-
Θα μας πει επιτέλους αν βλέπεται η κορασιδα; Αν πήγαινε για τένις, για σοφτ μπολ βρε αδερφε, να προτείνουμε το κατάλληλο
Πάντως, όπως πολυ σωστά υποθήκε, μεγάλη γυφτια το μτχ... Εγω σαν γιος σου θα σε είχα στείλει στον αγυριστο
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
Ακουστε μια ιστορια στα γρηγορα να γελασετε....ημουν ταξιτζης κουρσα απο κτελ πιτσιρικας παχουλος μπουλης...που παμε καμινια...απο που ερχεσαι φιλε απο λαρισα..παω να παρω το αμαξι απο στο συνεργειο ενα smart ...του λεω μαλλον θα εχει σοβαρη ζημια για να το φερεις αθηνα...οχι λεει του βαζω στερεωφωνικα κτλ κτλ του λεω σαν αυτα που τα φτιαχνουν με καμια 50 αρια ηχεια κτλ κτλ ναι μου λεει και ανυπομονω πολυ ....τι ανυπομονεις ?... να μου λεει να βγαλω το διπλωμα θελω ακομα τρεις μηνες να παω στα 18......και ποσο θα κοστισει φιλε καμια 15000 μου λεει...τι δουλεια κανει ο πατερας σου ? εχει 3 σουπερ μαρκετ και 5,6 πολυκατοικιες.... τι μουσικη ακους φιλε ? μονο λαικα πανταζη βισση ξερεις... Φτανουμε μου λεει ασε εδω στο εβερεστ να φαω γιατι ειναι νωρις ακομα....τον αφηνω γυριζω αθηνα αφηνω μια κουρσα καπου κοιταω ενα κινητο στο πισω καθισμα...κυρια σας επεσε το κινητο...οχι δεν ειναι δικο μου....μαλιστα...το ανοιγω και βλεπω φοντο ενα smart ...α μαλιστα εκεινη τη βαραει το κινητο..παρακαλω...ειμαι ο αδερφος του ταδε σε παρακαλω πηγαινε του το κινητο και θα πληρωθεις την κουρσα κτλ...μαλιστα ...κατεβαινω παλι καμινια και αυτη τη φορα πηγαινω στο μαγαζι ...τι να δω ενα smart με 38 ηχεια σε πορτες κολονες.... το πορτπαγκαζ μεχρι τη οροφη με ενισχυτικα το καθισμα του συνοδηγου ελειπε..ειχε subwoofer με μαξιλαρακι επανω για να καθεται καποιος...κτλ........δε συνεχιζω αλλο ... Πληρωθηκα τη κουρσα και εφυγα......Η ιστορια ειναι 100% αληθινη.tl;dr
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
tl;drΉταν ένας που έβαλε ηχεία στο αυτοκίνητό του
-
εγω παντως θα προτιμουσα slk ,boxster κτλ καλο-μεταχειρισμενο , παρα mx5 ή cooper s καινουριο
βεβαια γουστα ειναι αυταστο μονο που συμφωνω ειναι οτι ενα αμαξι με πολλα αλογα ειναι επικίνδυνο για νεα/νεο οδηγο
εστω οτι η κορη ειναι εγκρατής και εχει τα μυαλα μεσα στο κεφαλι
ο φιλος/φιλη που θα το παρει βολτα, ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν θα το καρφωσει σε καμια κολόνα?
και να μην ειναι το δικο σου παιδι μεσα, δεν θα εχεις τύψεις που σκοτωθηκε ενα αλλο παιδι ? -
Καλησπέρα!
Είμαι η κόρη του sv2...
Αναρωτιέμαι...θα είχε χρόνο κάποιος από εσάς να πάμε αύριο μαζί να τσεκάρουμε στο μηχανικό μου ένα ενδιαφέρον αμάξι που έχω δει;Και μετά ίσως του δείξω μία από τις υπέροχες συλλογές μου,αν φυσικά ενδιαφέρεται -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλησπέρα!
Είμαι η κόρη του sv2...
Αναρωτιέμαι...θα είχε χρόνο κάποιος από εσάς να πάμε αύριο μαζί να τσεκάρουμε στο μηχανικό μου ένα ενδιαφέρον αμάξι που έχω δει;Και μετά ίσως του δείξω μία από τις υπέροχες συλλογές μου,αν φυσικά ενδιαφέρεταιΈρχομαι πετώντας...
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Πετώντας όπως λέμε...πηδώντας;
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλησπέρα!
Είμαι η κόρη του sv2...
Αναρωτιέμαι...θα είχε χρόνο κάποιος από εσάς να πάμε αύριο μαζί να τσεκάρουμε στο μηχανικό μου ένα ενδιαφέρον αμάξι που έχω δει;Και μετά ίσως του δείξω μία από τις υπέροχες συλλογές μου,αν φυσικά ενδιαφέρεταιΔώσε fb profile να αξιολογήσουμε και βλέπουμε.
