-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κατ'αρχας λες μαλακιες .....
Εχεις να απαντησεις κατι σε αυτα που λεω κ σε ρωταω ή το iq σου φτανει μεχρι την (σε απταιστα ελληνικα, παραδεχομαι) ειρωνια?το μονο που ξερεις ειναι να κοροιδευεις εμενα. Δεν πειραζει, κ αλλοι το εκαναν (στο δρομο) κ μετα φωναζαν τη μαμα τους γιατι δεν υπολογιζαν στο ποσο τρελος μπορει να ειναι ή να γινει αυτος που εχουν απεναντι.
ο γνωστός Kacey που λατρέψαμε..
-
Εχεις να απαντησεις κατι σε αυτα που λεω κ ρωταω ή ΚΑΙ εσενα το iq σου φτανει μεχρι την (σε απταιστα ελληνικα, παραδεχομαι) ειρωνια?
-
Πρώτον, το υβριστικό μήνυμα (γιατι άλλο ειρωνικό κι άλλο καθαρά υβριστικό) έγινε report.
Δεύτερον, για να ζητάς απάντηση σε ερωτήματα σου, πρέπει να έχεις φροντίσει να απαντήσεις εσύ σε ερωτήματα που σου τέθηκαν νωρίτερα από τα δικά σου, πράγμα που ακόμα δεν έχεις κανει. Αν και όταν το κάνεις, ίσως πάρεις κι εσύ με τη σειρά σου τις απαντήσεις που θες. Όσο όμως μένουν τα δικά μου αναπάντητα, θα μένουν και τα δικα σου.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
οταν σου λεω οτι λες μαλακιες, δεν ειναι υβριστικο. Γιατι λες μαλακιες.
Απο κει κ περα
Γραφω:
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε ναι, αφου το λεει ο ΚΟΚ...Γραφεις:
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε ναι, αφου το λεει ο ΚΟΚ...Ε κοίτα, στα πιο πολλά σου ποστ απαιτείς την πιστή του χρήση (και μάλιστα σε αντίθετη περίπτωση το παίζεις και τιμωρός της ασφαλτου), εδώ (η και σε αλλα κατά καιρους) σε χαλαει και πρέπει να τον καταπατουμε; Νόμος λάστιχο δεν υπάρχει, αλλιώς θα πρέπει να καταλαβαίνεις, ή έστω ανέχεσαι αδιαμαρτύρητα, άλλες εκφάνσεις του που θέλουν άλλοι να καταπατούν επειδή τους χαλάνε. Διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν, μονά ζυγα δικά σου δεν παίζει, έχει δακτυλιο!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Γραφω:
ΚΑτ'αρχας πρεπει να καταλαβεις κατι, γενικοτερα:
το οτι κατι ειναι νομος δεν σημαινει ντε φακτο οτι ειναι κ το σωστο. Οι νομοι ελεγχονται, πολλες φορες ειναι λαθος κ μπορεις να τους κρινεις και να τους κραζεις οσο θελεις. Καποιοι αλλοι νομοι ειναι μη διαπραγματευσιμοι. Ολα αυτα δεν ειναι επειδη ετσι βολευει εμενα, εχουν να κανουν με τη κοινη λογικη. Πχ η απαγορευση σταθμευσης μπροστα σε ραμπα αναπηρων, δεν ειναι διαπραγματευσιμη κ αυτο οχι επειδη το λεω εγω ή επειδη αυτη ειναι η αποψη μου. Ετσι κ τα ορια ταχυτητας ΕΙΝΑΙ διαπραγματευσιμα γιατι:
2 επιχειρηματα+2ερωτηματα
Απαντας:
Ωραίο το παραλήρημα
Sent from my Neo V using TapatalkΓια ελα ξαναπες μου ποιος πρεπει να απαντησει σε τι, ποιος ειρωνευτηκε ποιον κ ποιος προσπερναει ερωτηματα γιατι δεν ξερει τι να πει...
