-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Με έχετε μπριζώσει, θα επικοινωνήσω με τον άνθρωπο!Σημαντικότατο να ξέρεις το πραγματικό παρελθόν ενός μτχ. Μονόδρομος το συγκεκριμένο.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Tο έχει οδηγήσει ο popol@ros αυτό ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tο έχει οδηγήσει ο popol@ros αυτό ε; -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Είμαι στα πρόθυρα αγοράς ενός Mazda MX-5 nc 1.8 η 2.0 σε Cabrio η CC. Πείτε μου οι γνωστες τι πρέπει να δω, να ξέρω , να κάνω. Θα ήθελα επίσης να δω προτάσεις ακόμη και για αγορα από συμφορουμιτες.
Ευχαριστώ και Χρονια Πολλά[*]
Καλημέρα και χρόνια πολλά, φίλος πουλάει το παρακάτω : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4553575/Το αμάξι είναι σε πολύ κατάσταση και τα περισσότερα χιλιόμετρα τα έχει κάνει σε ταξίδια και εκδρομές,
πάντα με τους τροχούς στην ευθεία.Το πουλάει μέσω μάντρα ? το έχω υπ οψιν να το δω , παρεμπιπτόντως......μου κάνει εντύπωση που έχει τόσα λίγα χλμ σε σχέση με τα αλλα...
Τα χλμ είναι λίγα γιατί το πήρε έχοντας άλλα 2 αυτοκίνητα και 1 μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα η χρήση του να
είναι σχεδόν αποκλειστικά βόλτας, πρέπει να είναι ένα από τα μοναδικά MX-5 που δεν ξέρει τι είναι ανάποδο τιμόνι.
Το μόνο μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου η έλλειψη AC.
Αν θές να το δείς μπορώ να κανονίσω να έρθει το αμάξι Άγιο Δημήτριο, πολύ κοντά στο Μετρό.Ο μαντράς που βρίσκεται
το αυτοκίνητο είναι φίλος του ιδιοκτήτη και το άφησε εκεί μήπως πουληθεί. -
Ναι με ενδιαφέρει αρκεί να γνωρίζω οτι υπάρχει ιστορικό και το αμάξι δεν είναι χρέπι. Σε παρακαλώ φιλε μου μέσω PM να αλλάξουμε πληροφορίες
-
Dasimo μην το σκέφτεσαι το mx-5 που προτείνει ο Popolaros είναι εξαιρετικό. Το μαντεύω από τον ιδιοκτήτη του . Καλοτάξιδο και πήγαινε μια βόλτα Χαλκιδική κλείσε εισιτήριο με Ryan air
-
Αφου ηρθε και ΟΚ απο την Γενευη μετα το περας των διακοπων το φροντιζω !
-
Tο πρώτο MX-5 που μπήκα. Κρίμα που πουλιέται Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, άριστη κατάσταση .
-
Βέβαια, από όσα καταλαβαίνω από εδώ, πουλήθηκε το άλλο κι όχι του Κυριάκου. Το οποίο άλλο ήταν το μοναδικό Miata (μαζί με το δικό μου) που δεν πίστευα ποτέ ότι θα πουληθούν. Η τιμή που ζητούσε ο τύπος για ένα Base ήταν εξωφρενική. Φαίνεται όμως ότι όταν η τιμή λογικεύτηκε, βρέθηκε αγοραστής.
-
7k€ για base πάλι πολλά μου φαίνονται. Καινούριο δεν ξεπερνούσε τα 20κ€. Κουκούλα βινυλίου και απουσία air-condition είναι βασικά μειονεκτηματα
Sent from my commodore 64
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
7k€ για base πάλι πολλά μου φαίνονται. Καινούριο δεν ξεπερνούσε τα 20κ€. Κουκούλα βινυλίου και απουσία air-condition είναι βασικά μειονεκτηματαSent from my commodore 64
To θεμα ειναι οτι οι πλουσιες εκδοσεις και τα πολλα εξτρα ελαχιστα παραπανω πιανουν στην αγορα μεταχειρισμενου απο βασικες εκδοσεις. Συνηθως ομως πωλουντε πρωτα τα καλα εξοπλισμενα αλλα εδω εχεις το τεραστιο μειον των 2.000 κυβικων.
-
Βρε άσε το δικό μου που είναι 2λιτρο.
Συγκρίνω τα 1.8. Έχει High σε πολύ καλή κατάσταση με 9.000€. Αξίζει για εξοπλισμό, που ως καινούριος κόστιζε 7-8κ€, να δώσεις κάποια παραπάνω χρήματα. Βινύλιο+ απουσία Air-condition = φούρνος. -
Παντως εχω δει μεχρι στιγμής αρκετα και ακομη ενα 'καθαρο' δεν εχω δει..........Μαλλον πάμε για ακυρο
-
........
-
Μόνο στο Car, έχει 80 αυτοκίνητα. Αποκλείεται να είναι όλα τρακαρισμένα ή χρέπια.
Τώρα όσο αφορά τη διαφορά στο κόστος χρήσης 1.8 με 2.0, είναι μεγάλη και σημαντική. Τα πάντα όμως γίνονται με χαρτί και μολύβι. Πόσα χρόνια σκοπεύεις να το κρατήσεις. Δεν μπαίνω στη λογική 'θα αλλάξουν τα τέλη' ή 'θα καταργηθεί-μειωθεί ο φόρος πολυτελείας'. Από λόγια χορτάσαμε. Με σημερινές τιμές. Στην 5ετία το 2λιτρο έχει 3000€ περισσότερα έξοδα(-305€ για κάθε 6ο ή 7ο χρόνο κλπ). Μιλάμε για μοντέλα 5τίας(δεν κυκλοφορούν νεότερα). Και μετά η διαφορά είναι 360€ το χρόνο.
Με δεδομένο ότι 2λιτρα και 1.8λιτρα πωλούνται πάνω κάτω στις ίδιες τιμές, ζυγίζεις και πράττεις.
6-τάχυτο, bilstein, 17ρες, xenon, εργοστασιακός συναγερμός, bose με 7 ηχεία,δερμάτινα θερμαινόμενα, μπλοκέ διαφορικό, esp, + 35 άλογα, και αρκετά άλλα αισθητικής κυρίως φύσης.
Ο κάθε αγοραστής πρώτα βλέπει αν μπορεί, και μετά αν θέλει. Δηλαδή υπάρχει κόσμος που ενώ θα ήθελε αυτά τα παραπανίσια, δεν έχει να τα δώσει. Και υπάρχουν και άλλοι, που ενώ έχουν, προτιμούν να τα κάνουν κάτι άλλο. Τότε για να πείσω τη γυναίκα μου, της έταξα ταξίδιΕίναι τα γένια και τα χτένια του καθενός
-
Πάντως nc με 30.000χλμ, ατρακάριστο και με 6000ε λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Στις τιμές που παίζουν καρφωτό 2λιτρο.
-
-
Τόσο χώρο έχει, στο πεζοδρόμιο πάρκαρε το γαιδούρι...
-
Απο σημερα ειμαι ξανα κατοχος mx5 και συγκεκριμενα ξανα nb 1.6
-
Μεγείες Βαγγέλη!
Το έδωσες τελικά το RX?
Mazda MX-5