Γουρούνι στο σακί τη σήμερον ημέρα; -
Από το όσο μπορώ να καταλάβω το πώς σκέφτεται ο SV2 μέσα από τη διαδικτυακή μας γνωριμία, θεωρώ πως το ερώτημα είναι πραγματικό. Επίσης, καταλαβαίνω πως υπό κανονικές συνθήκες δε θα ήθελε να δώσει ένα τόσο δυνατό αυτοκίνητο στην κόρη του. Ο λόγος που το κάνει είναι μόνο για να το βάζει κι ο ίδιος στο χέρι. Από τότε που παρέδωσε τις πινακίδες της 430, του έχει λείψει το γκάζι και θέλει να έχει πρόχειρο ένα βρωμόγκαζο όποτε του έρθει. Ως εκ τούτου, τα σενάρια έχουν ως εξής:
- Γιώργο, ξαναβγάζεις πινακίδες στην 430 και ξεσπάς πάνω της. Παίρνεις ένα νορμάλ γρήγορο αυτοκινητάκι στη μικρά (Polo GTi, Pug RCZ) κι είστε όλοι ευτυχείς με τις επιλογές σας.
- Βγάζεις πινακίδες και της τη δίνεις για καθημερινό. Αν σου φαίνεται ακραίο, η αλήθεια είναι πως το Φερραρικό είναι μάλλον πιο ασφαλές από το κτήνος την Corvette που πόσταρες παραπάνω.
- Μια SLK νορμάλ ιπποδύναμης (μέχρι 200 άλογα ας πούμε), είτε καινούρια είτε μεταχειρισμένη, είναι ποιοτικό αυτοκίνητο, θα της αρέσει, δε θα προκαλεί όπως τα παραπάνω και θα περάσει καλά.
- Αφήνεις τελείως το σκεπτικό για διθέσιο αυτοκίνητο. Σε αυτή την τρυφερή ηλικία με την έντονη κοινωνικότητα, είναι λίγο άσχημο να περιορίσεις το παιδί σου σε μόνο ένα ακόμα κάθισμα. Εκτός αν δεν έχει καθόλου φίλους, παρά μόνο μία κολλητή.
ΥΓ. Τα σεξουαλικής φύσεως υπονοούμενα για την κόρη κάποιου είναι τουλάχιστον αγενή. Θα σας το επιβεβαιώσει κι ο Σχορτσιανίτης.
-
Η Βεττα πάντως είναι πιο εύκολη από την 430. Το κιβώτιο είναι το μόνο ζόρι. Όσο για τους φίλους... σήμερα οι περισσότεροι έχουν αυτοκίνητο.
-
Έγραψα ένα μήνυμα το πρωί και δεν το βλέπω πουθενά (λες να πάτησα αποθήκευση και να το'κλεισα; )
Λοιπόν, τα ξαναλέω.. η ζήλεια είναι κακό πράμα και αν ο άλλος γουστάρει να κάνει τα λεφτά του λαμποργκίνες και διαμαντένια σώβρακα για την κόρη του μεγειά του με χαρά του, δε μας πέφτει λόγος.
Ωστόσο, όσο καλή οδηγός και να είναι η εσβιδυοπούλα, νεαρή ηλικία+ πολλά άλογα είναι εκρηκτικός συνδυασμός. Σκέψου πώς θα την αντιμετωπίζουν τα καφρόνια έξω στο δρόμο και τι κινδύνους μπορούν να προξενήσουν αν χαθεί η ψυχραιμία από τη μία ή την άλλη πλευρά.
Επίσης, εγώ θα φοβόμουν να κυκλοφορεί ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο (για φαινόμενη αξία μιλάμε) η κόρη μου ή η γυναίκα μου μόνη της (ειδικά βράδυ) μόνο και μόνο μην της την πέσει κανένας την ώρα που πάει να μπεί ή να βγει από το αυτοκίνητο...Θα πρότεινα λοιπόν καλύτερα ένα κουκλίστικο (αλλά και ζόρικο σχετικά) σκαθάρι 1.4 tsi dsg cabrio καινούργιο ή στη χειρότερη περίπτωση ένα r172 ελαφρώς μτχ με το 1.8 το μοτεράκι (υπέρ το δέον δυνατό). Και αυτά μόνο αν θέλει σώνει και καλά ανοικτό.
Αν μπορεί να παραβλέψει το ότι είναι κλειστό, ένα ωραίο Α μερσεντές, με πολύ καλό εξοπλισμό, καινούργιο είναι ιδανικό. -
Κάτι τέτοια διαβάζω και τελικά συμφωνώ με τους αχώνευτους εγγλέζους που βάζουν τρελά ασφάλιστρα σε όποιο (α) νέο(α) οδηγό θέλει πολλά γκάζια. Στην Βρετανία η δεσποινίς με τη δίψα για ιπποδύναμη, θα ήθελε ίσως και το μισό budget από τα 30.000 του μπαμπά της για ασφάλιστρα.