Απο εκει κ περα καταλαβε κ αυτο: δεν εχω να απαντησω τιποτα σε κανεναν κ να αποδειξω τιποτα σε κανεναν, ειδικα σε εσενα που νομιζεις οτι θα κανεις μαθημα ηθικης κ νομιμοφροσυνης εδω μεσα*. Κ δεν μου χρειαζεται, εγω αυτο που ξερω κ μου αρκει ειναι οτι ακριβως για τους παραπανω λογους κ επειδη ξερω να μιλαω κ να δειξω οτι εχω δικιο, δεν εχω φαει ποτε κληση για σοβαρη ταχυτητα ακομα κ οταν το ρανταρ εδειχνε 180+ κ αλλους σταματημενους διπλα μου τους εσκιζαν ενω ειχαν γραψει πολυ λιγοτερα χαω...
*Το να λεω οτι δενπρεπει να περασει ο πεζος απο εκει/οταν δεν πρεπει, δεν ειναι μαθημα ηθικης κ νομιμοφροσυνης, ειναι μαθημα 'μη περασεις γιατι ενοχλεις εμενα που παω κανονικα κ γιατι μπορει να σε πατησει κ κανεις. Το να μου λες για τα ορια ταχυτητας κ ποσο πρεπει να τα τηρουμε οταν 9/10 χρηστες του συγκεκριμενου δρομου πηγαινουν με τετοιες ταχυτητες, μαζι μου, ειναι μαθημα ηθικης κ νομιμοφροσυνης.
-
και τον αλλον με το καμπριο μπορει να μην τον εχουν γραψει ποτε για παρκαρισμα,αυτο δε λεει κατι.
-
Είναι απίστευτο το τι κομπλεξικά τυπάκια έχουν εγγραφεί στο φόρουμ μετά το 2005...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Είναι απίστευτο το τι κομπλεξικά τυπάκια έχουν εγγραφεί στο φόρουμ μετά το 2005...Μετα την 1/1/2005 ή την 31/12/2005?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
και τον αλλον με το καμπριο μπορει να μην τον εχουν γραψει ποτε για παρκαρισμα,αυτο δε λεει κατι.για να σε γραψουν για παρκαρισμα πρεπει να ασχοληθει καποιος μαζι σου, να σε δουν/βρουν οταν κανεις την παραβαση. Εμενα δεν με γραφουν ή δεν με γραφουν με οσα πηγαινα ΕΝΩ με εχουν σταματησει για να γραψουν. Εχει μια διαφορα μαστορα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
και τον αλλον με το καμπριο μπορει να μην τον εχουν γραψει ποτε για παρκαρισμα,αυτο δε λεει κατι.
για να σε γραψουν για παρκαρισμα πρεπει να ασχοληθει καποιος μαζι σου, να σε δουν/βρουν οταν κανεις την παραβαση. Εμενα δεν με γραφουν ή δεν με γραφουν με οσα πηγαινα ΕΝΩ με εχουν σταματησει για να γραψουν. Εχει μια διαφορα μαστορα.
Εχεις καποια εξηγηση για αυτο? Ειναι καποια αυρα που αποπνέεις ας πουμε, καποιο φωτοστεφανο, ή είναι θεμα τυχης?
Γιατι οπως το περιγραφεις το αντιλαμβάνομαι ώς προσόν, ώς καποιου ειδους ικανοτητα... -
εξηγηση: το οτι εχω δικιο σε αυτα που λεω παραπανω για τα ορια ταχυτητας κ ξερω να το εξηγησω. Αν τωρα, εσυ αυτο θες να το πεις προσον κ ικανοτητα, πες το ετσι.
παραδειγμα*: οταν με σταματησαν στην ΑΟ με 170κατι, με εγραψαν για +19 στο οριο με αστειο προστιμο. Το οριο ηταν 100 κ εγραψαν 119χαω, ηταν στην ατελειωτη ευθεια (εξ'ου κ τα 170κατι) που περναει κατω απο το δαχτυλιδι της Λεωφ. Κηφισσιας κ εχει εξοδο για αυτο (εξ'ου κ το χαμηλοτερο οριο), Παρασκευη 2 το βραδυ Νοεμβριο μηνα (ερημια).
Τον προηγουμενο απο μενα του ξυλωναν τα παντα (ημουν μπροστα) ενω τον ειχαν μετρησει στα 140κατι. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ εγω ξερω να μιλησω κ να δειξω οτι αυτα που λεω απο πανω δεν ειναι τρελα, ενω ο αλλος ηταν πιθηκι στην ομιλια του.
