-
λιγο μουφα μου κανει το συγκεκριμενο θεματακι, κατι σαν να λεμε οτι ο θεματογραφος δεν ειχε με τι αλλο να ασχολειθει και ειπε εστω και ανωνυμα να τραβηξει λιγο απο την προσοχη του κοσμου.
οποιος μπορει να διαθεσει 30000 ευρω, σημαινει οτι το οικονομικο του πακετο ειναι οχι απλα ανω του μεσου ορου αλλα στα πολυ καλα και υψηλα επιπεδα. τετοιοι ανθρωποι δεν θα κατσουν να μπαινουν σε sites και να ζητανε γνωμες αλλα πολυ απλα πηγαινουν με τα λεφτα τους και αγοραζουν αυτο που πραγματικα γουσταρουν.
παντως ο αρχικος σκοπος επετευχθει το θεμα καταφερε να παρει πολλες απαντησεις
και τωρα θεματογραφε μπορεις να νιωσεις πανευτυχης που εσπασες τη ρουτινα της καθημερινοτητας σου
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τέλος Μαίου η κόρη μου αρχίζει μαθήματα (τύποις) οδήγησης ώστε να αποκτήσει δίπλωμα και να βγει στους δρόμους επισήμως με δίπλωμα. Είμαι σε αναζήτηση του πρώτου της αυτοκινήτου με οροφή τα 30.000 ευρώ περίπου, σπορτ , αυτόματο και κατά προτίμηση ανοιχτό.Πιθανές επιλογές
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/637160/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4857635/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4730258/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4743812/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3849525/Τι έπαιξε ρόλο τελικά στην απόφαση;Ελπίζω όχι το feedback του τιμονιού!!!!
Στα σοβαρά τώρα καλοτάξιδο ότι και αν πήρες.
-
Ο χρήστης xrist0s έγραψε:
λιγο μουφα μου κανει το συγκεκριμενο θεματακι, κατι σαν να λεμε οτι ο θεματογραφος δεν ειχε με τι αλλο να ασχολειθει και ειπε εστω και ανωνυμα να τραβηξει λιγο απο την προσοχη του κοσμου.οποιος μπορει να διαθεσει 30000 ευρω, σημαινει οτι το οικονομικο του πακετο ειναι οχι απλα ανω του μεσου ορου αλλα στα πολυ καλα και υψηλα επιπεδα. τετοιοι ανθρωποι δεν θα κατσουν να μπαινουν σε sites και να ζητανε γνωμες αλλα πολυ απλα πηγαινουν με τα λεφτα τους και αγοραζουν αυτο που πραγματικα γουσταρουν.
παντως ο αρχικος σκοπος επετευχθει το θεμα καταφερε να παρει πολλες απαντησεις
και τωρα θεματογραφε μπορεις να νιωσεις πανευτυχης που εσπασες τη ρουτινα της καθημερινοτητας σου
Γνώστης, όχι αστεία...
-
Για εμένα Z4
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τέλος Μαίου η κόρη μου αρχίζει μαθήματα (τύποις) οδήγησης ώστε να αποκτήσει δίπλωμα και να βγει στους δρόμους επισήμως με δίπλωμα. Είμαι σε αναζήτηση του πρώτου της αυτοκινήτου με οροφή τα 30.000 ευρώ περίπου, σπορτ , αυτόματο και κατά προτίμηση ανοιχτό.Πιθανές επιλογές
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/637160/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4857635/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4730258/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4743812/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3849525/Μακράν πιο βενζινοβόρο απ'όλα το C6 με ωραια γκατζετάκια,
head up display , άνοιγμα πόρτας με κουμπί, αρκετά φιλικό αλλά όχι πολύ γρήγορο.Πώς και δεν βλέπεις τα lexus ,http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3702938/
πουλήθηκαν 1-2 πολύ φτηνά.
Αν σ ενδιαφέρει cayman σε άσπρο έχω κάτι στα υπόψην..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η Βεττα πάντως είναι πιο εύκολη από την 430. Το κιβώτιο είναι το μόνο ζόρι. Όσο για τους φίλους... σήμερα οι περισσότεροι έχουν αυτοκίνητο.πιο αργή είναι..εμένα μου φάνηκε η 430 πιο εύκολη..
-
Τάφοι αυτά τα αυτοκίνητα δεν παν μία..
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Θα πρότεινα λοιπόν καλύτερα ένα κουκλίστικο (αλλά και ζόρικο σχετικά) σκαθάρι 1.4 tsi dsg cabrio καινούργιο ή στη χειρότερη περίπτωση ένα r172 ελαφρώς μτχ με το 1.8 το μοτεράκι (υπέρ το δέον δυνατό). Και αυτά μόνο αν θέλει σώνει και καλά ανοικτό.
