-
Πάρα πολύ καλό το Gangsters Squad!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ερωτες κι αηδιεςΚαιρο ειχες να το πεις.
-
Présumé coupable (Guilty): Δικαστικό δράμα εμπνευσμένο από την υπόθεση Outreau. Αρκετά δυνατό
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αυτα τα 2 περιμενω!!!!!Πολυ στις πολεμικες τεχνες το χει ριξει ο Κιανου τελευταια!
Θα το δω κι εγω, μ´αρεσουν γενικα τετοια παραμυθακια.Τις προαλλες ειδα το 'The call', με τη Halle Berry .
Τιμιο θριλερακι, προτεινεται αν σας αρεσει το ειδος και δε ζειτε για κουφες ανατροπες. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Υπάρχουν άραγε τόσο ΠΡΗΞΑΡΧΙΔΙΚΕΣ γκόμενες στην πραγματική ζωή;
ρητορικό?
-
Αυτο με τον Κυανου Ριβς φαινεται ενδιαφερον.θυμιζει λιγο το στορυ με τον τελευταιο σαμουραι..
Αν κ γενικα δεν βλεπω ταινιες με στοιχεια φαντασιας , κατι με κεντρισε κ θα την δω.. -
Εχουν οι γονεις μια 42αρα flat 2ετιας . Τι καλωδιο θελει για να τους συνδεσω το λαπ τοπ ωστε να βλεπουν ταινιες στην τ.v?
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εχουν οι γονεις μια 42αρα flat 2ετιας . Τι καλωδιο θελει για να τους συνδεσω το λαπ τοπ ωστε να βλεπουν ταινιες στην τ.v? -
Το ξερω ρε bill , ειπα εδω θα το δουν οι καθ υλην αρμοδιοι..μετεφερε το οπου θες.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Το ξερω ρε bill , ειπα εδω θα το δουν οι καθ υλην αρμοδιοι..μετεφερε το οπου θες.viewtopic.php?f=13&t=15459
viewtopic.php?f=13&t=49220 -
Ευχαριστω!
-
Δεν ειδα την μεταφορα και σορυ που απανταω εδω.
Το συνηθες ειναι να διαθετει θυρα vga https://www.google.gr/search?q=vga&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zyYKUrLWAoboOpG7gZAG&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=675
Oπως επισης και θυρα s-video (σπανιοτερα) https://www.google.gr/search?q=s+video&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HycKUtb1M4nUPM-EgdgP&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=675
Διαλεγεις δηλαδη την συνδεση αναλογα με την εξοδο και την εισοδο.
Μπορεις να ''παιξεις'' αναμεσα σε vga-vga vga-s video αν βεβαια το λαπτοπ διαθετει και hdmi ακομη καλητερα -
Είχα άπειρο ελεύθερο χρόνο και είδα το Qatsi trilogy, προτείνεται σε όσους αρέσει η δράση, με δράκους, μεσαίωνες, πανοπλίες και ξόρκια στυλ LotR.
-
Είδα το Gatsby.
Έχοντας δει και την ταινία του '74 θα προτιμούσα τον Redford με την παρτενέρ του ΝτιΚάπριο.
Η μεν Farrow σε μεγάλο μέρος της ταινίας (του '74) ήταν τελικό στάδιο Αλτσχάιμερ (μτφ: δε νιώθω ΜΙΑ) και από την άλλη ο ΝτιΚάπριος ήταν σαν να έκανε μίμηση α λα Μητσικώστα τον Redford.Η ταινία γενικά μου άρεσε πολύ με μόνη εξαίρεση την επιλογή της μουσικής.
Αυτός που σκέφτηκε αυτή τη μαλακία θα πρεπε να βασανιστεί και μετά να στειρωθεί ή πρώτα να στειρωθεί και μετά να βασανιστεί ή καταλάβατε τι θέλω να πω.Σα να γυριστεί ταινία για την περίοδο του μεσοπολέμου στην Ελλάδα και αντί για το 'Καημένε Αθανασόπουλε' να ακούγεται Τάμτα ή Παντελίδης.
-
Gatsby - 2013
Εγω νομιζω οτι το σαουντρακ κολλαγε μια χαρα με τη συγκεκριμενη σκηνοθετικη αποψη. Η ταινια του 2013 εχει πολλες διαφορες με αυτη του 70τοσο. Εχει γρηγορο ρυθμο , ειναι εφετζιδικη, με βιντεοκλιπιστικη αισθητικη (φανταχτερα κουστουμια , εντυπωσιακα σκηνικα , πολυ χρωμα , στρας , χορευτριες να χορευουν πανω σε αυτοκινητα ) . Γι αυτο , λοιπον, νομιζω οτι ο αναχρονισμος της μουσικης κολλαγε καλα.
Κατα τα λοιπα , η ταινια μου φανηκε μετρια . Πολυ καλη φωτογραφια , εντυπωσιακα κουστουμια και σκηνικα , καλο σαουντρακ , απλουστευμενοι χαρακτηρες , απλουστευμενη πλοκη, ψιλο-φλυαρο, ψιλο-επιφανειακο.
-
Την ξέχασα αμέσως μόλις βγήκα από την αίθουσα. Σε αντίθεση με την αρχική, που (απ΄όσο θυμάμαι, πάνε πολλά χρόνια...) μου είχε αφήσει το ίδιο αίσθημα ματαιότητας, στεναχώριας και ανικανοποίητου, που μου είχε αφήσει και η νουβέλα του Fitzgerald.
@EDDIE_147
Η Mia Farrow αν θυμάμαι καλά ήταν έγκυος όταν γύριζε την παλιά ταινία οπότε οι ορμόνες της ήταν κάπως -
Γενικά ο ρόλος της μανδάμ στο έργο απαιτεί μια γενναία δόση kosmara αλλά η Farrow προσέγγιζε πιο πολύ Πάστα Φλόρα ('Α Στέλιο κι εσύ εδώ; Δεν σε πρόσεξα').
@dimitris_f
Σε μια ταινία εποχής και δη μεταφορά μυθιστορήματος δεν παίζουν με τέτοια πράγματα σε τέτοιο βαθμό.
Για να αναφερθώ ξανά σε Ελληνικά δεδομένα θα θεωρούσα αποδεκτή μια διασκευή τύπου Ιμάμ Μπαΐλντί που και πάλι θα ήταν πολύ 'γενναία' επιλογή για διασκευή κλασσικού έργου.Εδώ βαράγανε μπιτιές και ρίμες χιπ χοπ.
-
Mε αφορμη τη φωτο με τον Κριστιαν Μπεϊλ,
Δεν θα σχολιασει κανείς την επιλογη του Μπεν Αφλεκ ως ο νεος Μπατμαν?
Ειδα το elysium χθες, ψιλομαλακια, κριμα γιατι γουσταρω το σκηνοθετη. Σε θεμα αισθητικης οπλων-βιας-λουμπεν καφριλας ειναι απιστευτος. ενα πιστολιδι αξιζει και τελος. Ο μαντ ντεϊμον ηταν
-
Δεν θα σχολιασει κανείς την επιλογη του Μπεν Αφλεκ ως ο νεος Μπατμαν?
Σιγά τον Οθέλλο.
-
Το είδα κι εγώ την Κυριακή έναντι των Μίλλερ. Δεν είμαι φαν των sci-fi αλλά έχω δει και πολύ χειρότερα θαρρώ.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]