επιχειρημα στον τροχαιο (μετα απο σχετικο αστειακι για τη ταχυτητα μου, που γελασε): ολα τα παραπανω περι ασφαλους κ αδειου δρομου, σχετικοτητας οριων ταχυτητας κλπ (περιληπτικα, δεν μιλαγαμε μιση ωρα), τελειωνοντας με τη φραση 'εσυ, σε αυτο το δρομο αυτη τη στιγμη με αυτες τις συνθηκες, με ποσα θα πηγαινες?'. Κ καπου εκει τελειωσε το πραγμα.
- αυτο συνεβη Νοεμβριο του 2008, το θυμαμαι γιατι θυμαμαι σε ποια εκδηλωση πηγαινα κ μολις βρηκα κ τη πληρωμενη κληση στο αρχειο μου. Το αναφερω γιατι το περιστατικο (μαζι με το αστειακι που ειπα) το εχω ξαναγραψει εδω μεσα τοτε (ή λιγο μετα, παντως το εχω αναφερει). Αυτο για οποιον θελει να το βρει, για να μη πει κανεις εξυπνος οτι τα βγαζω τωρα απο το μυαλο μου...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
για να σε γραψουν για παρκαρισμα πρεπει να ασχοληθει καποιος μαζι σου, να σε δουν/βρουν οταν κανεις την παραβαση. Εμενα δεν με γραφουν ή δεν με γραφουν με οσα πηγαινα ΕΝΩ με εχουν σταματησει για να γραψουν. Εχει μια διαφορα μαστορα.
Εχεις καποια εξηγηση για αυτο? Ειναι καποια αυρα που αποπνέεις ας πουμε, καποιο φωτοστεφανο, ή είναι θεμα τυχης?
Γιατι οπως το περιγραφεις το αντιλαμβάνομαι ώς προσόν, ώς καποιου ειδους ικανοτητα... -
Γιατι οπως το περιγραφεις το αντιλαμβάνομαι ώς προσόν, ώς καποιου ειδους ικανοτητα...Εμένα με σταμάτησαν στην Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Επιδαύρου (ρεύμα προς Αθήνα) και το πιστολάκι έλεγε 163 ή 173 χλμ πριν κανά 5άρι χρόνια.
Όργανο: 'Γνωρίζετε το όριο; (120 τότε) Συμφωνείτε ότι τρέχατε κτλ κτλ.'
Εγώ: 'Ναι το γνωρίζω και συμφωνώ ότι έχει γίνει παράβαση'
Όργανο: 'Είναι πλημμέλημα και προβλέπεται αφαίρεση πινακίδων,πρόστιμο (300; 500;) και δίπλωμα για 1 μήνα. Αλήθεια γιατί τρέχατε;'
Εγώ: 'Κοίτα φίλε μου ούτε είμαι ορφανός ούτε πάω σε κάποιο νοσοκομείο ούτε καν γεννάει η γυναίκα μου...Απλά είδα άδειο δρόμο Δευτέρα πρωί και είπα να το πατήσω λίγο...'
Όργανο: 'Καλώς θα σε γράψω για απλή υπέρβαση ορίου (25 ευρώ) αλλά να μην τρέχεις άλλη φορά και να προσέχεις'Εν τω μεταξύ ο συνάδελφός του είχε σταματήσει έναν άλλο με Mondeo με 150 χλμ και του έλεγε 'Ναι σταθείτε στις ευθείες να γράφετε τους οικογενειάρχες αλλά άμα δείτε κανά πιτσιρικά να κάνει σφήνες δεν κάνετε τίποτα.'
Μετά κάτι ειπώθηκε για 'καλιμπραρισμένα πιστολάκια', 'όχι δεν έτρεχα εγώ' κτλ.Εγώ έφυγα μια χαρά και τον άλλο πρέπει να τον έγραψαν και για πλυστικό παρμπρίζ.