Αν μπορεί να παραβλέψει το ότι είναι κλειστό, ένα ωραίο Α μερσεντές, με πολύ καλό εξοπλισμό, καινούργιο είναι ιδανικό.φαίνεται για τρολάρισμα το τόπικ, αλλά αν το παραβλέψουμε, αυτό που αναφέρει ο d-det έχει νόημα...
το να δίνεις σε κάποια νέα τέτοιο αμάξι είναι πρόκληση κ για τους τριγύρω... προκαλείς όχι μόνο τον απλό πολίτη, προκαλείς τον εγκληματία, αυτόν που θα σου επιτεθεί για το πορτοφόλι, για το κινητό, ακόμη κ για τη ζωή σου...
φυσικά κ δε θα πρέπει να ενεργούμε με αυτό το γνώμονα, όμως δεν πρέπει να τον παραβλέπουμε...
πχ αυτή την περίοδο λουσάτο αμάξι με γερμανικές πινακίδες στην Ελλάδα είναι καραμπινάτο για γρατζουνιές...κ εγώ θα πρότεινα EOS δίλιτρο, Z4, SLK ή στη χειρότερη BMW E93. Από εκεί κ πάνω τα πόρσε, κορβέτ κτλ κάνουν μπαμ... Βέβαια με μία πόρσε γίνεσαι κάποιος, γίνεσαι αυτός που έχει την πχ 'κόκκινη πόρσε'...
Θυμάμαι όταν είχα κατεβεί το Πάσχα, είδα μία λευκή cayman στη Β. Όλγας. Λίγο αργότερα στο μπαράκι, μου είπαν 'αυτός είναι που έχει τη λευκή cayman'... Θέλοντας κ μη γίνεσαι 'κάποιος'... Έστω κ στην Ελλάδα του τίποτα...ΥΓ: Αν προορίζεται η κόρη για σπουδές σε ελληνικό πανεπιστήμιο, δύσκολα θα επιβιώσουν τα παράθυρα της πόρσε/κορβέτ σε τέτοιο χώρο, είτε λέγεται ΑΠΘ, είτε ΤΕΙ Σερρών/Σίνδου.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Θέλοντας κ μη γίνεσαι 'κάποιος'... Έστω κ στην Ελλάδα του τίποτα...
.
τα είπες όλα με 5 λέξεις.
απ τις καλύτερες ατάκες που έχω ακούσει/διαβάσει τελευταία -
Θα πρότεινα λοιπόν καλύτερα ένα κουκλίστικο (αλλά και ζόρικο σχετικά) σκαθάρι 1.4 tsi dsg cabrio καινούργιο ή στη χειρότερη περίπτωση ένα r172 ελαφρώς μτχ με το 1.8 το μοτεράκι (υπέρ το δέον δυνατό). Και αυτά μόνο αν θέλει σώνει και καλά ανοικτό.
Αν μπορεί να παραβλέψει το ότι είναι κλειστό, ένα ωραίο Α μερσεντές, με πολύ καλό εξοπλισμό, καινούργιο είναι ιδανικό.φαίνεται για τρολάρισμα το τόπικ, αλλά αν το παραβλέψουμε, αυτό που αναφέρει ο d-det έχει νόημα...
το να δίνεις σε κάποια νέα τέτοιο αμάξι είναι πρόκληση κ για τους τριγύρω... προκαλείς όχι μόνο τον απλό πολίτη, προκαλείς τον εγκληματία, αυτόν που θα σου επιτεθεί για το πορτοφόλι, για το κινητό, ακόμη κ για τη ζωή σου...
φυσικά κ δε θα πρέπει να ενεργούμε με αυτό το γνώμονα, όμως δεν πρέπει να τον παραβλέπουμε...
πχ αυτή την περίοδο λουσάτο αμάξι με γερμανικές πινακίδες στην Ελλάδα είναι καραμπινάτο για γρατζουνιές...κ εγώ θα πρότεινα EOS δίλιτρο, Z4, SLK ή στη χειρότερη BMW E93. Από εκεί κ πάνω τα πόρσε, κορβέτ κτλ κάνουν μπαμ... Βέβαια με μία πόρσε γίνεσαι κάποιος, γίνεσαι αυτός που έχει την πχ 'κόκκινη πόρσε'...
Θυμάμαι όταν είχα κατεβεί το Πάσχα, είδα μία λευκή cayman στη Β. Όλγας. Λίγο αργότερα στο μπαράκι, μου είπαν 'αυτός είναι που έχει τη λευκή cayman'... Θέλοντας κ μη γίνεσαι 'κάποιος'... Έστω κ στην Ελλάδα του τίποτα...ΥΓ: Αν προορίζεται η κόρη για σπουδές σε ελληνικό πανεπιστήμιο, δύσκολα θα επιβιώσουν τα παράθυρα της πόρσε/κορβέτ σε τέτοιο χώρο, είτε λέγεται ΑΠΘ, είτε ΤΕΙ Σερρών/Σίνδου.
