......ή ξανασκέψου τα μικρά μικρά και κοίτα το νέο Toyota Aygo, λογικά θα σε καλύπτει απόλυτα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
για τη χρήση που λες μάλλον ένα Panda ή ένα Picanto είναι καλύτερα...
....ή ξανασκέψου τα μικρά μικρά και κοίτα το νέο Toyota Aygo, λογικά θα σε καλύπτει απόλυτα
ή τα αδέρφια του Citroen C1 - Peugeot 107
-
Ο χρήστης taszia έγραψε:
Gets. Μάλιστα ακούω (από άλλους ιδιοκτήτες) ότι η Hyundai δε βγάζει και πολλά προβλήματα (σχεδόν κανένα) σε σχέση με το παρελθόν.Έχει ξεπεράσει και την Toyota στις βλάβες καινούριων αυτοκινήτων το 2004
-
Xρήστο (chrmes) ως ιδιοκτήτης Getz δώσε τα φώτα σου στο παιδί...
-
Με μια πρωτη ματια θα ελεγα οτι τα δυο αυτοκινητα ερχονται... ισοπαλια.
Στα ιδια επιπεδα ειναι νομιζω. -
Getz , το άλλο είναι αργό και ασουλούποτο.
-
GETZ
-
Μετά από εμπειρία 2 χρόνων και 40.000Km (μέχρι στιγμής) από ένα Getz 1.3 συγγενικού προσώπου του άμεσου περιβάλλοντος η γνώμη μου είναι πάρτο και δε θα χάσεις. Πρακτικό, εύκολο και κυρίως από βλάβες μηδέν. Σημειωτέον ακόμα δεν έχει τρίξει κάτι...
Από το Aveo δεν έχω εμπειρία. Μπορεί και αυτό να είναι αξιολογότατο αυτοκίνητο. Κοίτα τα και τα δύο αλλά καλό θα ήταν να βρεθεί και ένας κάτοχος να σου πει και γι' αυτό εντυπώσεις.
Καλή επιλογή! -
EDIT ...Eπαναλαμβανόμενο μήνυμα..
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Από το Aveo δεν έχω εμπειρία. Μπορεί και αυτό να είναι αξιολογότατο αυτοκίνητο. Κοίτα τα και τα δύο αλλά καλό θα ήταν να βρεθεί και ένας κάτοχος να σου πει και γι' αυτό εντυπώσεις.
Καλή επιλογή!Αυτο είναι που με προβληματίζει απο τις εντυπώσεις και γνώμες που κατατέθηκαν μέχρι τώρα.Οτι κανένας κάτοχος AVEO δεν πηρε θέση ή τελοσπάντων δε κυκλοφορεί τοσο συχνά στο δρόμο ωστε να υπάρχει και η ανάλογη οδηγικη εμπειρία.Απ' την αλλη οι κάτοχοι Getz είναι πολλοί, αλλα για ποιο λόγο? Επειδή είναι οντως καλύτερο αυτοκίνητο ή μήπως επειδή το AVEO είναι πιο νέο και η εταιρεία (πρωην Daewoo) λιγότερο αξιόπιστη σε σχέση με τη Hyundai? (αν και θεωρώ βέβαιο οτι οι πωλήσεις με την αλλαγή του ονόματος θα αυξηθούν....).
Δε νομίζω να σου βγει φόλα... Απλά το Getz πρέπει να είναι ελαφρώς καλύτερο αμάξι... Από τα δύο κι εγώ το Getz θα διάλεγα, αλλά για τη χρήση που λες μάλλον ένα Panda ή ένα Picanto είναι καλύτερα...
Σωστό κι αυτό, αλλα σκέφτομαι οτι η αδελφή μου θα βγαίνει και εκτος κανα ΣΚ (θάλασσα κλπ),πράγμα που σημαίνει καμια 50 χλμ διαδρομή σε εθνική και επαρχιακή οδο.Οποτε θεωρώ την ιδανική λύση, που τα συνδιάζει σχεδόν ολα τα μικρά αυτοκίνητα, οχι τα πολύ μικρά....
[/quote]
-
EDIT ...Eπαναλαμβανόμενο μήνυμα..
-
Άλλη μια ψήφος στο Getz...
-
Το Getz 1.1 cc το έχει η αδελφή μου 2 χρόνια και είναι πραγματικά αξιόλογο αυτοκίνητο: Οικονομικό (κατανάλωση,κόστος κτήσης και συντήρησης),Αξιόπιστο (μηδενικά προβλήματα σε σκληρή χρήση στην πόλη) Μέτρια πρός καλή ποιότητα, Καλή οδική συμπεριφορά (με την απαραίτητη προσοχή που υποδεικνύουν τα κυβικά του,το μεγεθός του και το συνολικό στησιμό του).
-
Είδατε τη διαφήμιση στην τηλεόραση; Δίνουν το Aveo με δωρεάν πλοηγό που περιλαμβάνει χάρτες όλης της Ελλάδας!
AVEO ή GETZ .....?