-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εγω πάω στο autostar και είναι επίσης καλός και κάνει και πλύσιμο.
http://www.auto-star.gr/Εκανα ενα πλυσιμο σ’αυτον σημερα.
Καλουτσικο αλλα μου το φλομωσε στο αποσμητικο καινουριο αμαξι ρε πστ μου.
Τους ειπα να μη ριξουν γυαλιστικα και παπαριτσες αλλα αυτο δεν το προβλεψα.
Ελπιζω μα φυγει γρηγορα η μυρωδια και να μη σκοτωσε την καινουργιλα που μυριζε ακομη (εδω δεν ανοιγα σχεδον ποτε παραθυρα).Πηρα και τιμες για πακετα προστασιας, ακριβος μου φανηκε, βαζει και μεμβρανες αλλαγης χρωματος παλι ψιλοτσιμπημενη μου φανηκε η τιμη (1250 για μεταλλικο).
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Εγω πάω στο autostar και είναι επίσης καλός και κάνει και πλύσιμο.
http://www.auto-star.gr/Εκανα ενα πλυσιμο σ’αυτον σημερα.
Καλουτσικο αλλα μου το φλομωσε στο αποσμητικο καινουριο αμαξι ρε πστ μου.
Τους ειπα να μη ριξουν γυαλιστικα και παπαριτσες αλλα αυτο δεν το προβλεψα.
Ελπιζω μα φυγει γρηγορα η μυρωδια και να μη σκοτωσε την καινουργιλα που μυριζε ακομη (εδω δεν ανοιγα σχεδον ποτε παραθυρα).Πηρα και τιμες για πακετα προστασιας, ακριβος μου φανηκε, βαζει και μεμβρανες αλλαγης χρωματος παλι ψιλοτσιμπημενη μου φανηκε η τιμη (1250 για μεταλλικο).
Καλος αλλα πολυ ακριβος. Οι τιμες του ειναι αντιστοιχες με τα αμαξια που πανε εκει κατι ferrari κτλ. Δεν ξερω αν κανει καλυτερη δουλεια απο εναν ψειρα ιδιοκτητη αυτοκινητου που το πλενει μονος του. Ποσο σου πηρε για μεσα-εξω?
-
12€
Αλλα αυτο με το αποσμητικο με ξενερωσε πολυ. -
Καλα δεν ειναι 12€ για 'καλη δουλεια'???
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καλα δεν ειναι 12€ για 'καλη δουλεια'???Μια χαρα ειναι, νομιζα πολυ παραπανω οτι του πηρε. Το ''καλη δουλεια'' βεβαια θελω να το δω με τα ματια μου. Και φενεται σε ενα βρωμικο αμαξι(ιδιαιτερα για την καμπινα μιλαω). Οι περισσοτεροι σου λενε ξανα ελα γιατι ηταν πολυ βρωμικο. Εκει πραγματικα φενεται η δουλεια του μαγαζιου.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Καλα δεν ειναι 12€ για 'καλη δουλεια'???
Μια χαρα ειναι, νομιζα πολυ παραπανω οτι του πηρε. Το ''καλη δουλεια'' βεβαια θελω να το δω με τα ματια μου. Και φενεται σε ενα βρωμικο αμαξι(ιδιαιτερα για την καμπινα μιλαω). Εκει πραγματικα φενεται η δουλεια του μαγαζιου.
Αν τους παω το δικο μου θα με διωξουν. Μου εχει πει τυπος σε πλυντηριο 'φιλε, σε ποταμι έπεσε'???
-
Εγώ δεν έχω βρεί για πλύσιμο κανέναν καλύτερο από το autostar.Όλοι οι υπόλοιποι ή δεν ξέρουν ή κάνουν προχειροδουλειές.Το αμάξι μετά από 4 χρόνια πλέον και δεν έχει αράχνη .Κάτι λέει αυτό.Ο Πλάτωνας είναι ψαγμένος γιατί κάνει και detailing και περνάνε πολύ ακριβά αυτοκίνητα από τα χέρια του.
Για το άρωμα έχεις δίκιο,άλλα θα φύγει σε λίγες μέρες.Δεν είναι και κάτι τόσο τραγικό.Πάντως δε νομίζω ότι στην Αθήνα θα βρεις κάτι άλλο ανάλογο για πλύσιμο. Εγω σε όσους έχω πάει κάτι με χάλασε και δεν ξαναπήγα. -
Ο Πλατωνας ειχε κανει τότε πολυ καλή δουλεια στο si μου. Πραγματικά εξαιρετική δουλεια.
Και σε μένα μια φορά ειχε βάλει ενα αποσμητικό το οποίο μετα απο 1-2 βδομάδες έφυγε. Kovathe σε νιώθω γιατι έτσι ακριβώς είμαι κι εγω, αλλα μην ανησυχείς, δε φεύγει η καινουργιλα.
Πάντως, για να πω το παροπονο μου, ο τρόπος που ειχε αντιμετωπίσει ενα περιστατικό με κατι κουτσουλιες (που επέμενε οτι ήταν ασβεστης ενώ δεν ήταν) ήταν απαράδεκτος για ενα προϊόν (Williams ceramic coat) που υποτίθεται προστατεύει απο τέτοιου είδους περιττώματα. Απο τότε τον έκοψα...
Sent from a mobile device
-
Nαι μωρε καλο πλυσιμο εκανε (ουτε ειπα οτι ηταν ακριβο σιγα τα 12€).
Το περασαν και 2 χερια αφρο γιατι ειχε πολυ βρωμα. Αλλα ειναι μακρια (20+ χλμ πηγαινελα) για να πηγαινω καθε τοσο για ενα απλο πλυσιμο. Τωρα ετυχε και περνουσα απο κοντα.
Αυτο το ceramic coat ειναι που προστατευει κι απο γρατζουνιες κλπ? Τον ρωτησα για προστασια του χρωματος και ειχε ενα πακετο στα 200€ για 2 χρονια και ενα στα 800€ που υποτιθεται οτι εχει εγγυηση 8 χρονια (αλλα θελει καθε 6 μηνες 30€ πλυσιμο και περιποιηση σε αυτον για να ισχυει μου ειπε).
Πως σας φαινονται οι τιμες? Δεν εχω ρωτησει αλλου ακομη βεβαια (swell.gr πχ) -
Εχουμε να προτείνουμε καλο πιστόλι για αφρό και αντίστοιχο σαπούνι ;
Σήμερα ανακάλυψα λέμε απο κραγιόν στην οροφή τις σκοτω η δεν τις σκοτω
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Nαι μωρε καλο πλυσιμο εκανε (ουτε ειπα οτι ηταν ακριβο σιγα τα 12€).
Το περασαν και 2 χερια αφρο γιατι ειχε πολυ βρωμα. Αλλα ειναι μακρια (20+ χλμ πηγαινελα) για να πηγαινω καθε τοσο για ενα απλο πλυσιμο. Τωρα ετυχε και περνουσα απο κοντα.
Αυτο το ceramic coat ειναι που προστατευει κι απο γρατζουνιες κλπ? Τον ρωτησα για προστασια του χρωματος και ειχε ενα πακετο στα 200€ για 2 χρονια και ενα στα 800€ που υποτιθεται οτι εχει εγγυηση 8 χρονια (αλλα θελει καθε 6 μηνες 30€ πλυσιμο και περιποιηση σε αυτον για να ισχυει μου ειπε).
Πως σας φαινονται οι τιμες? Δεν εχω ρωτησει αλλου ακομη βεβαια (swell.gr πχ)Δε ξέρω που μένεις, αλλά το car wash δίπλα στο σταθμό μετρό Χαλανδρίου κάνει πολύ καλό πλύσιμο.
Σχετικά με το ceramic, αυτό είναι ναι. Βασικά δεν προστατεύει ακριβώς από γρατζουνιές, απλά από μικροεπαφές με δαχτυλίδια, αγκράφες κλπ.
Για μένα αξίζει αν το αφήνεις έξω και είναι εκτεθειμένο σε κουτσουλιές, ρετσίνι κλπ. Αλλά το θέμα είναι ότι και να πέσει κάτι πάνω, πάλι θα το καθαρίσεις αμέσως είτε έχεις ceramic είτε όχι.
