-
Με του πρακτικερ δεν μπορεις να κανεις τον συγκεκριμμενο παγκο,με τα τυπου dexion κανεις απλες ραφιερες, σε συγκεκριμμενες διαστασεις,πως θα δεσεις τα ποδια μεταξυ τους,και πως θα κατασκευασεις την βαση οπου μεσα θα μπει το ξυλο,αυτος της φωτο εχει και αλλα κομματια εκτος απο τα διατρητα.
http://www.rafiastores.com/index.php?op ... 1&Itemid=4
-
Παιδιά μια βοήθεια, θέλω να με πλύνουν (βενζινάδικο/πλυντήριο) από κάτω το αυτοκίνητο, να στεγνωσει και να το ψεκάσω εγώ με rust reformer στο πάτωμα ψαλίδια κ.τ.λ (θα έχω αφαιρέσει προηγουμένους τους πλαστικούς θόλους) γνωρίζετε κάποιο πλυντήριο/βενζινάδικο ανατολικά που μπορέσω να το κάνω οικονομικά
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Με του πρακτικερ δεν μπορεις να κανεις τον συγκεκριμμενο παγκο,με τα τυπου dexion κανεις απλες ραφιερες, σε συγκεκριμμενες διαστασεις,πως θα δεσεις τα ποδια μεταξυ τους,και πως θα κατασκευασεις την βαση οπου μεσα θα μπει το ξυλο,αυτος της φωτο εχει και αλλα κομματια εκτος απο τα διατρητα.http://www.rafiastores.com/index.php?op ... 1&Itemid=4
Ευχαριστώ πολύ! Και εγώ καταλάθος αυτό το site βρήκα. Έχουν τον ίδιο με αυτόν της rackpoint που έβαλα, ελπίζω μόνο να υπάρχει διαθεσιμότητα γιατί στην rackpoint δεν υπήρχε ούτε για δείγμα.
-
Το γνωστό κοριτσάκι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην πόλη μας σε μεγάλο Νοσοκομείο...
-
τι παπάς ήρθε και είδα συνοδείες και μαυρα φιμε λεωφορειάτα και μπάτσους παντού στο δρόμο και μονοδρομήσεις κ έτσι;
επίσης μουφα το χορευτικό πρόγραμμα των φ16, το 1/3 από το περισινο
-
Πρόβα ήταν
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
τι παπάς ήρθε και είδα συνοδείες και μαυρα φιμε λεωφορειάτα και μπάτσους παντού στο δρόμο και μονοδρομήσεις κ έτσι;Ο Πατριαρχης είναι εδώ.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Η πρόβα ήταν μικρότερη γιατί τα ευρώ για τα καύσιμα τα έδωσαν για τα λεωφορεία του Πατριάρχη.
Πλακωθείτε τώρα!!!
-
Μου μεταφέρθηκε ο παρακάτω διάλογος το πρωί απο μπουγατσατζίδικο
Πελάτης: Και αυτά χορηγεία του βαρδινογιάννη είναι? θα γράφει και μότορ όιλ πάνω το μαχητικό?
Μπουγατζατζής: Φιλε το σκέφτομαι κι εγώ να κάνω χορηγεία! Μπουγάτσα αλέκος! Ελενίτσα (γυναίκα του) μη γελάς, πρέπει να το σκεφτούμε σοβαρά(καλείται ο πάτερ να αναγνωρίσει το μπουγατσατζίδικο ασαπ )
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια, θέλω να με πλύνουν (βενζινάδικο/πλυντήριο) από κάτω το αυτοκίνητο, να στεγνωσει και να το ψεκάσω εγώ με rust reformer στο πάτωμα ψαλίδια κ.τ.λ (θα έχω αφαιρέσει προηγουμένους τους πλαστικούς θόλους) γνωρίζετε κάποιο πλυντήριο/βενζινάδικο ανατολικά που μπορέσω να το κάνω οικονομικάΕδώ το πλένουν από κάτω και το ψεκάζουν κερί - αν θέλεις φέρε το δικό σου κερί/αντισκωριακό.
http://binged.it/1blqVu3 -
Μιας και τόφερε η κουβέντα και ανέφερε πριν κάποιος τα προφίλ αλουμινίου, ξέρει κανείς αν έχει κάποιος
εδώ στην Θεσσαλονίκη τέτοια;θέλω να φτιάξω κάτι τέτοιο:
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια, θέλω να με πλύνουν (βενζινάδικο/πλυντήριο) από κάτω το αυτοκίνητο, να στεγνωσει και να το ψεκάσω εγώ με rust reformer στο πάτωμα ψαλίδια κ.τ.λ (θα έχω αφαιρέσει προηγουμένους τους πλαστικούς θόλους) γνωρίζετε κάποιο πλυντήριο/βενζινάδικο ανατολικά που μπορέσω να το κάνω οικονομικά
Εδώ το πλένουν από κάτω και το ψεκάζουν κερί - αν θέλεις φέρε το δικό σου κερί/αντισκωριακό.