Σε μεγαλο μερος της Αθηνας κυκλοφορουν πολλα ακριβα αυτοκινητα (τα περισσοτερα αγορασμενα στις καλες εποχες αλλα και καποια τα τελευταια 2 χρονια) και δεν βλεπω καποιο προβλημα με βανδαλισμους. Μηπως υπερβαλλετε;
-
Δηλ οποιος τα χει ή/και ειναι λατρης της οδηγησης να μην παρει Porsche γιατι θα πρεπει να φοβαται να βγει εξω
Οκ να παρουμε ολοι τοτε Peugeot 106 rallye που ειναι φτηνιαρικο, δεν προκαλει και ειναι και μηχανημα οδηγησηςΡε μια φορα ζουμε, τι ανοησιες ειναι αυτες που λετε
-
Αν αποφεύγεις απαγορευμένες ζώνες τύπου Εξάρχεια δε νομίζω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που χρεώθηκαν ή τα πήραν όταν ήταν άνετοι και τώρα ζορίζονται να τα συντηρήσουν, αρκετοί από δαύτους δεν τα χαίρονται. Προσωπικά όταν δω ένα καλό αυτοκίνητο το χαζεύω και ποτέ δεν ασχολούμαι με τον οδηγό του. Αν είναι θηλυκού γένους αλλάζει το πράγμα
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δηλ οποιος τα χει ή/και ειναι λατρης της οδηγησης να μην παρει Porsche γιατι θα πρεπει να φοβαται να βγει εξωΓενικεύεις.
Ναι, αν είσαι 2 μέτρα μαντράχαλος μάλλον σε φοβούνται και δεν τους φοβάσαι αλλά μια νεαρή γυναίκα με προκλητικά (ή τουλάχιστον αν έτσι δείχνει) ακριβό αυτοκίνητο γίνεται στόχος. Είτε για εγκληματικούς λόγους (να της πάρουν την τσαντα μέχρι το ίδιο το αυτοκίνητο_να μην πω χειρότερα) είτε για μαλακοεγωϊσμούς από θερμόαιμους γαμίκους (που έχουμε πολλούς τέτοιους). Προσωπικά δε θα ήθελα να εκθέσω την κόρη μου σε τέτοιους κινδύνους...Και λυπάμαι που θα διαφωνήσω με τον αγαπητό 2.24v... Η biturbo δε νομίζω ότι έχει και πολλή σχέση με τις επιλογές που έβαλε ο sv2. Όχι μόνο δεν προκαλεί, αλλά οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν καν τι είναι - ενώ αυτοί που καταλαβαίνουν μάλλον το σέβονται παρά το φθονούν. Ο δε φόβος μου δεν έχει να κάνει με την ικανότητα μιας πιτσιρίκας να κουμαντάρει την παραπάνω ισχύ (σίγουρα έχει καλύτερη από εμένα αν μεγάλωσε με 430 και τέτοια) αλλά κυρίως με τις αντιδράσεις των γύρω της.
-
Στην Ελλάδα της υποαστυνόμευσης φυσικά κ υπάρχει πρόβλημα...
Εδώ στην Αγγλία ορισμένοι συμφοιτητές του αδερφού μου στο Cass Business School, παιδιά πλοιοκτητών κτλ κυκλοφορούν με γκολφάκια για να μη στοχοπιούνται... Βέβαια όλοι οι Ρώσοι / Ρωσίδες του δίνουν κ καταλαβαίνει, αλλά αυτοί είναι μαφία, δεν τους πειράζει κανείς. Εχουν κ κόμπλεξ βέβαια... Μία τέτοια τύπισσα, κόρη Ρώσου υπουργού (σπίτι μονοκατοικία όσο ένα οικοδομικό τετράγωνο με εσωτερική πισίνα λίγο παρά δίπλα από του Πούτιν), κυκλοφορεί προκλητικά, αλλά ποιος να την πειράξει;Μόνο ο d-Jet με καταλαβαίνει εδώ μέσα...
Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δηλ οποιος τα χει ή/και ειναι λατρης της οδηγησης να μην παρει Porsche γιατι θα πρεπει να φοβαται να βγει εξω
Οκ να παρουμε ολοι τοτε Peugeot 106 rallye που ειναι φτηνιαρικο, δεν προκαλει και ειναι και μηχανημα οδηγησηςΡε μια φορα ζουμε, τι ανοησιες ειναι αυτες που λετε
+1
Το ραλλακι δε με χαλαγε καθολου παντως.. -
Στην Ελλάδα της υποαστυνόμευσης φυσικά κ υπάρχει πρόβλημα...
