-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αν εχει κανεις καταφερει να συνδεσει σμαρτ samsung με η/υ μεσω του samsung link, ωστε να βλεπει φακελους του υπολογιστη στη τηεοραση, ας πει τον τροπο.Κάτι είχε πάρει το αυτί μου περί εγκαταστάσεις του προγράμματος της μαμάς Samsung - δεν θυμάμαι πως ακριβώς λεγόταν.
Μετά έχεις και κοινόχρηστους φακέλους και DLNA παπαριές. -
Plex και τελος
-
Σε Samsung με εσωτερικό δέκτη DVB-T τί indoor κεραία πρέπει να αγοράσω? (Δεν υπάρχει πρίζα antenna στο δωμάτιο) Πόσα dB να έχει? Ορισμένες κεραίες που αναφέρουν HD είναι ακόμη καλύτερες για HD κανάλια ή όλες το ίδιο κάνουν?
-
Δεν υπάρχει απόλυτος κανόνας. Πχ σε σπίτι που είχα οπτική επαφή με τις κεραίες οποιαδήποτε ενισχυμένη απλά χάλαγε το σήμα και είχα καταλήξει να βάλω έναν συνδετήρα στην άκρη του καλωδίου 1,5 μέτρου. Σε άλλη περίπτωση (δύο περιπτώσεις) επίσης με καλό σήμα ο συνδετήρας δεν έφτανε αλλά μια απλή κεραιούλα μη ενισχυμένη με εξυπηρετεί μια χαρά. Αντίθετα στο πατρικό σπίτι (παλιό χωστό ανάμεσα σε πολυκατοικίες) καμία ενισχυμένη δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικό σήμα και μόνο όταν μπήκε εξωτερική είδαν το φως το αληθινό. Ανάλογα με το πόσο δυνατό σήμα έχεις. Και επειδή λένε κάποια dB δε σημαίνει ότι όσο πιο πολλά και πιο καλά. Υπάρχουν εκτός από ποσότητες (που δεν εμπιστευόμαστε υπερβολικά) και ποιότητες που κάνουν διαφορά. Δεν ξέρω αν οι HD είναι καλύτερης ποιότητας.
Οπότε δες τι έχουν οι γείτονες, ρώτα τους και αποφάσισε, αυτό νομίζω είναι η πιο σίγουρη λύση. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν υπάρχει απόλυτος κανόνας. Πχ σε σπίτι που είχα οπτική επαφή με τις κεραίες οποιαδήποτε ενισχυμένη απλά χάλαγε το σήμα και είχα καταλήξει να βάλω έναν συνδετήρα στην άκρη του καλωδίου 1,5 μέτρου. Σε άλλη περίπτωση (δύο περιπτώσεις) επίσης με καλό σήμα ο συνδετήρας δεν έφτανε αλλά μια απλή κεραιούλα μη ενισχυμένη με εξυπηρετεί μια χαρά. Αντίθετα στο πατρικό σπίτι (παλιό χωστό ανάμεσα σε πολυκατοικίες) καμία ενισχυμένη δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικό σήμα και μόνο όταν μπήκε εξωτερική είδαν το φως το αληθινό. Ανάλογα με το πόσο δυνατό σήμα έχεις. Και επειδή λένε κάποια dB δε σημαίνει ότι όσο πιο πολλά και πιο καλά. Υπάρχουν εκτός από ποσότητες (που δεν εμπιστευόμαστε υπερβολικά) και ποιότητες που κάνουν διαφορά. Δεν ξέρω αν οι HD είναι καλύτερης ποιότητας.
