@Kacey
Δε θα κατσω να σου πω οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου κλπ.
Αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι οτι αυτο που περιγραφεις ώς λογικη και επιχειρηματα δεν ειναι ετσι. Απο τις 10 πιθανες εξηγησεις ενος φαινομενου, συνηθως η απλουστερη ειναι η πιο σωστη, κοινως:
Επεσες σε καποιον που βαριοταν/ειχε χιουμορ/το εβλεπε καπως διαφορετικα ή οτι αλλο θες. Εχω γλυτωσει και εγω κληση, εθνικη οδο επιστροφη προς αθηνα μετα τα διοδια Λουτρακι ημουν αριστερη λωριδα, βγηκε στην μεσαια με τα ποδια για να τον παρω χαμπαρι , σταματησα 100 μετρα παραπερα, εκανα οπισθεν στη ΛΕΑ για να παω κοντα του .
-'πηγαινατε με 163 χλμ, το ξερετε? θα σας κοψω κληση' -(στο κοντερ παντως παραπανω εγραφε)
-'ναι, εχετε δικιο, ετρεχα, οτι και να σας πω δεν υπαρχει δικαιολογια. Πραξτε τα δεοντα'
Πηγε στο περιπολικο, τσεκαρε αν ειναι κλεμμενο κλπ, μου ειπε να φυγω και συνεστησε να πηγαινω πιο αργα, του ειπα οτι θα το πραξω, και τελος.Δεν μου εδωσε ουτε κληση ουτε τιποτα, ακομα καλυτερα απο την περιπτωση σου δηλαδη.
Ειμαι φοβερος τυπος με επιχειρηματα και κοινη λογικη?? ΟΧΙ, απλα δεν τσαμπουκαλευτηκα, ουτε αρχισα την κλαψα ή τα 'ειναι ρυθμισμενο σωστα το ρανταρ', 'δειξτο μου να δω ποσα γραφει ' κλπ γιατι ακομα εκει θα με ειχαν.
Αντιστοιχα στην ΕΟ Πατρων Κορινθου, με εγραψαν με 112 χλμ, στα παπαρια τους. Ειναι λοιπον που θα πεσεις. δεν εχει να κανει με την προσωπικοτητα σου, ουτε με λογικη και επιχειρηματα.
@theosalas
'Καλιμπραρισμενα πιστολακια', 'οικογενειαρχες' και γκρινια στους ανθρωπους που κανουν τη δουλεια τους, πετυχημενη συνταγη για να παρει κληση ο ΒΛΑΚΑΣ