-
Τι άποψη έχετε για τα Michelin Pilot Exalto? (195-50-15)
Για Renault Megane Coupe 16.i 110HP -
Πάντως στη δοκιμή των 4τροχών στη διάσταση 195/60/15 ήταν πρώτα!
-
Τα φοράω σε AUDI A3 1.6 σε διάσταση 205/60/15 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ανέβηκα όμως σε ενα με PREMACY και μου φάνηκε ποιό ήσυχο. Το κράτημα φαινεται ίδιο.
-
Σε 185/55/R14 (106 Rallye 16v) ζεσταίνονται εύκολα (καμία σχέση με Bridgestone ή τα τρισάθλια εργοστασιακά Pirelli), κρατάνε πολύ καλά, είναι πολύ προοδευτικά στο όριο της πρόσφυσης, και στο βρεγμένο είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά...
Τα προτείνω ανεπιφύλακτα !!!
-
TA PRIMACY ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ. ΤΑ ΕΧΑLTO ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΡΥΒΩΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΡRIMACY ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ (ΜΙΚΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ EXALTO ) ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΕΣΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΑLTO EINAI ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΟΣΟ ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ (ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ) ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΥΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΤΕ ΤΟ PRIMACY ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΟΥ ΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΤΕ ΣΥΝΙΣΤΩ EXALTO!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η MICHELIN ΣΤΟ
http://www.michelin.fr[/url] -
Εγώ θα πρότεινα τα Potenza(RE 720).Έχουν πιο σκληρή γόμα και θεωρώ ότι είναι και καλύτερα.Τα Michelin μου φαίνεται ότι έχουν καταντήσει από τα χειρότερα λάστιχα.Μιλάω πάντα για σχέση τιμής/απόδοσης.
-
Kammia sxesh to Premacy me to Exalto! Eixa ta Premacy kai hmoun apelpismenos giati to krathma tous htan aisxro kai sto stegno kai sto vregmeno kai ta plaina tous htan poly eyaisthita. Proswrina loipon petyxa mia tetrada misotriva exalto kai exw pathei thn plaka mou apo to pws stamataei kai to pws strivei to aftokinhto. Pistevw pws einai ta kalytera prosita lastixa epidosewn shmera...(mono ta yokos isws mporoun na ta kontraroun). Ta Synistw anepifylakta.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ EXALTO )Καλά, πώς τα δοκίμασες και τα δύο; Γίνονται test drive σε ελαστικά πριν τα αγοράσεις;
-
Ο χρήστης xkot έγραψε:
Για Renault Megane Coupe 16.i 110HPΤα εβαλα τελευταια σε πιο μικρη διασταση (CLio) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα στα φρενα. Ο φιλος μου τα εχει στην διασταση που αναφερεις σε SEAT IBIZA (σειρα Η). Τα πηρε 300 ευρω και κρατανε αψογα. Νομιζω οτι εβγαλε καινουργια σειρα που μειωνει λιγο το θορυβο. (Δεν ειμαι ομως σιγουρος.)
-
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ TEST DRIVE ΣΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ!ΑΠΛΑ ΟΔΗΓΗΣΑ ΤΟ XSARA ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ( 3 ΜΗΝΩΝ ΑΜΑΞΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ XSARA ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ENERGY ME EXALTO ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΤΙ ΤΟ EXALTO ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΛΑΣΤΙΧΟ.ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ MOY XSARA ΦΟΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ EXALTO.
-
Ξέρει κανένας τιμή για Michelin Exalto - 185/55/R14 ?
(Renault Clio I)Thanx....
-
Για τα 185/60/R14 που είχα ρωτήσει τα είχα βρει από 95.000 τα φθηνότερα.
-
Κολλησα ασχημα σε λασπη (πιο πολυ αριστερα μπροστα). Η μουρη εβρισκε χαμηλα στη λασπη και το δεξι ψαλιδι εκατσε επανω μαζι με το καρτερ. Εχω να πω οτι με πολλη προσοχη και σκαψιμο σιγα σιγα το αμαξι βγηκε. Πιστευω οτι βοηθησαν πιο πολυ απο ολα και τα ελαστικα. Φοραω τα PILOT EXALTO τα οποια με ξελασπωσανε αλλη μια φορα!
-
Το αυτοκίνητό μου δεν είναι επιδόσεων. Είναι το χιλιάρι Ίμπιζα, μοντέλο 2000. Διαστάσεις 185/60/14, σκληρότητα Η. (!!)
Σαν πρώτη τοποθέτηση είχε Πιρέλι Ρ6000. Πολύ καλά λάστιχα. Δυστυχώς κάποιος καραγκιόζης γείτονας (που τον ξέρω, αλλα τί να κάνω...) μου τα μαχαίρωσε ως άλλος καρπουζάς (με τη βούλα) γιατί τσακώθηκε με τον αδερφό μου (ο οποίος ΔΕΝ οδηγεί. Μιλάμε για την απόλυτη ωριμότητα...)
Πήρα τα Exalto γιατί μου άρεσαν οπτικά, γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα από Μισελέν, και γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια απο φίλους. Το αυτοκίνητο φρενάριζε καλύτερα, έστριβε μάλλον το ίδιο, αλλά με καλύτερη συμπεριφορά (έπαιζες περισσότερο) και είναι λες και είναι πάντα ζεσταμένο. Για τον λόγο όμως αυτόν ακριβώς, ίσως να είναι ανεπαρκές σε δυνατά βαρύτερα αυτοκίνητα. Δεν το λέω σίγουρα, εικασία κάνω. Πάντως όσο και να το έχω ζορίσει σε κατηφόρες δεν με άφησε ποτέ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Όσο για τον θόρυβο δεν ξέρω... Το αυτοκίνητό μου τρίζει πάρα πολύ για να κρίνω...
-
Pilot Exalto και ξερό ψωμί. Τα Bridgestone δεν τα συζητώ καθόλου, ένας φίλος μου έχει Potenza RE720 στο Α4 του κι εγώ τα Β330 στο Υ10 μου και είναι υπερβολικά σκληρά και κάνουν και πολύ θόρυβο. Θέλουν ΠΑΡΑ πολλή ώρα για να ζεσταθούν, ενώ το καλοκαίρι στη ζεστή άσφαλτο τα Β330 προβληματίζουν πάρα πολύ. Κανένα παράπονο στο βρεγμένο όμως.
-
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (GOODYEAR,PIRELLI,CONTINENTAL,Κ.Λ.Π.) ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?
ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. -
ΓΙΑ ΤΑ GOOYGEAR TA F1 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ
ΓΛΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΖΟΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΕΙΔΙΚΗ)
ΤΑ ΠΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ
ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΑ YOKOHAMA A039 EINAI AKPIBOΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΔΕΙΓΙΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ
Υ.Γ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 185/55/R14 -
H Continental βγάζει καλά λάστιχα. Η Goodyear θεωρείται αρκετά καλή επίσης, αλλά εγώ δε θα έβαζα Pirelli ή Avon με τίποτα.
Michelin Pilot Exalto