-
Μια χαρα ειναι οι σαρανταρες,αλλωστε σε αυτη την ηλικια ξερουν πολυ καλα τι θελουν,δεν κανουν σεξ γεματες ενοχες,αποριες και φοβιες
-
Μαλλον σκεφτονται 40αρες παπαδιες, δεν εξηγειται αλλιως...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Δημητρα Ματσουκα , ετων 39...
-
Δια, πήδαγες ποτέ γκόμενα για 20 χρόνια χωρίς να ξενοπηδήξεις και στα 20 εβρισκες το σεξ το ίδιο απολαυστικό όπως τα 2-3 πρώτα?
ΓΙατί δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ που να ισχυρίζεται αυτό το πράγμα
-
Επειδή είδα φωτός, την κάνεις άνετα για μικρότερη. Γενικά είναι πολύ φροντισμένη με τα γυμναστήρια της κτλ
-
Απο το παρον φορουμ μονο ο Coupeas κανει sex..
Οι υπολοιποι κανουμε ερωτα.. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Επειδή είδα φωτός, την κάνεις άνετα για μικρότερη. Γενικά είναι πολύ φροντισμένη με τα γυμναστήρια της κτλviewtopic.php?p=3002554#p3002554
-
(Κατω τα χερια απο την ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ )
-
Σα να τη ρουφαει την κοιλιά ο Πατούλης στην τελευταία φωτο
-
μα καμια σχεση
-
40αρα ειπαμε, όχι 60άρα.. ..........
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μαλλον σκεφτονται 40αρες παπαδιες, δεν εξηγειται αλλιως...Sent from my MT27i using Tapatalk 2
ή ειναι πιτσιρικαδες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
και το συζητάς και με τη γυναίκα σου.
ουτε για αστειο
οι φιλοι δεν μας εκμυστηρευονται τετοια μυστικα για να τα συζηταμε με την γυναικα μαςΣοφη κουβεντα! Και ταφος να ειναι η γυναικα σου το μυστικο που θα της πεις το κραταει και στο πεταει στη κεφαλα σου οταν και οπως την συμφερει στο μελλον. Δοκιμασμενα πραγματα!
Και φυσικα για να μην συμβουν τα παραπανω που ειπα θα πρεπει να εισαι πιστος στη ρουφιανια μαζι της δηλ να ξερει οτι της τα λες ολα. Εκει δηλ μπορει να σε λυπηθει στο μελλον λογο εντιμου βιου! Λυπηση δε θελει κανενας αντρας.
Συζητηση με τιποτα . Μακρια μακρια........ -
Kι άμα το μάθει από αλλού που σίγουρα θα έχει παραποιηθεί απόδειξε ότι δεν είσαι ελέφαντας
-
Οπως είπε και άλλος φίλος , αν τον γνωρίζεις από παλιά δεν ασχολείσαι , δεν τον εκθέτεις και του λες να μην σε εκθέσει και εκείνος λέγοντας ότι είναι μαζί σου όταν είναι με την άλλη . Πρόσεξε την κακιά στιγμή που θα έχει πει ότι είναι μαζί σου , εσύ θα είσαι σπίτι και η γυναίκα του θα τηλεφωνήσει στην γυναίκα σου γιά να το επιβεβαιώσει .
Επειδή αυτό μπορεί να συμβεί , φρόντισε να έχεις ήδη ετοιμάσει την απάντηση με τρόπο που θα σε προστατεύει , αλλά δεν θα καρφώνεις .
Οσο μπορείς βέβαια .
-
Η πραγματικα κακια στιγμη θα ειναι οταν θα εχει δουλεια , ο φιλος του θα εχει πει στην γυναικα του οτι ηταν μαζι του, θα ανακαλυψει η γυναικα το κερατο και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν ησουν μαζι στο κολπο. Οπως και οτι δεν ξενοπηδουσες και εσυ.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δια, πήδαγες ποτέ γκόμενα για 20 χρόνια χωρίς να ξενοπηδήξεις και στα 20 εβρισκες το σεξ το ίδιο απολαυστικό όπως τα 2-3 πρώτα?ΓΙατί δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ που να ισχυρίζεται αυτό το πράγμα
Στα 20 χρόνια δεν ξερω ακόμα, στα 14 πάντος όχι το ίδιο, καλύτερο.
-
Ό,τι ειπώθηκε και παραπάνω.
Το λες στη γυναίκα σου για να έχεις συνένοχο στο κόλπο και να μην κατηγορηθείς χωρίς λόγο.
Του λες να μη σε χρησιμοποιεί σα δικαιολογία, για να είσαι καλυμμένος ηθικά απέναντι στην κοπέλα. -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Δια, πήδαγες ποτέ γκόμενα για 20 χρόνια χωρίς να ξενοπηδήξεις και στα 20 εβρισκες το σεξ το ίδιο απολαυστικό όπως τα 2-3 πρώτα?
ΓΙατί δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ που να ισχυρίζεται αυτό το πράγμα
Στα 20 χρόνια δεν ξερω ακόμα, στα 14 πάντος όχι το ίδιο, καλύτερο.
Στα 19 ειναι το τελειο. Ισως η εμπειρια, ισως οτι εγραψε ο διας, δεν ξερω αλλα αλλο πραμα.
-
ΗΡΩΕΣ!
Πολύ ζηλεύω, βέβαια. Εγώ είμαι αναγκασμένος κάθε λίγο να χωρίζω, πράγμα που δεν θα ήταν πρόβλημα αν ήμουν αναίσθητος, αλλά δεν είμαι
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες