Κι εγώ είμαι μέλος του γκάβο-club, με 6,5 και 7 μυωπία και λίγο αστιγματισμό Έχω περάσει από γυαλιά, φακούς για μερικά χρόνια και τώρα πάλι γυαλιά και ημερίσιους φακούς για μερικές δραστηριότητες (μπάλα, κούρεμα ). Σκέφτομαι να κάνω τη διορθωτική εγχείριση και απ' όσα είχα ακούσει η τεχνολογία πάει από το καλό στο καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Τα σχόλια πολλών σε αυτό το θέμα με ενθαρρύνουν ακόμα περισσότερο!
Λέω να την κάνω αφού ολοκληρώσω τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις πάντως, για να γλιτώσω ό,τι είναι να γλιτώσω από τα γυαλιά εκεί μέσα.
Από μια τηλεοπτική έρευνα στην κρατική τηλεόραση που είχα δει πριν από λίγο καιρό (δυστυχώς δε θυμάμαι συγκεκριμένα στοιχεία ομιλητών), είχα συγκρατήσει ότι η συνήθης πρακτική είναι να αφήνουν μισό βαθμό στο ένα μάτι, ώστε όταν αρχίζει να σκληραίνει το μάτι μετά τα 40, η ανάγκη για χρήση γυαλιών για πρεσβυωπία να αργήσει μερικά χρόνια.
Προσωπικά θεωρώ μεγάλη ελευθερία το να βλέπεις παντού και πάντα χωρίς φακούς ή γυαλιά. Στην παραλία, στο μπάνιο, στο ξύπνημα, ακόμα και στο σεξ Ελπίζω για 10 χρόνια να απολαύσω αυτή την ελευθερία!