ΥΓ:Εκεί έμαθα ότι αν σε γράψουν για πολλά το ακριβότερο πρόστιμο πάει ολόκληρο και τα υπόλοιπα μισή τιμή.... -
@Kacey
Δε θα κατσω να σου πω οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου κλπ.Αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι οτι αυτο που περιγραφεις ώς λογικη και επιχειρηματα δεν ειναι ετσι. Απο τις 10 πιθανες εξηγησεις ενος φαινομενου, συνηθως η απλουστερη ειναι η πιο σωστη, κοινως:
Επεσες σε καποιον που βαριοταν/ειχε χιουμορ/το εβλεπε καπως διαφορετικα ή οτι αλλο θες. Εχω γλυτωσει και εγω κληση, εθνικη οδο επιστροφη προς αθηνα μετα τα διοδια Λουτρακι ημουν αριστερη λωριδα, βγηκε στην μεσαια με τα ποδια για να τον παρω χαμπαρι , σταματησα 100 μετρα παραπερα, εκανα οπισθεν στη ΛΕΑ για να παω κοντα του .-'πηγαινατε με 163 χλμ, το ξερετε? θα σας κοψω κληση' -(στο κοντερ παντως παραπανω εγραφε)
-'ναι, εχετε δικιο, ετρεχα, οτι και να σας πω δεν υπαρχει δικαιολογια. Πραξτε τα δεοντα'Πηγε στο περιπολικο, τσεκαρε αν ειναι κλεμμενο κλπ, μου ειπε να φυγω και συνεστησε να πηγαινω πιο αργα, του ειπα οτι θα το πραξω, και τελος.Δεν μου εδωσε ουτε κληση ουτε τιποτα, ακομα καλυτερα απο την περιπτωση σου δηλαδη.
Ειμαι φοβερος τυπος με επιχειρηματα και κοινη λογικη?? ΟΧΙ, απλα δεν τσαμπουκαλευτηκα, ουτε αρχισα την κλαψα ή τα 'ειναι ρυθμισμενο σωστα το ρανταρ', 'δειξτο μου να δω ποσα γραφει ' κλπ γιατι ακομα εκει θα με ειχαν.
Αντιστοιχα στην ΕΟ Πατρων Κορινθου, με εγραψαν με 112 χλμ, στα παπαρια τους. Ειναι λοιπον που θα πεσεις. δεν εχει να κανει με την προσωπικοτητα σου, ουτε με λογικη και επιχειρηματα.
@theosalas
'Καλιμπραρισμενα πιστολακια', 'οικογενειαρχες' και γκρινια στους ανθρωπους που κανουν τη δουλεια τους, πετυχημενη συνταγη για να παρει κληση ο ΒΛΑΚΑΣ -
@Kacey
Δε θα κατσω να σου πω οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου κλπ.Αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι οτι αυτο που περιγραφεις ώς λογικη και επιχειρηματα δεν ειναι ετσι. Απο τις 10 πιθανες εξηγησεις ενος φαινομενου, συνηθως η απλουστερη ειναι η πιο σωστη, κοινως:
Επεσες σε καποιον που βαριοταν/ειχε χιουμορ/το εβλεπε καπως διαφορετικα ή οτι αλλο θες.Μα ο ιδιος που αποφασισε εμενα να μου κανει το Α, ενω εκατσε κ ακουσε τι ειχα να πω, την ιδια στιγμη αποφασισε στον αλλο να κανει το Γ (Γ=γαμησει ).
Κ υπαρχει λογος για αυτο. Αυτα που του ειπα ειναι λογικα (κατ'εμε, κ συμφωνησε) κ ο τροπος με τον οποιο του τα ειπα πιθανως του εδειξαν οτι δεν ειμαι κανενας ασχετος/μαλακας/'σας γραφω στα @@ μου' που απλα παταει το γκαζι μεχρι το πατωμα. Οταν δειχνεις στον αλλον οτι για να αποφασισεις να πας πανω απο το οριο, εχεις κατσει κ εχεις σκεφτει κ συνυπολογισει το δρομο, τις συνθηκες, τη ροη, τα ποσα οχηματα κυκλοφορουσαν μαζι σου εκεινη τη στιγμη, δειχνει αν μη τι αλλο οτι εχεις κατσει κ το εχεις σκεφτει το θεμα, κ οδηγεις υπολογισμενα κ σκεπτομενος κ αντιλαμβανομενος τι συμβαινει γυρω σου. Δεν εισαι απλα ενας με ενα αυτοκινητο που παταει οσο παει κ στα @@ σου ολα τα τριγυρω σου.