Ρώτησες τι διαφορά έχουν τα πακέτα και τι υλικό σου βάζει ώστε να έχει αυτή τη διαφορά? Δηλαδή για τα δυο πρώτα χρόνια, η προστασία είναι ίδια και στα δυο πακέτα.
Πάντως, μη πολυπιστεύεις τα 8 χρόνια εγγύηση.
Και μένα έτσι μου έλεγαν, 5 χρόνια εγγύηση...αλλά όταν πήγα στα 2 χρόνια να τους δείξω μια ζημιά από κουτσουλιές μου άρχισαν τα 'είναι ασβέστης', 'έχει ξαναβαφτεί', 'δεν το έπλυνες κάθε μήνα' (ποτέ δε μου το είπαν) και άλλες πολλές δικαιολογίες γιατί ούτε ασβέστης ήταν, ούτε είχε ξαναβαφτεί.
-
Η καλυτερη προστασια χρωματος ειναι να προσεχεις που το παρκαρεις και να το βγαζεις μονο οταν εχει ηλιο. Τα αλλα ειναι για να πλουτιζουν επιτηδειοι...
-
είδα προχθές μια F430, την οποία την είχε περάσει ο ιδιοκτήτης διαφανή μεμβράνη...
καλή φάση, λίγο ψιλοξενέρωμα για το αυτοκίνητο, αλλά πρέπει να προστατεύει αρκετά...
εγώ σκεφτόμουν να το πέρναγα μία ματ καφέ μεμβράνη κάποτε, έτσι για αλλαγή, αλλά κ η διαφανή δε φαίνεται κακή ιδέα -
Ο χρήστης THOMPEL69 έγραψε:
καλησπερα,θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε πως μπορω να βγαλω απο το ταμπλο ενος οπελ αστρα Η,μια βαση αυτοκολητη για GPS ή κινητο δεν ξερω ακριβως,που ειχε η προηγουμενη ιδιοκτητρια....χωρις φυσικα να μεινει καποιο σημαδι υστερακαμια λυση ρε παιδια;;;;;;;;;
-
Δοκιμασε με wd-40
βαλε πρωτα σε μια γωνιτσα του ταμπλω που να μη φαινεται, για να δεις αν θα το χαλασει, και μονο μετα ριξε στην κολλα που εχει η βαση που λες.
Βαλε καμμια φωτο να δουμε, μπας και εχει κανεις αλλος καμμια ιδεα. -
Κανονικά αυτή η κόλλα φεύγει με κάποιο διαλύτη, σίγουρα με καθαρή βενζίνη (αυτή που αφαιρεί λεκέδες απ' τα ρούχα) ή ακόμη και με WD-40 όπως έγραψε και ο trident1971, αλλά στα πλαστικά του ταμπλό ΜΟΝΟ κατόπιν δοκιμής. Μην επιχειρήσεις σε καμία περίπτωση με ασετόν ή οινόπνευμα. Έχω αφαιρέσει τέτοια κόλλα από ταινίας διπλής όψης με μωρομάντηλα χωρίς αλκοόλ (τα καλής ποιότητας έτσι κι αλλιώς δεν περιέχουν, αλλά θέλει λίγο παραπάνω τρίψιμο) χωρίς να μείνει κάποιο σημάδι. Για να είσαι σίγουρος 100%, ό,τι και να δοκιμάσεις κάνε πρώτα ένα τεστ σε μη ορατό σημείο, όπως σου έγραψε και ο trident1971.
-
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας
-
Θα ηθελα τη βοηθεια σας.εχω δερματινο σαλονι στο αυτοκινητο μου και εχει καφε κηλιδες.υποπτευομαι οτι ειναι απο τον ηλιο.μηπως ξερετε πως να το καθαρισω?
-
εγραψα και πιο παλια τον λεκε απο το καθισμα πως τον βγαζουμε;
-
Μια φορά χρειάστηκε να βγάλω, και έβαλα από τα σπρέυ με τον καθαριστικό αφρό, και έκανε μια χαρά δουλειά (ανοιχτόχρωμο κάθισμα).
Και διάλυμα σαπουνιού σε ζεστό νερό έχω δοκιμάσει (σκούρο κάθισμα) δεν είχε τίποτα σπουδαίο από βρωμιές, αλλά τουλάχιστον δεν έκανε ζημιά.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