-
Ε νταξ τρόπος του λέγειν μωρε
-
καλα ρε παιδια
πως στο καλο κομματι απο σπασμενο ιμαντα καταληγει μεσα στις βαλβιδες κ μετα στο θαλαμο καυσης?
ο μονος τροπος που μπορω να σκεφτω ειναι να περασει απο την εισαγωγη αερα κ αυτο παντα μετα το φιλτρο καπως.
-
Στους κινητηρες interference αν σπασει ο ιμανρας χρονισμου καρφωνονται οι βαλβιδες στα πιστονια. Δεν χρειαζεται να μπει κατι στους θαλαμους.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Megane98.Να πας να του πεις πως δεν ειναι δυνατόν σε 30000 χλμ ανταλλακτικό που έχει προγραμματισμένη αλλαγή κάθε 90000 να τα κλάνει και να κουρέβει όλο το μοτερ.Επίσης να πεις του μάγκα εκεί ότι εφόσον είναι τμήμα το οποίο χαλάει μόνο με λάθος τοποθέτηση (το συγκεκριμένο τμήμα θέλει ροπόκλειδο για να σφιχτεί πράγμα που μάλλον δεν έγινε ποτέ) να αλλάξει τουλάχιστον ότι καταστράφηκε εξαιτίας της μαλακιας του μηχανικού του + εργατικά κι ας πληρώσεις εσύ το σετ ιμάντα με τα εργατικά του.Δεν είναι δυνατόν να διαλύονται έτσι αναλώσιμα τμηματα τα οποία ειναι φτιαγμένα να αντέχουν παραπανω.Οκ αν έκοβε έναν ιμάντα θα ήταν προβληματικό το τμημα αλλα να πάθει αυτο που έπαθε απο προβλημα του ανταλλακτικου δύσκολο.
Επίσης τηλέφωνο στα κεντρικά στην Αθήνα και φασαρία για να τον πιέσουν κι απο εκεί (είναι και κανινουριος ο αντιπροσωπος κάτι μπορει να γίνει).Μη το παρατησεις έτσι και μη μπλέκεις με δικηγόρους ακόμα γιατι μετα δε θα ξεμπλέξεις ποτέ.Πηγαινε το όσο στα άκρα γίνεται.+1
Μιλα με τα κεντρικα.Ισως η καινουρια αντιπροσωπεια να ειναι πιο ανθρωπινη.Μην το αφησεις παντως,εχεις δικιο 101% να ζητησεις δωρεαν ολα την εργασια και τα ανταλλακτικα. -
μακαρι να βρεθει καποια ακρη αλλα δεν νομιζω πως σε μτχ αμαξι, οτι εργασια κι αν εχει γινει, οτι ανταλακτικο και αν εχει μπει, να μπορει να αποδειξει καποιος κατι, πόσο μαλλον να παραδεχτει κι αρα να αναλαβει το οποιο κοστος.
το να αφησει να γινει η εργασια και μετα να παζαρεψει την τιμη εχει καποια λογικη, αρκει μην πεσει σε αναλογο μαστορα και το καταχωνιασει σε καμια γωνια και περναει ο καιρος και εσυ δεν θα εχεις αμαξι.
και τα ΤΚ πλησιαζουν.... -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Στα πουστσο@@ρα τους λοιπόν
Δεν έχω ιδέα ποια λέξη εννοείς.
Κι εμένα με δυσκολεύει το forum τώρα τελευταία.
Με Τεγόπουλο Φυτράκη παραμάσχαλα είμαι.
ΥΓ καμιά φορά, και slang.gr
Μην σε αγχωνει, θα πας και εσύ στρατο και θα γράφεις μόνο απο κινητο ...
Τα κινητά έρχονται με εγχειρίδια χρήσης.
Υπάρχουν και στα ελληνικά αν θέλεις.Το ίδιο -πάνω κάτω- ισχύει και για τα λεξικά.
Ότι απορία έχεις, στείλε πάντως.Και ολα αυτα για ενα 'σ' παραπάνω σε μια λέξη ... Τουλάχιστον γραφικός
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Στα πουστσο@@ρα τους λοιπόν
Δεν έχω ιδέα ποια λέξη εννοείς.
Κι εμένα με δυσκολεύει το forum τώρα τελευταία.
Με Τεγόπουλο Φυτράκη παραμάσχαλα είμαι.
ΥΓ καμιά φορά, και slang.gr
Μην σε αγχωνει, θα πας και εσύ στρατο και θα γράφεις μόνο απο κινητο ...
Τα κινητά έρχονται με εγχειρίδια χρήσης.
Υπάρχουν και στα ελληνικά αν θέλεις.Το ίδιο -πάνω κάτω- ισχύει και για τα λεξικά.
Ότι απορία έχεις, στείλε πάντως.Και ολα αυτα για ενα 'σ' παραπάνω σε μια λέξη ... Τουλάχιστον γραφικός
Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σου, αλλά και
πάλι δεν καταλαβαίνω ποια λέξη εννοείς.Όπως και να έχει, στείλτο σε p.m αν θες,είναι/είσαι offtopic
-
Στην Βουδαπέστη. Προf/l δεν είδα κανένα αλλά το f/l πουλάει πολύ.
Πολλά δε ... σε εκδόσεις 'περιπολικό' και 'ταξί'.
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us -
Την Παρασκευη στο Κάρτζαλι στη Βουλγαρια, ειδα ενα Captur. Γαλαζιο... Παρα πολυ ωραιο!!
-
Ελπίζω στην Βιέννη να ξέρουν ότι 'μας τελείωσε' ...

