-
Πώς αποσυνδέουν τα καλώδια υψηλής τάσης για να πάρουν το Μ/Σ?
-
Δεν τα αποσυνδέουν, προκαλούν βραχυκύκλωμα
-
Τώρα που το σκέφτομαι, μπορούν απλά να κατεβάσουν τις ασφάλειες.
Απο τί υλικό είναι αυτό το ματσούκι που έχει αυτός στο βίντεο?
-
Πλαστικό με μεταλλικό άκρο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παρακαλώ τον moderator να κάνει γραμματικό και συντακτικό έλεγχο στα κειμενά μου, να προσθέσει αρχή παραγράφου όπου κρίνει σκόπιμο και να τονίσει με bold τα βασικά σημεία των κειμένων μου.
Τέλος παρακαλώ να μου προτείνει κανένα καλό κινέζικο εστιατόριο στα Ν. Προάστια.Ασε το κινεζικο κ τραβα μεξικανικο... Amigos...Γλυφαδα..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Παρακαλώ τον moderator να κάνει γραμματικό και συντακτικό έλεγχο στα κειμενά μου, να προσθέσει αρχή παραγράφου όπου κρίνει σκόπιμο και να τονίσει με bold τα βασικά σημεία των κειμένων μου.
Τέλος παρακαλώ να μου προτείνει κανένα καλό κινέζικο εστιατόριο στα Ν. Προάστια.Ασε το κινεζικο κ τραβα μεξικανικο... Amigos...Γλυφαδα..
Να, έτσι βραχυκυκλώνεις dog80
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Να, έτσι βραχυκυκλώνεις dog80Μεχρι και ο ρελεΣ στο σπίτι μου έπεσε απ το βραχυκύκλωμα
-
-
Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.
Εαν σου κόψουν το ρεύμα λόγω οφειλών σταματάνε να σου στέλνουν λογαριασμό, η συνεχίζουν ακάθιρκτοι με τα πάγια; -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Εαν σου κόψουν το ρεύμα λόγω οφειλών σταματάνε να σου στέλνουν λογαριασμό, η συνεχίζουν ακάθιρκτοι με τα πάγια;Συνεχίζουν να στέλνουν .
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Θέλω να αναφερθώ σε ένα θέμα σε σχέση με τον λογαριασμο της ΔΕΗ.Οπως είναι γνωστο η ΔΕΗ εφαρμόζει 4μηνιαια καταμέτρηση
στο τέλος του οποίου έρχεται εκκαθαριστικος λογαριασμος.Ενδιάμεσα έρχεται ένας ΕΝΑΝΤΙ χωρις μετρήσεις κατα προσέγγιση.Σου δίνει όμως την δυνατότητα να καταχωρήσεις ο ίδιος τις ενδείξεις του μετρητη περίπου στο δίμηνο και να μην πάρεις έναντι.Είπα κι εγω ο ..... δεν το κάνω έτσι να πληρώνω ότι καταναλώνω και όχι κατα προσέγγιση? ΑΜ ΔΕ.
Αυτό που δεν λέει η δεη και η δεδδηε είναι οτι ο λογαριασμος που βάζεις εσύ τις ενδείξεις αλλά ΚΑΙ ο εκκαθαριστικός που θα έρθει μετά χρεώνονται ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ αναλογικα και με αναγωγή σε 4μηνο (120ημέρες).Τι σημαίνει αυτό.
Ας πούμε ότι το 1ο διμηνο έχεις κατανάλωση ημέρας 401 kwh.Πιστεύεται ότι αν καταχωρήσετε την ένδειξη θα πληρώσετε στην κλίμακα 0-800? ΛΑΘΟΣ.Σου λέει σε 60 ημέρες 401 Kwh σε 120 πόσες? 802 kwh.Aρα χρέωση όλα με την αμέσως επόμενη κλίμακα 800-1000.
