Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Δεν πιαστηκα απο τον επιλοχια, πιαστηκα απο αυτο που ειπες οτι εχοντας προσοντα τρωει τη δουλεια αλλου.
Εκει που εχεις αναγκη προφανως και αναλογως τις προοπτικες που βλεπω η σου λεω ευχαριστω πολυ αντιο η καθομαι και περιμενω.. Απλα ηθελα να καταλαβω αυτο το τρως δουλεια απο καποιον αλλον πως προσδιοριζεται. Βεβαια στην ουρα μπορει να περιμενει και ο αποφοιτος ΤΕΙ και εμενα μου εχω το μαστερ μου να ειμαι μεσα στο γραφειο και να ρουφαω ολη τη πληροφορια που μπορω να την αξιοποιησω.
Βεβαια αυτος που εχει τελειωσει το ΤΕΙ μπορει να γινει πολυ καλυτερος στη δουλεια απ τον αλλο με το μαστερ αλλα ισως ο δευτερος να πρεπει να ξεκινησει απο λιγο πιο ψηλα και οχι απ τα εντελως χαμηλα.
Ισως η επιχειρηση κερδισει περισσοτερα απ το να τον εχει στην ουρα.
Στο θεμα μας :
Για το συγκεκριμενο παραδειγμα που ανεφερες, και χωρις διαθεση πλακας ή μειωσης κανενος, για green ατομα, θα εστελνα εσενα στην ουρα και τον ΤΕΙ στο γραφειο, αρχικα τουλαχιστον.
Τουλαχιστον για ΑΣΟΕΕ που ξερω επαιζαν πολυ τη δεκαετια του 90 οι καθηγηταραδες το 'εσεις θα ειστε αποφοιτοι ΑΣΟΟΕ, θα σας κανουν πιπες εξω, ειστε φοβεροι και τρομεροι' και τα καημενα παιδακια παθαιναν την πλακα τους, εξω στον πραγματικο κοσμο γιατι περιμεναν στις ουρες στις εφοριες και εκαναν εγγραφες σε λογιστηρια του ενος ατομου. Θα σε εστελνα στην ουρα για να μαθεις τι εστι πραγματικοτητα οσο πιο γρηγορα γινεται (και να γνωρισεις τα λαμογια με τα οποια θα μιλας αργοτερα)
Οι ΤΕΙτζηδες ηταν νομιζω ανεκαθεν πιο προσγειωμενοι.
Στον ιδιο τονο, οντας φρεσκος απο το αυγο, δεν εχεις ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με την πραγματικοτητα, πρεπει να πας πρωτα σε κρυο νερο, μετα σε χλιαρο, ζεστο, και μετα στο καυτο. Αμα σου δοθει πραγματικη πληροφορια ετσι στο ξεκουδουνο, δε θα εχεις την εμπειρια να την κουλαντρισεις οπως πρεπει, γιατι οι αποφασεις σου -για πρωτη φορα στη ζωη σου- θα εχουν επιπτωσεις. Την ικανοτητα διαχειρισης δεδομενων με επιπτωσεις, την αποκτας με την εμπειρια + τη μορφωση, οχι μονο με τη μορφωση, οσα μαστερ και να εχεις.
Βλεπω προφιλ εισαι μικρος... ελπιζω να μαθεις πιο ομαλα απο οτι εμεις οι μεγαλυτεροι, αν και τα χρονια που περναμε ειναι δυσκολα.
ΥΓ
BTW σημερα οντως εγραψα για πιπες
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=26079&start=5610#p2851986
...απλα οχι στο τοπικ που νομισες οτι εγραψα.