Οπότε δες τι έχουν οι γείτονες, ρώτα τους και αποφάσισε, αυτό νομίζω είναι η πιο σίγουρη λύση.ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
ήθελα να την αγόρασα μέσω ίντερνετ για να ξεμπέρδευα... θα κάνω καλύτερα μια έρευνα (θα πάω κ το Σάββατο αν έχω χρόνο στο Saturn κτλ) όπως είπες και θα πράξω αναλόγως...ευχαριστώ πολύ
-
Η 32αρα Samsung (η οποία το σωτήριο έτος 2002 μετά από έναν αγώνα Μουντιάλ, αγοράστηκε έναντι 1800 € ) πνέει τα λοίσθια και βλέπουμε τηλεόραση στις αποχρώσεις του πράσινου. Μιας και ο χώρος είναι μεγαλούτσικος τραβάει αισθητά πιο πάνω διάσταση , αλλά το budget είναι κάπως περιορισμένο. Οπότε παίζουμε στις 40-42 ίντσες με max τα 4 κατοστάρικα, μιας που έχουμε και την αλλαγή lap top να τρέχει .
Samsung UE40F5000AW 40'
http://www.public.gr/product/sound-and- ... 5131646pp/Vs
Sony KDL-40R480B 40'
http://www.public.gr/product/sound-and- ... 5760393pp/
Κάποια άλλη πρόταση;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Σε Samsung με εσωτερικό δέκτη DVB-T τί indoor κεραία πρέπει να αγοράσω? (Δεν υπάρχει πρίζα antenna στο δωμάτιο) Πόσα dB να έχει? Ορισμένες κεραίες που αναφέρουν HD είναι ακόμη καλύτερες για HD κανάλια ή όλες το ίδιο κάνουν?Όπως έγραψε ο onyx, εξαρτάται από την απόσταση σου από τον αναμεταδότη και από το αν έχεις οπτική επαφή. Aν είσαι κοντά, μια εσωτερικού χώρου αρκε. Πχ.
Παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχουν 'HD κεραίες', ούτε 'ψηφιακές κεραίες'. Αγνόησε τι λένε τα κουτιά.
Σειρά μου: Τι είδους περιεχόμενο είναι γενικά διαθέσιμο στις Smart TV στην Ελλάδα; Youtube παίζει κανονικά; Επίσης κουλή ερώτηση, αλλά σε μοντέλα σαν τη Samsung UE40F6320, τι γλώσσες υποστηρίζει το πληκτρολόγιο; Κατέβασα το pdf αλλά δεν είδα να αναφέρεται πουθενά. Υποστηρίζει λατινικούς, ελληνικούς και άλλους χαρακτήρες;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σειρά μου: Τι είδους περιεχόμενο είναι γενικά διαθέσιμο στις Smart TV στην Ελλάδα; Youtube παίζει κανονικά; Επίσης κουλή ερώτηση, αλλά σε μοντέλα σαν τη Samsung UE40F6320, τι γλώσσες υποστηρίζει το πληκτρολόγιο; Κατέβασα το pdf αλλά δεν είδα να αναφέρεται πουθενά. Υποστηρίζει λατινικούς, ελληνικούς και άλλους χαρακτήρες;
ΜΕ τη UE32f4500AWX που είναι παλαιότερο μοντέλο από αυτή που προτείνεις κανονικά Youtube και ελληνικό πληκτρολόγιο και σερφάρισμα 4TF. Αργός ο χειρισμός του κέρσορα που γίνεται με βελάκια του πληκτρολογίου, όπως και το έξτρα κόστος του προσαρμογέα wifi, να και κυκλοφορούν κινέζικες αντιγραφές αυτού στη μισή τιμή.
-
Για miracast dongle έχουμε καμία πρόταση; είδα αυτό και μου γυάλισε.
http://www.ebay.com/itm/Bluetimes-BT001 ... 1e8a3de698Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
ΜΕ τη UE32f4500AWX που είναι παλαιότερο μοντέλο από αυτή που προτείνεις κανονικά Youtube και ελληνικό πληκτρολόγιο και σερφάρισμα 4TF. Αργός ο χειρισμός του κέρσορα που γίνεται με βελάκια του πληκτρολογίου, όπως και το έξτρα κόστος του προσαρμογέα wifi, να και κυκλοφορούν κινέζικες αντιγραφές αυτού στη μισή τιμή.Ευχαριστώ για την απάντηση.
