-
Κι από αυτά δεν υπάρχει θέμα. Αλλά γιατί; WHY?????
-
Νίκο πάρε μια αντιβίωση
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Αυτό δε θα πουλιέται με τίποτα αν θελήσεις να το αλλάξεις.
-
Κοίτα για το 9-5. Γαμάνε τα SAAB
-
Πάρε 9-5
-
Station wagon όμως; Δεν βλέπεις καλύτερα κανά sedan;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι από αυτά δεν υπάρχει θέμα. Αλλά γιατί; WHY?????Γιατί...
Γιατί έχω ένα αυτοκίνητο τώρα το οποίο είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο για τη χρήση που πλέον πρέπει να του κάνω. Είναι σκληρό για τα παιδιά, πιο εύκολα μπαίνει το καρότσι των διδύμων στο Golf ή το Astra (οπότε δε χρησιμοποιώ τη bmw) και πλέον δε με εξυπηρετεί για τη χρήση που πρέπει να του κάνω. Και για να απαντήσω στην ερώτηση του Άγγελου (aggelosf), γιαυτό χρειάζομαι το station.
Επειδή πάντα μου άρεσαν τα Saab, το κοιτάω και μου κάνει κλικ περισσότερο από πχ Opel, Audi κλπ και το συγκεκριμένο είναι και γρήγορο και 4κίνητο και station.
Εκμεταλλευόμενος τη φάση στην οποία βρίσκεται η εταιρία, μπορώ να το κάνω ανταλλαγή χωρίς καμία διαφορά και να βολευτούμε λίγο περισσότερο στη καθημερινότητα και τα Σαββατοκύριακα με τα παιδιά.
Αλλάζουν τα πράγματα και πρέπει να προσαρμοστούμε, τι να κάνουμε...
Βρήκα αυτή την ανακοίνωση πάντως, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά λέει ότι παρέχεται για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον after sales support:
Όπως αναφέρουν η ευρωπαϊκή νομοθεσία εξασφαλίζει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Saab, καθώς σύμφωνα με αυτήν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι υποχρεωμένοι να εξασφαλίζουν επάρκεια ανταλλακτικών έως και 12 χρόνια από την διακοπή παραγωγής ενός μοντέλου. Παράλληλα, όπως ενημερώνουν από την ΒΑΚΑΡ, προβλέπεται τουλάχιστον δεκαετής after sales κάλυψη για τους κατόχους αυτοκινήτων SAAB.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1361667
H μεταπώληση με προβληματίζει...αλλά από την άλλη λέω, λες και τα τηλέφωνα είχαν σπάσει όταν έβαλα την αγγελία.
Τέσπα...δε ξέρω, έχω μπερδευτεί.
Το θέμα είναι ότι το si δε το χρησιμοποιώ και το κινώ μόνο κανένα ΣΚ γύρω γύρω για να μη πέσει η μπαταρία. Έχω να του βάλω βενζίνη πάνω από 3μηνο...
-
Να αλλάξεις το καροτσάκι των κοριτσιών ...
Σοβαρέψου ρε Νικο, με 2 μικρές κοράκλες θες και sw...
Σε λίγο που δεν θα θέλουν καρότσι θα μείνεις με το σαμπ στο χέρι
-
Σάαμπ? Kάποτε Μ3 δεν έπαιζε?
-
Μια χαρά είναι τα sw. Επειδή στην Ελλάδα δεν τα προτιμάει ο κόσμος λόγο κούρσας δεν σημαίνει ότι απαξιώνονται. Νίκο προχώρα . Αμαρτία να κάθεται η ΒΜW . Καλύτερα να έχεις κάτι πρακτικό, για τα γούστα το κάρτ
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Σάαμπ? Kάποτε Μ3 δεν έπαιζε?Προ κοριτσιών και παντοφλας
Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
-
Δίκιο έχει το κόκκινο τέρας. Επίσης έχεις και δεύτερο αυτοκίνητο από ότι κατάλαβα. Κατά τη γνώμη μου γίνεσαι υπερβολικός που θες να αλλάξεις αυτοκίνητο κύριο. Επίσης αν δεν έχεις δεύτερο αυτοκίνητο καλύτερα πάρε ένα μικρομεσαίο 10ετιας που τα βρίσκεις αρκετά φτηνά και θα σε βολέψει πολύ λογικά. Επίσης πόσο μεγάλα είναι τα καρότσια και τα 2 δε χωράνε στο πορτμπαγκάζ?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μια χαρά είναι τα sw. Επειδή στην Ελλάδα δεν τα προτιμάει ο κόσμος λόγο κούρσας δεν σημαίνει ότι απαξιώνονται. Νίκο προχώρα . Αμαρτία να κάθεται η ΒΜW . Καλύτερα να έχεις κάτι πρακτικό, για τα γούστα το κάρτΆσε μας μωρέ με τις νεκροφορες... Δε τα γουστάρουμε επειδή είναι άσχημα για αυτό.
-
Απλά σημειώνω οτι μιλάμε για ενα αυτοκίνητο που στηρίζεται στο Opel Vectra.
Ουσιαστικά το 9-3 παρουσιαστηκε το 2002 και έγινε f/l το 2008. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Απλά σημειώνω οτι μιλάμε για ενα αυτοκίνητο που στηρίζεται στο Opel Vectra.
Ουσιαστικά το 9-3 παρουσιαστηκε το 2002 και έγινε f/l το 2008.Στηρίζεται στο Opel Vectra αλλά η SAAB έχει βάλει το χεράκι της
-
Που καλέ; Αν και είναι καλη εκδοση αυτό που βλεπεις Νικο δεν ξερω αν θα το κοιτουσα σίγουρα υπαρχουν καλυτερα station στην αγορα πχ v40
Sent from Corsair's brick
-
Και το ποδαράκι της να έχει βάλει 12 χρόνια είναι παρα πολλά και το vectra oτι και να το κανεις...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Που καλέ; Αν και είναι καλη εκδοση αυτό που βλεπεις Νικο δεν ξερω αν θα το κοιτουσα σίγουρα υπαρχουν καλυτερα station στην αγορα πχ v40Sent from Corsair's brick
Πιο παλιό ρε συ και δεν έχει τέτοιο μοτέρ και 4κινηση.
Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
-
Καλυτερο αυτοκίνητο σε όλα.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νίκο πάρε μια αντιβίωσηSent from my Note 3 using smoke signals.
+1
Saab Forum