http://binged.it/1blqVu3leonp ευχαριστώ, δυστιχώς τώρα το διάβασα, μάλλον ενοείς τον Μίλτο Παύλου, παλιός γνωστός μου, τον είδα (μαγαζί) και το θυμήθηκα ο βλάκας όταν γυρνούσα από την shell στην Αντύπα που με 7 Ε μου το έπλυνε, συμπαθής κατα τα άλλα αλοδαπός, για 3 μόλις λεπτά, πήγα σπίτι και το έπλυνα με τον παροδοσιακό τρόπο (γονιπετι) με λάστιχο ποτίσματος επί ένα μισάωρο, αύριο έχει σήκωμα και ξάπλα από κάτω έτσι για ξεσκουριάσω λιγάκι.
Πήγα να πάρω υλικά από κατάστημα στην Ε.Αντιστάσεως (πάνω από το ΙΚΑ) και γινότανε της κακομοίρας από κίνηση προς κένρο. -
Πολύς κόσμος σήμερα στο λιμάνι περίμενε υπομονετικά, κλασσικά, για τον Παπανικολή, τη φρεγάτα Θεμιστοκλής, ενώ σχετικά λίγοι ενδιαφέρονταν για τα δύο α/γ Ικαρία κ Σάμος. Εντύπωση τα μέτρα ασφαλείας, στα πλοία σημείωναν τα ονόματα των επισκεπτών.
-
εχθες βραδυ περιπου 11:00 απο Κλειδι μεχρι Λαχαναγορα η ομιχλη ηταν απιστευτη...σημεια με ορατοτητα κατω απο 10 μετρα...
για αρκετα χιλιομετρα πριν τα διοδια μαλγαρων την εκοβες με μαχαιρι...αλαρμ, 1η ταχυτητα και κονβοϊ με τον τρομο μη σου ερθει καποιος επανω σου, απο το πουθενα... -
Πιλοτικά έχουν μπει μπάρες σε οχήματα δύο λεωφορειακών γραμμών, που ανοίγουν μόνο με την ακύρωση του εισιτηρίου.
Είσοδος σε αστικό μετ'εμποδίων.
Σχετικό άσχετο. Τις προάλλες μπήκα στο 2 απο Χαριλάου. Παίρνω πίσω το καρκινιάρικα λεωφορεία του Οασθ μονο για το συγκεκριμενο. Καθαρο,καινουργιο, αλλαζε ταχυτητες χωρις να το καταλαβεις,δεν έτριζε το συμπαν.. -
Έρχεται ποστ-κόλαφος αύριο με πολύ rantάρισμα για την πόλη σας!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έρχεται ποστ-κόλαφος αύριο με πολύ rantάρισμα για την πόλη σας!Όταν στα έλεγα εγώ...
-
Απογοητεύτηκα με τα μέτρα ... χτες ο Παπούλιας ήταν στο Βασιλικό Θέατρο και έκλεισαν τα πεζοδρόμια στην Παυλου Μελά, με τον κόσμο να παταει στο γκαζόν στον Ξαρχάκο για να πάει προς τον Λευκό Πύργο. Οτι να΄ναι ...
Και σήμερα η Βασ. Ολγας με τα οδοφραγματα σε όλους τους κάθετους δρόμους ...
Και δεν έννιωσα καθόλου ζώο που έκλεισα την διάβαση και μετακίνησα κάδους για να παρκάρω ... 1 χλμ μακρυά! -
Ενάμισι+++ χλμ μακριά είμασταν, όχι ένα.
Από εκεί και πέρα, απαράδεκτα τα μέτρα τάξης, και με το ζόρι με κρατήσατε να μην κάνω χρήση ιδιότητας για να περάσουμε από τα ΣΤΕΚ...
-
Πάρκαρα κοντά στο ΑΠΘ και κατέβηκα ίσια κάτω στο Βασιλικό χωρίς ταλαιπωρία. Κόσμος απίστευτα πολύς, είχα χρόνια να πάω και μου έκανε εντύπωση. Το σημείο καλό, με εξαίρεση τα άρματα που για άγνωστο λόγο σε εκείνο το σημείο χαλούσαν τον σχηματισμό και γίνονταν μια σειρά. Φώναζε ένας αξιωματικός στο κινητό αλλά η 'ζημιά' είχε ήδη γίνει.
Μερικές φωτογραφίες στο σχετικό thread.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=39466&start=9769ΥΓ. Χθες με τον Παπούλια, για να πάει στο Βασιλικό, είχαν κλείσει την παραλιακή από τα Δικαστήρια. Οπότε όλος ο κόσμος πήγαινε αναγκαστικά Εγνατία, με ότι σημαίνει αυτό...
Posts προς Θεσσαλονικείς