Uploaded with ImageShack.us@Ορέστη μέτρησα τουλάχιστον 10 Velsatis στην Βουδαπέστη!

Όλο ταξίδια είστε...
-
Αγαπαμε πατέρα Cosneo
-
Αγαπαμε πατέρα CosneoΚαι αυτό ... που λογικά και εκεί το μοναδικό είναι!

Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι το μοναδικό?
-
Διεγράφη προσβλητικό-προσωπικό-flame bait σχόλιο [Mod]
Αν και δεν πούλησε πολύ γενικά το συγκεκριμένο (ελπίζω να μη χρειάζεται λινκ με τις πωλήσεις του πανευρωπαικά και ανά χώρα) παρόλ' αυτά ή έχε χιούμορ ή απλώς χάζευε τις φωτογραφίες με τα αυτοκίνητα.
-
Νταξ ρε δεν ειναι μοναδικο.
Υπαρχει πιθανοτητα να υπαρχουν 3-4 ακομα εκει.
Παμ παρακατω
edit έπος παρα ταυτα αυτο το αμαξι -
Τελικά υπάρχει κάποιος δε χρειάζεται σχόλιο στο ίδιο λανθασμένο στυλ [Mod] συνφορουμίτας που να θεωρεί ότι είναι μοναδικό το συγκεκριμένο όχημα?
(τι μάρκα είναι? Μου θυμίζει ρεναούλτ) -
Παμ παρακατω
περίμενε άλλο λίγο, μόλις άλλαξε χέρι
-
ΙΚΕ δε χρειάζεται απάντηση στο ίδιο στυλ [Mod] είναι Avantime λοιπον δε χρειάζεται απάντηση στο ίδιο στυλ [Mod]
Επίσης δεν είναι κι απο τα αυτοκίνητα που τα βλεπεις και κάθε μέρα
Έχει μια σπανιότητα λοιπον κι οκ σε καποιες χώρες σαν τη Ρουμανία υπαρχει πιθανότητα να μην υπαρχει άλλο καθότι η παραγωγή του ήταν πολυ περιορισμένη. -
Μα δεν είναι πολύ όμορφο να κάνεις μια κανονική ερώτηση και να σου απαντάνε με αυτό?
Διεγράφη προσβλητικό-προσωπικό-flame bait σχόλιο [Mod]
Και να σβήνεται η απάντηση στο quote
Έτσι από περιέργεια, δεν πρέπει ο μοδ που έσβησε την καθ'ολα μια χαρά απάντηση σε τέτοιο ποστ, σύμφωνα με τον κανονισμό να δώσει και μια εξήγηση έστω μισής λέξης, γιατί την έσβησε?
RENAULT FORUM