Εδώ στην Αγγλία ορισμένοι συμφοιτητές του αδερφού μου στο Cass Business School, παιδιά πλοιοκτητών κτλ κυκλοφορούν με γκολφάκια για να μη στοχοπιούνται... Βέβαια όλοι οι Ρώσοι / Ρωσίδες του δίνουν κ καταλαβαίνει, αλλά αυτοί είναι μαφία, δεν τους πειράζει κανείς. Εχουν κ κόμπλεξ βέβαια... Μία τέτοια τύπισσα, κόρη Ρώσου υπουργού (σπίτι μονοκατοικία όσο ένα οικοδομικό τετράγωνο με εσωτερική πισίνα λίγο παρά δίπλα από του Πούτιν), κυκλοφορεί προκλητικά, αλλά ποιος να την πειράξει;Μόνο ο d-Jet με καταλαβαίνει εδώ μέσα...
Sent from space using Tapatalk
Yπαρχει προβλημα με βανδαλισμους σε αυτοκινητα στο Λονδινο αλλα οχι για τους λογους που αναφερεις. Υπαρχει συνωστισμος στην πολη και πολλοι μεθυσμενοι απο τα παμπς γιαυτο κανουν μικροζημιες στα αμαξια. Εξαλλου η πολη ειναι γεματη με ακριβα αυτοκινητα, δεν υπαρχει στοχοποιηση πλουσιων ειδικα στο Λονδινο γιατι επισημα ειναι ευπροσδεκτοι και το συστημα τους υποστηριζει. Τελος το κοστος των αυτοκινητων ειναι αμελητεο σε σχεση με το κοστος των ακινητων οποτε κανενας δεν ασχολειται με τι αυτοκινητο οδηγας αλλα με το που μενεις. Δυσκολο να το καταλαβεις γιατι στην Γερμανια τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα.
-
Το να καταθετεις τις πινακιδες μιας φεραρι και να σκεφτεσαι να παρεις μια μερσεντες η μια BMW ειναι λιγο .
Αληθεια τις κατεθεσε? Αφου εχει χρηματα ο ανθρωπος, γιατι το εκανε ??? 'Μηπως ειναι μ.....ας' ?
Πλακα κανω SV2 το καταλαβαινεις!
-
ΥΓ: Αν προορίζεται η κόρη για σπουδές σε ελληνικό πανεπιστήμιο, δύσκολα θα επιβιώσουν τα παράθυρα της πόρσε/κορβέτ σε τέτοιο χώρο, είτε λέγεται ΑΠΘ, είτε ΤΕΙ Σερρών/Σίνδου.
ΤΕΙ Πειραιά που είχαμε κάποια αντίστοιχα πάντως δεν τα είδα ποτέ σπασμένα.
-
Ο χρήστης axem έγραψε:
Θέλοντας κ μη γίνεσαι 'κάποιος'... Έστω κ στην Ελλάδα του τίποτα...
.
Αν είσαι τίποτα στην ελλαδα, τίποτα είσαι και στο εξωτερικό, πάμε παρακάτω
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και λυπάμαι που θα διαφωνήσω με τον αγαπητό 2.24v... Η biturbo δε νομίζω ότι έχει και πολλή σχέση με τις επιλογές που έβαλε ο sv2. Όχι μόνο δεν προκαλεί, αλλά οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν καν τι είναι - ενώ αυτοί που καταλαβαίνουν μάλλον το σέβονται παρά το φθονούν. Ο δε φόβος μου δεν έχει να κάνει με την ικανότητα μιας πιτσιρίκας να κουμαντάρει την παραπάνω ισχύ (σίγουρα έχει καλύτερη από εμένα αν μεγάλωσε με 430 και τέτοια) αλλά κυρίως με τις αντιδράσεις των γύρω της.
ναι τωρα πλεον που ειναι 24 ετων η 2.24v, δεν την προσεχουν πλεον εκτος και αν τους 'προκαλεσεις' σαν οδηγος... τοτε ομως το 2000 την ηξεραν, οσοι επρεπε να την ξερουν (οι ενδιαφερομενοι και γνωστες της αυτοκινησις), η μικροκαμωμενη δε κορη μου σχεδον δεν φαινοταν στη θεση οδηγησις .. για αυτο και την σταματαγαν για ελεγχο διπλωματος κ.λ.π. πιστευοντας οτι δεν εχει...
Παντως με το Aygo της το εχουν 'ανοιξει' τρεις φορες... χωρις να βρουν κατι αλλα ειναι σπασιμο η ολη φαση...
Η κόρη παίρνει δίπλωμα….