Οταν πια του λες κ το 'εσεις εδω αυτη τη στιγμη με ποσα θα πηγαινατε?', τον βαζεις κ στη διαδικασια δηλαδη να μπει στη λογικη σου κ να το σκεφτει, κ καταλαβαινει οτι κ αυτος με τα ιδια θα πηγαινε, ε τοτε τι να γραψει?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@Kacey
Επεσες σε καποιον που βαριοταν/ειχε χιουμορ/το εβλεπε καπως διαφορετικα ή οτι αλλο θες.Μα ο ιδιος που αποφασισε εμενα να μου κανει το Α, ενω εκατσε κ ακουσε τι ειχα να πω, την ιδια στιγμη αποφασισε στον αλλο να κανει το Γ (Γ=γαμησει ).
Κ υπαρχει λογος για αυτο. Αυτα που του ειπα ειναι λογικα (κατ'εμε, κ συμφωνησε) κ ο τροπος με τον οποιο του τα ειπα πιθανως του εδειξαν οτι δεν ειμαι κανενας ασχετος/μαλακας/'σας γραφω στα @@ μου' που απλα παταει το γκαζι μεχρι το πατωμα. Οταν δειχνεις στον αλλον οτι για να αποφασισεις να πας πανω απο το οριο, εχεις κατσει κ εχεις σκεφτει κ συνυπολογισει το δρομο, τις συνθηκες, τη ροη, τα ποσα οχηματα κυκλοφορουσαν μαζι σου εκεινη τη στιγμη, δειχνει αν μη τι αλλο οτι εχεις κατσει κ το εχεις σκεφτει το θεμα, κ οδηγεις υπολογισμενα κ σκεπτομενος κ αντιλαμβανομενος τι συμβαινει γυρω σου. Δεν εισαι απλα ενας με ενα αυτοκινητο που παταει οσο παει κ στα @@ σου ολα τα τριγυρω σου.
Οταν πια του λες κ το 'εσεις εδω αυτη τη στιγμη με ποσα θα πηγαινατε?', τον βαζεις κ στη διαδικασια δηλαδη να μπει στη λογικη σου κ να το σκεφτει, κ καταλαβαινει οτι κ αυτος με τα ιδια θα πηγαινε, ε τοτε τι να γραψει?
Εδω κανεις υποθεσεις. Πιο απλη εξηγηση: Εσυ μιλουσες ηρεμα (δεν εξεταζω αν μου φαινονται εμενα λογικα αυτα που ελεγες κλπ), το οτι μιλουσες ηρεμα και συγκροτημενα δειχνει οτι δεν εχεις πιει τον αμπακο ή δεν εισαι γενικοτερο τσογλανι, ή πουλας μουρη (εχουν τα φοντα να κρινουν οι αστυνομικοι σε ποιον μιλανε, με τη μια) και ο αλλος του κουνηθηκε και ετσι πηρε την τσαπου. Ολα μετρανε.
Λιγο πιο πανω απο το δαχτυλιδι η Κηφισιας εχει ενα φαναρι αριστερα που παει σε πλακοστρωτο για να πας προς Δημαρχειο Αμαρουσιου , ηλεκτρικο κλπ. Στο φαναρι εχει ενα σημα απαγορευεται η αναστροφη, που το αγνοει η μιση Ελλαδα.
Κανω αναστροφη και νασου το παρκαρισμενο περιπολικο. Με τσιμπαει, παιρνει αδειες ασφαλειες σωβρακα κλπ, και την ωρα που με ρωταγε γιατι κανω παρανομια,- 'ξερετε εργαζομαι εδω παραδιπλα και καθε μερα ειναι ευκολη η αναστροφη για να παω σπιτι μου'=ΘΡΑΣΟΣ
- 'ναι τι δουλεια κανεις'
- 'σε εταιρια πληροφορικης',
εκεινη την ωρα κανει αναστροφη μια μαυρη Μερσεντες γυαλισμενη με κλαρινογαμπρο μεσα. Την καταληξη τη φανταζεσαι, ο μπατσος μονο που δεν πηδηξε πανω στο αυτοκινητο να το σταματησει, και μετα ηρθε και μου ειπε 'περιμενε λιγο θα σε αφησω εσενα, αλλα αυτον με τη μερσεντες θα τον σκισω'.