Στο επόμενο 2μηνο ας πούμε ότι η κατανάλωση ημέρας είναι 1501 kwh.Λες 1501+401=1902 Kwh εντάξει, είμαι κάτω από τις 2000.ΝΑΙ ΚΑΛΑ.Ο υπολογισμος γίνεται όπως και παραπάνω σε 60 ημέρες 1501 σε 120 πόσες 3002.Αρα όλες οι χρεώσεις γίνονται με την κλίμακα πάνω από της 3000 Kwh!!!
Δηλαδη έκει που είχες κατανάλωση τετραμήνου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ 1902 kwh κι έπρεπε να είσαι στη κλίμακα κάτω από 2000 η δεη με τον μπακαλίστικο αυθαίρετο και άδικο υπολογισμό σε χρεώνει πολλά παραπάνω για κατανάλωση ρεύματος που ποτέ δεν έγινε!
Με αυτό τον τρόπο την πάτησα και πλήρωσα 50 ευρώ επιπλέον από ότι αν έπαιρνα έναντι λογαριασμό στο δίμηνο και εκκαθαριστικο στο τέλος του 4μήνου !.
Μην δίνεται ενδειξεις του μετρητή σας .Θα σας κλέψουν κανονικά και με το νόμο(?).Σωστό!!!! Μόλις το επιβεβαίωσα με τηλεφώνημα στη ΔΕΗ!!!! Τους αλήτες!!!!
Ηλεκτρονική καταχώριση μετρήσεων τέλος από εμένα! Είμαι μλκσ!!!
Ευτυχώς το έκανα μόνο μία φορά!Το στέλνω στο συνήγορο του καταναλωτή.
-
ετσι τη πατησα κ εγω φετος το χειμώνα δυστυχώς, επι 3
-
Κόντεψα να γίνω ο τέταρτος της παρέας αλλά -ευτυχώς- ξεχάστηκα λόγω φόρτου εργασίας και την γλίτωσα. Μιλάμε για αλητεία. Πόσοι θα την έχουν πατήσει χωρίς να το πάρουν χαμπάρι
-
1-2-3 φορές να την πατήσει ο καθένας, τα κονόμησε η ΔΕΗ.
Νομίζω ότι κάποιος από τους μ@λάκες που δουλεύουν εκεί μέσα έκανε λάθος στον υπολογισμό που κάνει το σύστημα.
Οι σούπερ μ@λάκες προϊστάμενοί του, δεν καταλαβαίνουν τίποτε από υπολογισμούς και έτσι δεν μπορούν να αντιληφθούν το λάθος. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εαν σου κόψουν το ρεύμα λόγω οφειλών σταματάνε να σου στέλνουν λογαριασμό, η συνεχίζουν ακάθιρκτοι με τα πάγια;Συνεχίζουν να στέλνουν .
Ακαθεκτοι.. .....
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Θέλω να αναφερθώ σε ένα θέμα σε σχέση με τον λογαριασμο της ΔΕΗ.Οπως είναι γνωστο η ΔΕΗ εφαρμόζει 4μηνιαια καταμέτρηση
στο τέλος του οποίου έρχεται εκκαθαριστικος λογαριασμος.Ενδιάμεσα έρχεται ένας ΕΝΑΝΤΙ χωρις μετρήσεις κατα προσέγγιση.Σου δίνει όμως την δυνατότητα να καταχωρήσεις ο ίδιος τις ενδείξεις του μετρητη περίπου στο δίμηνο και να μην πάρεις έναντι.Είπα κι εγω ο ..... δεν το κάνω έτσι να πληρώνω ότι καταναλώνω και όχι κατα προσέγγιση? ΑΜ ΔΕ.
Αυτό που δεν λέει η δεη και η δεδδηε είναι οτι ο λογαριασμος που βάζεις εσύ τις ενδείξεις αλλά ΚΑΙ ο εκκαθαριστικός που θα έρθει μετά χρεώνονται ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ αναλογικα και με αναγωγή σε 4μηνο (120ημέρες).Τι σημαίνει αυτό.
