Oct 31, 2013, 9:03 AM

Ο χρήστης trident1971 έγραψε:

και τον αλλον με το καμπριο μπορει να μην τον εχουν γραψει ποτε για παρκαρισμα,αυτο δε λεει κατι.

για να σε γραψουν για παρκαρισμα πρεπει να ασχοληθει καποιος μαζι σου, να σε δουν/βρουν οταν κανεις την παραβαση. Εμενα δεν με γραφουν ή δεν με γραφουν με οσα πηγαινα ΕΝΩ με εχουν σταματησει για να γραψουν. Εχει μια διαφορα μαστορα.

Εχεις καποια εξηγηση για αυτο? Ειναι καποια αυρα που αποπνέεις ας πουμε, καποιο φωτοστεφανο, ή είναι θεμα τυχης?
Γιατι οπως το περιγραφεις το αντιλαμβάνομαι ώς προσόν, ώς καποιου ειδους ικανοτητα...

Εμένα με σταμάτησαν στην Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Επιδαύρου (ρεύμα προς Αθήνα) και το πιστολάκι έλεγε 163 ή 173 χλμ πριν κανά 5άρι χρόνια.
Όργανο: 'Γνωρίζετε το όριο; (120 τότε) Συμφωνείτε ότι τρέχατε κτλ κτλ.'
Εγώ: 'Ναι το γνωρίζω και συμφωνώ ότι έχει γίνει παράβαση'
Όργανο: 'Είναι πλημμέλημα και προβλέπεται αφαίρεση πινακίδων,πρόστιμο (300; 500;) και δίπλωμα για 1 μήνα. Αλήθεια γιατί τρέχατε;'
Εγώ: 'Κοίτα φίλε μου ούτε είμαι ορφανός ούτε πάω σε κάποιο νοσοκομείο ούτε καν γεννάει η γυναίκα μου...Απλά είδα άδειο δρόμο Δευτέρα πρωί και είπα να το πατήσω λίγο...'
Όργανο: 'Καλώς θα σε γράψω για απλή υπέρβαση ορίου (25 ευρώ) αλλά να μην τρέχεις άλλη φορά και να προσέχεις'

Εν τω μεταξύ ο συνάδελφός του είχε σταματήσει έναν άλλο με Mondeo με 150 χλμ και του έλεγε 'Ναι σταθείτε στις ευθείες να γράφετε τους οικογενειάρχες αλλά άμα δείτε κανά πιτσιρικά να κάνει σφήνες δεν κάνετε τίποτα.'
Μετά κάτι ειπώθηκε για 'καλιμπραρισμένα πιστολάκια', 'όχι δεν έτρεχα εγώ' κτλ.

Εγώ έφυγα μια χαρά και τον άλλο πρέπει να τον έγραψαν και για πλυστικό παρμπρίζ.
ΥΓ:Εκεί έμαθα ότι αν σε γράψουν για πολλά το ακριβότερο πρόστιμο πάει ολόκληρο και τα υπόλοιπα μισή τιμή....