Επεσα σε αστυνομικο με ταξικες ανησυχιες? μαλλον οχι, απλα ο αλλος την ωρα που εστριβε ειχε ενα υφακι 'εχω μερσεντε και σμπότσαμ ολα'. Αυτο το υφακι ηθελε να του σβησει ο μπατσος απο τα μουτρα, ενω τον ταπεινο trident με το Χιουνται τον αφησε. Ρωταγε κιολας 'αν μπορω να του φερω τιποτα windows σπασμενα'. -
θεωρεις οτι δεν μπορω, πανω σε μια συζητηση, να καταλαβω αν ο αλλος ΣΥΜΦΩΝΕΙ μαζι μου ή απλα του αρεσει ο τροπος που τα λεω? Ακομα κ ετσι να ειναι, οταν μου απανταει 'δικιο εχεις' στο 'εσυ, εδω με αυτες τις συνθηκες, με ποσα θα πηγαινες?', ακομα κ τοτε κανω υποθεσεις?
-
δηλαδη λεμε και μπραβο στους τροχαιους που ειναι και δικαστες?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
θεωρεις οτι δεν μπορω, πανω σε μια συζητηση, να καταλαβω αν ο αλλος ΣΥΜΦΩΝΕΙ μαζι μου ή απλα του αρεσει ο τροπος που τα λεω? Ακομα κ ετσι να ειναι, οταν μου απανταει 'δικιο εχεις' στο 'εσυ, εδω με αυτες τις συνθηκες, με ποσα θα πηγαινες?', ακομα κ τοτε κανω υποθεσεις?Προφανως δεν ειμαι διπλα εκει να κανω ψυχογραφημα στους συνομιλητες και αναγνωριζω το γεγονος οτι εσυ ησουν παρων.
Δινω τη δικη μου εξηγηση που κατα τη γνωμη μου, ταιριαζει περισσοτερο στο μεσο ορο, ειμαι οπαδος του 'περισσοτερες μυγες πιανεις με το μελι παρα με το ξύδι'. Απο την απαντηση σου εισπράττω οτι αυτα που περιγραφω σαν ερμηνεια τα θεωρεις λογικα, παρ 'οπως λες η συγκεκριμενη περιπτωση δεν ηταν ετσι. Σωστα? -
@kacey ναι πολλες φορες πιανει αυτο που λες,αλλα και αρκετες φορες δεν πιανει.Εχει να κανει και με το οργανο.
Εγω την εχω γλυτωσει πολλες φορες με λογικη συζητηση και σοβαρη επιχειρηματολογια,αλλα εχω φαει και κλησεις με τον ιδιο τροπο.Εχω γλυτωσει και κληση με φασαρια,αλλα την φασαρια την εκανα γιατι ειχα δικιο.
Γενικως ειναι καλυτερα να εισαι συγκαταβατικος και ηρεμος χωρις φωνες και υφακι.Πιανει αρκετες φορες,οχι ομως παντα.
Εχω φαει κληση με 65 με οριο 50,και εχω γλυτωσει κληση με παρα πολλα χλμ που επρεπε να μου παρουν τα παντα.Στην τελευταια περιπτωση χρειαστηκε να του ταξω μια γενναια εκπτωση για ελαστικα στο προσωπικο του αυτοκινητο για να βοηθησω στο ''σβησιμο''. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
φίλος μου αστυνομικός μου είπε ότι έχει τυπωθεί κ δοθεί σε όλα τα περιπολικά η φωτό σου ώστε όταν σε σταματάνε να σε αφήνουν ελεύθερο...
ήθελα να ξερα , έχεις βγει να οδηγήσεις ποτέ εξωτερικό?
σε έχει σταματήσει ποτέ αστυνομικός εκεί έξω?
Άν έχεις οδηγήσει , σου έχει τύχει ποτέ 5 μαντραχαλαίοι να περπατούν μέσα στη μέση κ εσύ να πηγαίνεις καταπάνω τους , όπως περήφανα μας δήλωνες τις προάλλες ?
Τις δικαιολογίες (για να μην πω τπτ άλλο) που λες εδώ τις έχεις πει π.χ σε Βρεταννό ή Γερμανό αστυνομικό?
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4