-
...ενα αρκετα ενδιαφερον rendering για την επερχομενη Spider:
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... get-168bhp
...εντελως 4C μπροστα, εαν το πισω μερος φερνει λιγο ενδεχομενως και στην duetto με τις ωραιες καμπυλες, θα προκειται για ενα ακρως ποθητο roadster.
Επισης λεγεται οτι θα κατασκευαζεται στην Ιαπωνια, οπως φυσικα και το νεο MX-5, με το οποιο θα μοιραζεται το σασι. Ισχυει? -
Εύπεπτο, αλλά πιο πολύ μου κάνει σαν rendering του ΜΧ-5 με μούρη από 4c, παρά για spider. Το μεγαλύτερο κρίμα πάντως είναι το γεγονός ότι δεν θα βγει στην παραγωγή εκείνο το μοναδικό σχέδιο του Pininfarina. Γενικά το εταιρικό προφίλ-κοινή μάσκα-μειωμένα έξοδα βιομηχανοποίησης και τρίχες κατσαρές δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά δυστυχώς είναι αναγκαίο κακό. Την περιμένω πως και πως πάντως σε κοκκινάκι 8c competizione με ταμπά εσωτερικό και να ανεμίζει το μαλλί... Ή να καίγεται η καράφλα μου (μέχρι να βγει...)
-
Ο λαός θέλει Τζουλιετομουτσούνα.
Και ειδικό χώρο για το Π που θα έχω μέχρι να μαζέψω τα λεφτά για να την πάρω.
-
Όπως έγραψα και στο τοπικό της 4c στα μελλοντικά, ο λαός δεν ξέρουμε αν και τι θέλει, αλλά ο μανατζεροσυφερτός νομίζει ότι ξέρει τι θα αρέσει στον λαό και κάπως έτσι θα φτάσουμε να υπάρχουν 2-3 μεγάλα γκρουπ τα οποία θα παράγουν αυτοκίνητα σε στυλ πλυντηρίων και ψυγείων..
-
...μια GTA-R με 216ps απο το Αγγλικο forum(?) Alfaholics, στο ring, κυνηγοντας 996GT3 , και 'γραφοντας' παραλληλα ενα 8:15(ΒΤG)... , με τα 'βεμπέρια' να κελαηδανε...
-
Weber ή Dellorto?
Ιδού η απορία -
Σαφώς Dellorto. Ξερυθμίζονται πιο δύσκολα και ειναι πιο ομαλά στην απόδοση δύναμης. Τα Weber θέλουν συνέχεια προσοχή και ζύγισμα ενώ ανοίγουν πιο απότομα και έχουν και λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση.
( Τα Dellorto τα σχεδιάσαν τεχνικοι της Weber που έφυγαν απο εκει και στην ουσία εξάλειψαν και τις οποιες αδυναμίες είχαν δει...)
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σύντροφε μια και η εμπανάσταση αργεί βρές καμιά πλούσια γριά να γλυκάνεις να στην κάνει δώρο. Με σπαράζεις την μπζυχή
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...μια GTA-R με 216ps απο το Αγγλικο forum(?) Alfaholics, στο ring, κυνηγοντας 996GT3 , και 'γραφοντας' παραλληλα ενα 8:15(ΒΤG)... , με τα 'βεμπέρια' να κελαηδανε...
Είναι που είναι ελάχιστες οι αβίαστες Spint GT, αυτού του μάταιου κόσμου, πέσανε πάνω της και τα καγκούρια του Αλφαχόλικς! Κουτσοί στραβοί στον Άγ. Παντελεήμονα, μεγάλη η χάρη σου για Ρινγκ.
-
Ωραια ακουγεται ,ωραια παει αλλα πραγματικα πως καταφεραν και το καταντησαν ετσι μεσα...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ενα φιλαρακι αντιμετωπιζει προβλημα με την μπροστινη αναρτηση σε alfa romeo 156 1.6 του 2003. Εχει καταληξει οτι το προβλημα ειναι στα σινεμπλοκ των ψαλιδιων ή του ζανφορ ( κοπανηματα σε λακουβες). Που μπορει να βρει συνεργειο που να αλλαζει μόνο τα σινεμπλοκ και όχι ολοκληρα τα ψαλιδια;;;;; Ευχαριστω...........
ρε παιδια....τιποτα;;;;
Σχετικά με τη ζαμφόρ, επισκευή αντί αντικατάστασης που κανουν οι περισσότεροι, κάνει ο Χάρης Ροβάκης στην Καλλιθέα. Το ειχα κάνει μια φορά δουλεψε σωστα έκτοτε η ανάρτηση.
Από τιμή: δεν είναι φθηνό (80-100 ευρώ) αλλα κάπως πιο φθηνα από αντικατάσταση... -
Ο χρήστης 147chem έγραψε:
ενα φιλαρακι αντιμετωπιζει προβλημα με την μπροστινη αναρτηση σε alfa romeo 156 1.6 του 2003. Εχει καταληξει οτι το προβλημα ειναι στα σινεμπλοκ των ψαλιδιων ή του ζανφορ ( κοπανηματα σε λακουβες). Που μπορει να βρει συνεργειο που να αλλαζει μόνο τα σινεμπλοκ και όχι ολοκληρα τα ψαλιδια;;;;; Ευχαριστω...........
ρε παιδια....τιποτα;;;;
Σχετικά με τη ζαμφόρ, επισκευή αντί αντικατάστασης που κανουν οι περισσότεροι, κάνει ο Χάρης Ροβάκης στην Καλλιθέα. Το ειχα κάνει μια φορά δουλεψε σωστα έκτοτε η ανάρτηση.
Από τιμή: δεν είναι φθηνό (80-100 ευρώ) αλλα κάπως πιο φθηνα από αντικατάσταση...ευχαριστω πολυ!!!
ειναι περι τα 100 ευρω φθηνοτερα -
Σημερινό το εξώφυλλο. -
Μου ανακάτεψες το στομάχι πρωϊνιάτικα, τι δουλειά έχει η φυλλάδα στο ιερό topic.
-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Μου ανακάτεψες το στομάχι πρωϊνιάτικα, τι δουλειά έχει η φυλλάδα στο ιερό topic.Και εγώ γαύρος είμαι φίλε αλφίστα
Και Internaziole βεβαίως -
-
Τι γνώμες υπάρχουν για Alfa 156 1.9 JTD του 2001? Που πάσχει?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι γνώμες υπάρχουν για Alfa 156 1.9 JTD του 2001? Που πάσχει?Μηχανικά δεν πάσχει κάπου,αλλά γιατί την κοιτάς με κινητήρα unijet;
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Τι γνώμες υπάρχουν για Alfa 156 1.9 JTD του 2001? Που πάσχει?
Μηχανικά δεν πάσχει κάπου,αλλά γιατί την κοιτάς με κινητήρα unijet;
Βρέθηκε μια Alfa 156 1.9 JTD με 1.400 chf και την θέλει ένας φίλος και απλά κρατιέται να μην την αγοράσει λόγω φόβου στα γνωστά ιταλικά προβλήματα.
ΑLFA ROMEO FORUM