Η F6320 έχει ήδη wifi, κι απ'ότι βλέπω και Bluetooth, οπότε -αν αγοραστεί- θα μπει ένα περισσευούμενο πληκτρολόγιο ΒΤ. Να σε αγγαρέψω λίγο για να μου πεις περισσότερα για τις υποστηριζόμενες γλώσσες; Είναι σαν pc που μπορείς να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις διάφορα αλφάβητα εκτός από ελληνικό και λατινικό;
-
Επείγομαι να αγοράσω ένα αποκωδικοποιητή για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.
Πρέπει εκτός από την τηλεόραση να είναι και media player, fullhd (1080p), με υποδοχή usb, hdmi (αλλιώς τι fullhd θα ήταν βέβαια). Είναι προτιμότερο να υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα format video και audio (mkv, xvid, ac3 κλπ), όπως και ελληνικούς υπότιτλους, και να είναι σε λογική τιμή...
Έχω ρίξει μια ματιά και έχω δει διάφορους κοντά στα 50 ευρώ, αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι δοκιμασμένο...
_
-
Edition η Crystal Audio. Εχω τον δευτερο και τα παιζει ολα.
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!
-
οσοι δεν την εχετε παρει πρεφα ακομη
http://www.engadget.com/2014/05/15/xiao ... _truncated
τιμη-> -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Επείγομαι να αγοράσω ένα αποκωδικοποιητή για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.Πρέπει εκτός από την τηλεόραση να είναι και media player, fullhd (1080p), με υποδοχή usb, hdmi (αλλιώς τι fullhd θα ήταν βέβαια). Είναι προτιμότερο να υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα format video και audio (mkv, xvid, ac3 κλπ), όπως και ελληνικούς υπότιτλους, και να είναι σε λογική τιμή...
Έχω ρίξει μια ματιά και έχω δει διάφορους κοντά στα 50 ευρώ, αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι δοκιμασμένο...
_
Αντιστοιχη ερωτηση μονο που δεν με ενδιαφερει το media player κομματι αλλα να υποστηριζει HDTV και οπωσδηποτε εξοδο HDMI
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επείγομαι να αγοράσω ένα αποκωδικοποιητή για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.
Πρέπει εκτός από την τηλεόραση να είναι και media player, fullhd (1080p), με υποδοχή usb, hdmi (αλλιώς τι fullhd θα ήταν βέβαια). Είναι προτιμότερο να υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα format video και audio (mkv, xvid, ac3 κλπ), όπως και ελληνικούς υπότιτλους, και να είναι σε λογική τιμή...
_
Αντιστοιχη ερωτηση μονο που δεν με ενδιαφερει το media player κομματι αλλα να υποστηριζει HDTV και οπωσδηποτε εξοδο HDMI
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
Ολα οσα λενε HD, εχουν HDMI. To Crystal Audio mini που εχω παιζει αψογα.
-
Ξέχασα να αναφέρω, τελικά πήρα τον Crystal Audio Prime HD και είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. (μόνο μία ταινία δεν παίζει - την παλιά Ελληνική 'Κατήφορος', βαριέμαι να κοιτάξω τι σκ*τά format είναι...)
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια...
-
http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vis ... l50w805-&-δώρο-32%27-kdl32r410-&-δωροεπιταγή-αξίας-75-ευρώ
-
-
Τι μας λέει αυτή η προσφορά? Έχω σβήσει εδώ και χρόνια τη Sony από την αγορά των τηλεοράσεων αλλά αυτή εδώ μοιάζει καλό κομμάτι, πέραν του 1+1.
Κοιτάω επίσης
https://www.skroutz.gr/s/4689522/Samsung-UE48H6410.html
Any thoughts ή και άλλες προτάσεις? Ίντσες από 46 έως 50 και budget αυστηρά έως 1000€, χωρίς χρήση Σκρουτζ γιατί θέλουμε και καμιά άτοκη δόση.
help! τηλεορασεις hdtv !!