-
Ε, δεν είναι μόνο θέμα ζήλιας. Στην ελληνική κοινωνία του 2014 είναι και θέμα επιβίωσης πλέον με πάρα πολλές ενδιάμεσες καταστάσεις. Ο διπλανός σου μπορεί να ζορίζεται να επιβιώσει πραγματικά, όχι ότι δεν έχει να πάει στον Τερλέγκα. Ή ένα κλικ πιο πάνω, να επιβιώνει από θέμα διατροφής αλλά να αδυνατεί να πληρώσει το νοίκι. Ή ένα κλικ πιο πάνω, να τα βγάζει πέρα πάρα πολύ στριμωγμένα. Ο γενικός κανόνας όμως λέει ότι το ζωνάρι έχει σφίξει πάρα πολύ, σε όλους. Ακόμα και κάποιοι που χαλούν Χ λεφτά, παλιότερα θα χαλούσαν τα διπλάσια ή τα τριπλάσια.
Νομίζω πως κι ο Γιώργος είναι συνειδητοποιημένος και ξέρει τι γίνεται γύρω του και δε θα ήθελε να προκαλέσει. Δεν έχουμε κάνει προσωπική κουβεντούλα, αλλά αυτό εισέπραξα από την απόσυρση των πινακίδων της 430 και την αγορά του Yaris πετρελαίου και του Micra. Ότι συμβαδίζει με το κλίμα της εποχής, όχι από πραγματική οικονομική δυσχέρεια αλλά από αξιοπρέπεια-ευαισθησία. Κάνω λάθος; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
.....Όσο για τους φίλους... σήμερα οι περισσότεροι έχουν αυτοκίνητο.ναι οκ , αλλά οχι πορσε και κορβετ με 400 αλογα !!
-
Συμφωνώ, νομίζω και η ενασχόληση με την Lyoness γίνεται για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και όχι για βιοποριστικούς λόγους.
Το ότι κυκλοφορεί με Yaris diesel και όχι με το Cayenne, γίνεται για να κάνει καλύτερα blend-in με εμάς τους κοινούς θνητούς, παρόλο που δεν συντρέχουν τέτοιοι λόγοι. Μην ξεχνάμε πως ο sv2 είναι ένας σαν κι εμάς, περισσότερο ταπεινός, παρά λεφτάς, αλίμονο.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από πολύ........έγκυρες πηγές πάντως μαθαίνω ότι ο αγαπητός Γιώργος βρήκε τελικά αυτοκίνητο δια την κορασίδα του
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
.....Όσο για τους φίλους... σήμερα οι περισσότεροι έχουν αυτοκίνητο.
ναι οκ , αλλά οχι πορσε και κορβετ με 400 αλογα !!
... είσαι σίγουρος....;;;;
-
Στη σελιδα 8 διαστημικοι διαλογοι. Μετα την ιστορια του ταξιτζη γραφει ο αλλος αν επαιξε σεξακι. Ο απο κατω απανταει ανηλικος. Ο αλλος ξανα λεει τη πελατισσα εννοω. Ο αλλος λεει δεν ειδα θαμνο.....κλαιω απ τα γελια.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
..Δεν έχουμε κάνει προσωπική κουβεντούλα, αλλά αυτό εισέπραξα από την απόσυρση των πινακίδων της 430 και την αγορά του Yaris πετρελαίου και του Micra. Ότι συμβαδίζει με το κλίμα της εποχής, όχι από πραγματική οικονομική δυσχέρεια αλλά από αξιοπρέπεια-ευαισθησία. Κάνω λάθος;ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΠΑ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η σοβαρη απαντηση (που δεν βγαινει απο ζηλεια) ειναι οτι ΔΕΝ δινεις τετοιο αυτοκινητο σε νεο οδηγο. Τετοιο = ενα αυτοκινητο σαν τα παραπανω, με μεγαλες τελικες ή με τη δυνατοτητα να πιανει μεγαλες ταχυτητες πολυ ευκολα και πολυ συντομα. Απλο δεν ειναι?Όντως σε πόλη με λεφτά και γνωρίζοντας αρκετά άτομα με αυτοκίνητα που ξεκινούσαν στα 200 άλογα με το που τελείωσαν το λύκειο μπορώ να πω πως μέχρι τώρα σχεδόν 9 χρόνια μετά ζουν όλοι.
Για την ακρίβεια ο τελευταίος φίλος μου που σκοτώθηκε μικρός με αυτοκίνητο ήταν με Saxo VTS.
Η κόρη παίρνει δίπλωμα….