-
Εχετε πολλούς Επαμεινώνδες?
-
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.society&id=26663
Αξίζει να διαβάσει κανεις και τα δυο λινκς του άρθρου.
Παραλίγο να πειστω. -
Σκοπευω να παντρευτω σε λιγο καιρο.
Αν και το ειχα στο προγραμμα να το σκεφτω απο του χρονου, ενας ευπροσδεκτος επισκεπτης επισπευσε την αποφαση.
Αυτο που θελω να μαθω, αρχικα, ειναι τι αλλαζει μετα το γαμο. Τι αλλαζει εναντι της πολιτειας, της εφοριας...και της περιουσιας.
Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω πριν το γαμο ωστε να μη το βρω μπροςστα μου μετα? -
Πολύ λογιστικό και κυρίως υπολογιστικό μου ακούγετε όλο το σκηνικό. Για πες, πόση προίκα θα πάρεις ?
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Πολύ λογιστικό και κυρίως υπολογιστικό μου ακούγετε όλο το σκηνικό. Για πες, πόση προίκα θα πάρεις ?Μαλλον το αντιθετο βλεπω εγω,και οντως θελει προσοχη.
-
Μπα, δεν τπαρχει τιποτα σημαντικο. Απλα θελω να μην βρεθω προ εκπληξεως αν υπαρχει κατι που δε ξερω. Ας πουμε κανουμε κοινη φορολογικη δηλωση. Ο φορος πχ, ειναι κοινος ή παει αναλογικα συμφωνα με εισοδημα τεκμηρια κλπ μιας και εγω ειμαι ΕΕ ενω η λεγαμενη ΙΥ.
-
Υπάρχει κανείς πιο αρμόδιος από τον λογιστή σου για να σου λύσει τις απορίες σου;
-
Παραδειγμα το εφερα... Για γενικοτερες ή ειδικοτερες συμβουλες απευθυνθηκα εδω στο αν γνωριζει καποιος.
-
Βρε ο άντρας άμα δεν παντρευτεί, πώς θα γνωρίσει τη χαρά του χωρισμού...;
-
Οι άνθρωποι παντρεύονται ώστε να λύνουν μαζί προβλήματα, που δεν θα είχαν, αν δεν είχαν παντρευτεί
(Αγνώστου)
-
Κάνεις κοινή δήλωση αλλά ο φόρος υπολογίζεται στον καθένα χωριστά
Τα τεκμήρια πάνε στο οικογενειακό εισόδημα
Φοροαπαλλαγές μόνο για τα παιδιά αν και αν θυμάμαι καλά πάνε για κατάργησηΑν θέλεις καλύτερα να το συνεχίσουμε στο θέμα του TAXISNET
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αν και το ειχα στο προγραμμα να το σκεφτω απο του χρονου, ενας ευπροσδεκτος επισκεπτης επισπευσε την αποφαση.
Αυτο που θελω να μαθω, αρχικα, ειναι τι αλλαζει μετα το γαμο. Τι αλλαζει εναντι της πολιτειας, της εφοριας...και της περιουσιας.
Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω πριν το γαμο ωστε να μη το βρω μπροςστα μου μετα?Αυτό που θα αλλάξει τα πράγματα και θα δοκιμάσει τη σχέση είναι ο ευπρόσδεκτος επισκέπτης.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω πριν το γαμο ωστε να μη το βρω μπροςστα μου μετα?Ακου φιλε μου.Αυτα που θα σου βγαλει η γυναικα μετα το στεφανι και με την παροδο του χρονου δε μπορεις να το φανταστεις. Φυσικα μιλω στις δυσκολες καταστασεις εκει που πλεον τα αισθηματα για σενα θα δοκιμαζονται η δε θα παιζουν ρολο πχ αναγκες του πατερα της μητερα της κλπ. Φυσικα δεν εξαιρουνται απειρες αλλες περιπτωσεις συμπεριφορας.
Παρε σωσιβιο και αναπνευστηρα και βουτηξε. Λιγο πολυ θα τα χρειαστεις. Μην ανχωνεσαι ομως. Αν σε αγαπα πραγματικα θα τα καταφερεις. Να εισαι σε ετοιμοτητα.
Αυτα γενικα.
Για τα υπολοιπα που ρωτας κατα τη γνωμη μου κανε ενα προγαμιαιο συμβολαιο που να καταργει για σενα και τη γυναικα σου το μοιρασμα της περιουσιας σου δια δυο μετα απο τυχον χωρισμο σας. Με αυτο θα γλυτωσεις παααρα πολλα τρεχαματα και νευρα.
Φιλικα και ευχομαι τα καλυτερα για σενα. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Απλα θελω να μην βρεθω προ εκπληξεως αν υπαρχει κατι που δε ξερωΟτι περιουσια αποκτησετε απο κοινού μετα τον γαμο παει δια του δύο,οποτε κρατα τιποτα στην ακρη για οταν σε χωρισει.
-
παντα πριν το γαμο υπογραφεις συμβολαιο γιατι αν γινει κατι θα τρεχεις για καιρο.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
παντα πριν το γαμο υπογραφεις συμβολαιο γιατι αν γινει κατι θα τρεχεις για καιρο.Ισχύουν στην Ελλάδα; http://www.myreview.gr/public-figures/r ... symVolaia/
-
Ο χρήστης Submariner80 έγραψε:
Βρε ο άντρας άμα δεν παντρευτεί, πώς θα γνωρίσει τη χαρά του χωρισμού...;Εξαρτάται. Αν τον κερατώσει και τον αφήσει η γυναίκα είναι πίκρα. Αν γίνει το αντίθετο είναι χαρά
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
παντα πριν το γαμο υπογραφεις συμβολαιο γιατι αν γινει κατι θα τρεχεις για καιρο.
Ισχύουν στην Ελλάδα; http://www.myreview.gr/public-figures/r ... symVolaia/
Τα προγαμιαία δεν έχουν ισχύ στην Ελλάδα, ο coupeas τα συνιστά όμως οπότε κάντε καλού κακού ένα, κάτι παραπάνω θα ξέρει.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω πριν το γαμο ωστε να μη το βρω μπροςστα μου μετα?Αυτό που θα αλλάξει τα πράγματα και θα δοκιμάσει τη σχέση είναι ο ευπρόσδεκτος επισκέπτης.
+1000
δεν υπαρχει σεναριο....εξελισσεται...
θα λειτουργεις σκεφτομενος παντα πως θα ηθελες (ως παιδι) τους δικους σου γονεις... -
Η αλλαγή που σου έρχεται είναι το παιδί, ο γάμος δε λέει τίποτα.
Sent from mYphone
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?