Ας πούμε ότι το 1ο διμηνο έχεις κατανάλωση ημέρας 401 kwh.Πιστεύεται ότι αν καταχωρήσετε την ένδειξη θα πληρώσετε στην κλίμακα 0-800? ΛΑΘΟΣ.Σου λέει σε 60 ημέρες 401 Kwh σε 120 πόσες? 802 kwh.Aρα χρέωση όλα με την αμέσως επόμενη κλίμακα 800-1000.
Στο επόμενο 2μηνο ας πούμε ότι η κατανάλωση ημέρας είναι 1501 kwh.Λες 1501+401=1902 Kwh εντάξει, είμαι κάτω από τις 2000.ΝΑΙ ΚΑΛΑ.Ο υπολογισμος γίνεται όπως και παραπάνω σε 60 ημέρες 1501 σε 120 πόσες 3002.Αρα όλες οι χρεώσεις γίνονται με την κλίμακα πάνω από της 3000 Kwh!!!
Δηλαδη έκει που είχες κατανάλωση τετραμήνου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ 1902 kwh κι έπρεπε να είσαι στη κλίμακα κάτω από 2000 η δεη με τον μπακαλίστικο αυθαίρετο και άδικο υπολογισμό σε χρεώνει πολλά παραπάνω για κατανάλωση ρεύματος που ποτέ δεν έγινε!
Με αυτό τον τρόπο την πάτησα και πλήρωσα 50 ευρώ επιπλέον από ότι αν έπαιρνα έναντι λογαριασμό στο δίμηνο και εκκαθαριστικο στο τέλος του 4μήνου !.
Μην δίνεται ενδειξεις του μετρητή σας .Θα σας κλέψουν κανονικά και με το νόμο(?).Σωστό!!!! Μόλις το επιβεβαίωσα με τηλεφώνημα στη ΔΕΗ!!!! Τους αλήτες!!!!
Ηλεκτρονική καταχώριση μετρήσεων τέλος από εμένα! Είμαι μλκσ!!!
Ευτυχώς το έκανα μόνο μία φορά!Το στέλνω στο συνήγορο του καταναλωτή.
τι εγινε τελικα; το εστειλες;
εγω εχω μπλεξει επειδη δεν ερχεται αυτος που κανει την καταμετρηση , προφανως επειδη εχω σκυλο στην αυλη αλλα ειναι δεμενος μακρυα, και μου στελνουν ολο εναντι , οποτε πρεπει να παρω εγω για να δωσω στον εκκαθαριστικο τισ κιλοβατορες.
αλλα τωρα που το σκεφτομαι αν δινεις μονο τον εκκαθαριστικο εισαι ενταξει. η οχι ; τωρα μπερδευτικα.
βοηθεια -
Συμβουλές προς τους καταναλωτές εν όψει των πιθανών διακοπών ρεύματος
Οδηγίες προς τους καταναλωτές εν όψει των πιθανών διακοπών ρεύματος λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δίνει ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).
..................
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231331788 -
Ταμήλος: Μπορείς να ζήσεις και με λάμπα (vid)
'Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπό το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό' τόνισε ο κ. Ταμήλος μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA.Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του Στέλιου Κούλογλου ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ. 'Αν το σχέδιο της Νέας Ελλάδας είναι να πάμε όλοι στις στάνες και να ζούμε οικολογικά, εντάξει το καταλαβαίνω...' σημείωσε.
http://www.gazzetta.gr/plus/article/629 ... -lampa-vidΣταύρωμα που θες εσύ,απο το άλλο ομως,το ρωμαικό!!!
-
Γμτ...οκ στην δουλεια ειμαι στον 4ο. Την παλευω με τα πόδια αλλα αρχιζω και αγχώνομαι με τις ηλεκτρικες συσκευες του σπιτιού. Οκ το pc θα κλείσει..Η tv με καιει
-
Αν λείπεις βγάλτα απο την μπρίζα.
Περί ΔΕΗ