-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
επαναφέρω
http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic ... b6e09e2957Τι είναι τούτο πάλι ...
ε,κάπου πρέπει να γράφουν τις παπαριές τους και οι επίδοξοι σεισμολόγοι..........ωσάν τους γνήσιους παπαρολόγους/σεισμολόγους/μετά Χριστόν προφήτες κτλ
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
επαναφέρω
http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic ... b6e09e2957Τι είναι τούτο πάλι ...
Δε καταλαβαινω που κολλαει η Γαλλια στη τελευταια προβλεψη, εκτος αν εγω δε διαβασα κατι καλα.. Παντα μιλαει για Ελλαδα εν σχεση και με γεγονοτα στην Ιταλια.
Το συγκεκριμενο site του το χω βρει εδω και χρονια και καποτε απο βιτσιο το παρακολουθουσα σχεδον καθημερινα και ειναι αρκετα αξιοπιστο. Στα + οτι εγω δε τον εχω δει σε κανενα καναλι και ουτε ξερω τη φατσα του...... -
Οι προβλεψεις στο site εκεινο ειναι μπαρουφες.
Πιο αξιοπιστη θα ηταν προβλεψη του ποτε και που θα πηδηξει ο coupeas καινουρια σερβιτορα.
Θα ξεραμε επικεντρο, εστιακο βαθος (ή υψος αναλογα σε ποιο οροφο της πολυκατοικιας θα σπρωξει) και κλιμακα μπηχτερ. -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Πιο αξιοπιστη θα ηταν προβλεψη του ποτε και που θα πηδηξει ο coupeas καινουρια σερβιτορα.
Θα ξεραμε επικεντρο, εστιακο βαθος (ή υψος αναλογα σε ποιο οροφο της πολυκατοικιας θα σπρωξει) και κλιμακα μπηχτερ. -
Να του γνωρίσουμε τον seismic να κάνουν μαζί τους υπολογισμούς !!!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Θα ξεραμε επικεντρο, εστιακο βαθος (ή υψος αναλογα σε ποιο οροφο της πολυκατοικιας θα σπρωξει) και κλιμακα μπηχτερ.τυχαιο ξε τυχαιο επειδη ξαναλεω καποτε παρακολουθουσα, τα πηγαινε καλα.. τωρα κατα ποσο 'μαγειρευε' και παρουσιαζε οτι συνεφερε δε το ξερω. Και σιγουρα οι 'ανοχες' καθε προβλεψης του ειναι μεγαλες...
-
Ένα από τα προβλήματα όσον αφορά στην πρόβλεψη των σεισμών είναι η αξιολόγηση της 'στατιστικής σημαντικότητας' των προβλέψεων. Και εγώ μπορώ να προβλέψω ότι αύριο θα γίνει ένας σεισμός 2-3R στην Ελλάδα (και θα πέφτω μέσα κάθε μέρα). Σημαίνει κάτι αυτό?
Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε με ασφάλεια να προβλέψουμε είναι τα στατιστικά των σεισμών. Προσπάθειες για κάτι παραπάνω υπάρχουν, αλλά όλες οι προσπάθειες (που γνωρίζω) δίνουν στην καλύτερη 'τυχερές προβλέψεις'.
-
Σεισμός διαρκείας και μεγαλούτσικος μόλις στην Κομοτηνή.
-
SKG τον ένιωσε.
-
Κι εδω κουνησε.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Πολύ αισθητός κι εδώ !!!
-
Για να πιάσει απο κομοτηνή μέχρι βόλο πρέπει να φύτρωσε κανα βουνό κάπου.
-
Εγώ ήμουν στο υπόγειο κι άρχισε να κουνάει η ντουλάπα...
Πρέπει να 'ταν καλό βουνό... -
Ημ/νία: 24/5/2014 11:25:00 πμ
Μέγεθος: 5,7 Ρίχτερ
Εστιακό Βάθος (χλμ.): 5
Γεωγ. Πλάτος, Μήκος: 40,23 , 25,42Πολύ επιφανειακός και γιά αυτό και αισθητός σε τόσο μεγάλη έκταση .
6,5 δίνει το Γεωδυναμικό .
-
Και Τούμπα κανονικά τον καταλάβαμε.
-
Μέχρι και plovdiv στη Βουλγαρία κουνήθηκε μια φίλη μου. Ωραία κούνησε πάνω που έφτιαχνα πίτσα
-
Εσκυψα κατω απο το γραφειο να πεταξω μια χαρτομπαλα στο καλαθακι και σηκωθηκα αποτομα. Νομιζα ζαλιστηκα, χαμπαρι δεν πηρα... σε 2- 3 λεπτα εσκασε και το τηλεφωνο απο την κλασομπανιερα ( ).
Τοτε καταλαβα τι παιχτηκεROFL ... το seismoi.gr κλαταρε ... ορμηξαν ολοι!
-
Το Αστεροσκοπείο τον έδωσε 6,4.
Θα δούμε πόσο ήταν γιατί η Σαμοθράκη είναι μακριά από Θεσσαλονίκη και εδώ κούνησε καλά, ένας μεγάλος πολυέλαιος που έχω κουνιέται ακόμα (έχει 5 μέτρα αλυσίδα και ταλαντεύεται γύρω στα 10 εκατοστά).Κρίνοντας από το εδώ κούνημα, εκεί πρέπει να πάθανε σημαντική ζημιά.
-
Μακάρι να μην έχουν ζημιές...
Magnitude mb 6.5
Region AEGEAN SEA
Date time 2014-05-24 09:25:01.4 UTC
Location 40.27 N ; 25.36 E
Depth 2 kmhttp://www.emsc-csem.org/Earthquake/ear ... ?id=379935
-
Τι γίνεται ρε γμτ 6,5 - 4,7 και 5,0 στην ίδια περιοχή;
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?