-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μου ταίριαζε πολύ καλά ο όλος συνδυασμός χρωμάτων, αυτοκινήτου και πλοιαρίων.
Επίσης, Merc CL63 AMG στη Γλυφάδα με τα παράθυρα κατεβασμένα και τα κλειδιά πάνω. Ο κάτοχος αρκετά μακρυά, ώστε να μην έχει την παραμικρή ελπίδα να αντιδράσει σε περίπτωση που κάτι γινόταν.
Τα ιδια κανει και ο πατερας ενος φιλου μου με την CLS55 AMG, βεβαια δεν τον νοιαζει γιατι δεν ξερει τι εχει
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Επίσης, Merc CL63 AMG στη Γλυφάδα με τα παράθυρα κατεβασμένα και τα κλειδιά πάνω. Ο κάτοχος αρκετά μακρυά, ώστε να μην έχει την παραμικρή ελπίδα να αντιδράσει σε περίπτωση που κάτι γινόταν.
Τα ιδια κανει και ο πατερας ενος φιλου μου με την CLS55 AMG, βεβαια δεν τον νοιαζει γιατι δεν ξερει τι εχει
ΠΣΣΣΣΣΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙ ΛΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
ΠΣΣΣΣΣΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙ ΛΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ
Βασικα δεν το ειπα 'ψωνιστικα' οπως αποτι φαινεται το πηρες, εξαλλου ο πατερας του φιλου μου τι σχεση εχει μενα ? Απλα οταν δεν ξερεις τι εχεις απλα δεν σε νοιαζει και εκεινος το αφηνει ακομα και σε βροχη με την ηλιοροφη ανοιχτη.
-
Απλα οταν δεν ξερεις τι εχεις απλα δεν σε νοιαζειΜα σε αυτό διαφωνώ φίλε μου
εκεινος το αφηνει ακομα και σε βροχη με την ηλιοροφη ανοιχτη.
Όχι επειδή είναι άνετος οικονομικά, επειδή δεν τον ενδιαφέρει το αυτοκίνητο ιδιαίτερα.
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Απλα οταν δεν ξερεις τι εχεις απλα δεν σε νοιαζει
Μα σε αυτό διαφωνώ φίλε μου
Όχι επειδή είναι άνετος οικονομικά, επειδή δεν τον ενδιαφέρει το αυτοκίνητο ιδιαίτερα.
Αν εβγαζες εσυ καπου 500.000ε τον μηνα θα σε ενοιαζε γενικα κατι ?
-
Ο Θανατος??
-
Στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης........
-
-
Προφανώς
Υγ. Πες στον 'φίλο' σου με μισό χαρτί το μήνα δεν κυκλοφορούμε σαντους γιούφτους με μοντέλο 10ετίας, να πάρει κανα αμάξι της προκοπής. Λολεν
-
Lancia Kappa παρατημένη χωρίς πινακίδες κάπου στην Κυψέλη. Πιο κάτω επίσης 2λιτρο Saab σε ίδια κατάσταση.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης........ -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Προφανώς
Υγ. Πες στον 'φίλο' σου με μισό χαρτί το μήνα δεν κυκλοφορούμε σαντους γιούφτους με μοντέλο 10ετίας, να πάρει κανα αμάξι της προκοπής. Λολεν
CLS 55 AMG μοντελο δεκαετιας ???? Ζητημα αν το εχει 4-5 χρονια....
-
H cls (w219) του φίλου σου παρουσιάστηκε το 2004. Η καινούργια (w218) μετράει ήδη 3 χρόνια. Οπότε πες του να πετάξει την παλιατζούρα τη καρούτα (για κάποιον που βγάζει μισό χαρτί το μήνα )
Υγ. Και για να μην το ψάχνεις, στο w218 δεν υπάρχει 55amg, μόνο 63.
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
H cls (w219) του φίλου σου παρουσιάστηκε το 2004. Η καινούργια (w218) μετράει ήδη 3 χρόνια. Οπότε πες του να πετάξει την παλιατζούρα τη καρούτα (για κάποιον που βγάζει μισό χαρτί το μήνα )Υγ. Και για να μην το ψάχνεις, στο w218 δεν υπάρχει 55amg, μόνο 63.
Δεν ειπα πως την εχει 3 χρονια, την εχει κοντα μια 5ετια. Μιλαμε για ανθρωπο 65 χρονων παντρεμενο με 4 παιδια οποτε δεν τον νοιαζει ιδιαιτερα να αλλαζει αμαξια συνεχεια οπως φανταζομαι δεν θα ενοιαζε και εμενα σε αυτη την ηλικια. Βεβαια τα παιδια του καθε 1,2 χρονια αλλαζουν αυτοκινητα (Porsche/BMW και Range Rover χτυπανε συνεχεια) αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Προσωπικα στα 65 μου Μακαρι να εχω την τοτε CLS 55 AMG 5ετιας -
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Lancia Kappa παρατημένη χωρίς πινακίδες κάπου στην Κυψέλη. Πιο κάτω επίσης 2λιτρο Saab σε ίδια κατάσταση.κριμα! βλεπω τον τελευταιο καιρο μια μαυρη καλοσυντηρημενη και ειναι ερωτας!
παλιοτερα εβλεπα κ μια kappa coupe, εχω μηνες ομως να την δω! -
-
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Μιας και έβαλες το σκαραβαίο...προχθες πέτυχα εκείνη τη σκατουλί (ώραιο χρώμα btw) 991 που έχετε ξαναβάλει, όπως και μια κίτρινη Gallardo να χαροπαλεύει στα στενά γύρω απ' τη Ναυαρίνου και μια κόκκινη Φ430 με ζάντες με αυτές της 360CS.
-
Μπλε camaro με αλβανικές πινακίδες έξω απ το Electra Palace. Έχω εντυπωσιαστεί με τον αριθμό των πολυτελών αυτοκινήτων με πινακίδες Βαλκανίων και περιβαλκάνιων χωρών (λέγεμεκαιTR) που κυκλοφορούν στην Θεσσαλονίκη!
Carspotting [#7]