-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Φαίνεται τίποτα;
Του πήρε ελαφρώς το σκάλπSent from the chip in my skull
Η ρωγμή που βλέπω στην ζάντα αριστερά από το χτύπημα οφθαλμαπάτη είναι; γιατί στης άλλες Φώτο δεν την βλέπω!!!
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
me and my monkey...Καταρχας, αυτες τις φωτο να τις βαζεις στο θεμα με τη φωτογραφια
Λοιπον, αφου ξεπερασα το αρχικο σταδιο του σοκ με τις φωτο σου τα προηγουμενα χρονια, και οσο στο ενδιαμεσω διαβασα/εμαθα.πειραματιστικα σχετικα με το ρετουσαρισμα (in theory... ) , αυτες τις φωτο σου μαρεσει να τις χαζευω και να αναλυω τι εχεις κανει, ποσες φωτο εχεις συνθεσει, τι ρετους εχει παιξει κτλ...
keep ' em coming !! -
Η φωτο αυτη ειναι επικη!
-
Μόνο που φαίνεσαι πάρα πολύ κοντός...
-
Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια...
kilomeater, η συγκεκριμένη είναι σύνθεση 2 λήψεων καθαρά και μόνο λόγω του οτι έπρεπε να γίνει το light-painting στο αυτοκίνητο και ταυτόχρονα να στηθώ ακίνητος για την -μεγαλύτερη απο 1 λεπτό- έκθεση, οπότε έγινε 2 φορές...
Αν δεν ήμουν μόνος και είχα κάποιον για το light-painting θα μπορούσε εύκολα να βγεί απο μια και μόνο λήψη...
Πέραν αυτού, η επεξεργασία στη συγκεκριμένη (πάντα raw) είναι κατα 95% σε επίπεδο lightroom (δηλαδή τονικές/χρωματικές αυξομειώσεις)... photoshop και ρετους χρειάστηκε ελάχιστα...dimsabas, + πίσω τροχός απο ντράγκστερ...
δηλώνω θύμα της προοπτικής και παραμόρφωσης στις άκρες του υπερευρυγωνιου... -
Ο Τοκινάκος είναι;
-
Μετά απο 6 χρόνια που έδωσα το 106 gti μου ξανάγινα ιδιοκτήτης 106, rallye αυτή την φορά.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Μετά απο 6 χρόνια που έδωσα το 106 gti μου ξανάγινα ιδιοκτήτης 106, rallye αυτή την φορά.
-
Σ' ωραίος Χρηστάρα!
-
Μερικές ακόμα πρόσφατες τουριστικές
-
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
:inlove: -
Ελβέτ, μας έκανες τη γκαρδιά περβόλ.
-
-
@elvet,
άψογος@ Obelix
Καλοτάξιδο και καλόστριφτο -
Άψογος Elvet
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Η ρωγμή που βλέπω στην ζάντα αριστερά από το χτύπημα οφθαλμαπάτη είναι; γιατί στης άλλες Φώτο δεν την βλέπω!!!Ελπίζω να είναι οφθαλμαπάτη... κι εγώ τη βλέπω στη φωτογραφία
Δυστυχώς μέχρι την επόμενη εβδομάδα, που θα επιστρέψω, δε μπορώ να κάνω κάτι. Αλλά μάλλον δε με βλέπω να την αποφεύγω την αλλαγή.@ Obelix: Καλοτάξιδος!!
-
elvet, morpheus όμορφες!
-
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ο Τοκινάκος είναι;Yep
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!