-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Βίκτωρα, πόσο σίγουρος είσαι ότι το 75 έβγαιναν με λευκές ζάντες τα 128?
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν καθόλου με αυτό το χρώμα, αλλά αν έβγαινε έτσι, θα τις αφήσω έτσι...Καθολου σιγουρος δεν ειμαι,απλα ειναι μαλλον ασυνηθιστο χρωμα για να αποτελει επισκευη καποιου πρωην ιδιοκτητη.
Προσωπικα δεν το θεωρω ασχημο σαν χρωμα,αλλα ισως ταιριαζει καλύτερα σε παλιοτερα μοντελα.Bλεποντας το παντως,και λαμβανοντας υποψη οτι ανηκε καποτε στον 7pas100,θυμηθηκα αυτο που κυκλοφορουσε στον Χολαργο πριν 7-8 χρονια.με πινακιδεςΤΥ-....,και τοτε ηταν οντως σε πολυ καλη κατασταση..να ειναι το ιδιο;
-
Σωστα ΤΥ ηταν οι πινακιδες του
και οι δικες μου φωτο απο την τελετη παραδοσης
για εξωφυλο...
στην πρωτη αρκει να δειτε την ευτυχια του ιδιοκτητη ζωγραφισμενη στο προσωπο του για να καταλαβετε οτι ....ειμαστε ακομα (μεγαλα)παιδια
-
Καλορίζικο Αργύρη , πολύ όμορφο και ουσιαστικά δεν χρειάζεται φανοποιεία .
- για πορτμπαγκάζ έχω κάτι στο μυαλό μου , θα τσεκάρω κατάσταση και θα σου πω……
- λευκές ζάντες τα 127 φόρεσαν το 1972-1973 , ήταν σε απόχρωση 233 Α και φορέθηκαν επιλεκτικά – ακανόνιστα , από συγκεκριμένες αποχρώσεις καρότσας , δεν νομίζω να φορέθηκαν σε πράσινα . κάτι αντίστοιχο θα ισχύει υποθέτω και για τα 128 ( το 1975 λευκές δεν μου κολλάει ).
- Καλά βρε, στη φωτογραφία του Ritmo ταιριάζετε απόλυτα , προμηνύεται εξαιρετικά φλογερή σχέση …..
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
....ειμαστε ακομα (μεγαλα)παιδιαΈτσι είναι Στέλιο...μάλιστα εγώ έχω και ένα άλλο σύνδρομο: Αυτό του καινούργιου κοσκινακίου το οποίο βέβαια μπορεί να είναι κατά πολύ αρχαιότερο του υπάρχοντος...
Όταν είχα πάρει το 2001 την 147, μετά απο 6 περίπου μήνες μου έδωσε ένας θείος μου ένα zx για να το πουλήσω...ε! με το zx κυκλοφορούσα... -
Καλορίζικο Αργύρη. Με το καλό να το ετοιμάσεις και να το χαρείς.
-
Κουκλάκι είναι! Θα σου δώσει χαρά και κατά την επισκευή του και στις βόλτες!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Καλορίζικο Αργύρη. Με το καλό να το ετοιμάσεις και να το χαρείς.Ευχαριστώ πολύ Πρόδρομε!
Καλορίζικο Αργύρη , πολύ όμορφο και ουσιαστικά δεν χρειάζεται φανοποιεία .
- για πορτμπαγκάζ έχω κάτι στο μυαλό μου , θα τσεκάρω κατάσταση και θα σου πω……
- λευκές ζάντες τα 127 φόρεσαν το 1972-1973 , ήταν σε απόχρωση 233 Α και φορέθηκαν επιλεκτικά – ακανόνιστα , από συγκεκριμένες αποχρώσεις καρότσας , δεν νομίζω να φορέθηκαν σε πράσινα . κάτι αντίστοιχο θα ισχύει υποθέτω και για τα 128 ( το 1975 λευκές δεν μου κολλάει ).
- Καλά βρε, στη φωτογραφία του Ritmo ταιριάζετε απόλυτα , προμηνύεται εξαιρετικά φλογερή σχέση …..
Τελικά είχε δίκιο ο Στέλιος...ένα γυάλισμα και έφυγε...
Αξιοζήλευτος ο ουρανός:
Δεν είχα τι να κάνω και το πέρασα με τον αλοιφαδόροΑστεία αστεία, πρέπει να βρω κομμάτι απο τα 'ευαίσθητα' γιατί τα φουσκωματάκια στο πίσω τζάμι έγιναν μεγάλες τρυπούλες...Πρώτη φορά είδα γέμισμα σάπιου με μαστιχόκολλα, μου βγήκε το λάδι να την βγάλω, αλλά όταν βγήκε με αποζημείωσε με μία χαριτωμένη και μεγάλη τρύπα Κατα τα άλλα είναι μια χαρά...μόνο αυτοί οι τσαμπουκάδες θέλουν προσοχή να φτιαχτούν καλά για να μην ξανασχοληθεί κανείς...
Κουκλάκι είναι! Θα σου δώσει χαρά και κατά την επισκευή του και στις βόλτες!
Έτσι είναι.
-
Αστέρι είναι που στα χέρια σου θα λάμψει
-
πολυ καλη αγορα! σε οτι κολησεις μπορεις να μου πεις... εχω τα παντα απο ανταλακτηκα! κ μηχανικα κ οτι αλλο φανταστεισ!
-
@ vespas Πολύ ποιητικός...γουστάρω
@brotherfiat128 Το έχω υπ'όψιν μου, σίγουρα θα σε ενοχλήσω
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Όταν είχα πάρει το 2001 την 147, μετά απο 6 περίπου μήνες μου έδωσε ένας θείος μου ένα zx για να το πουλήσω...ε! με το zx κυκλοφορούσα...
Φυσιολογικη η εξελιξη αυτη..
-
Καλορίζικο!
Να το χαίρεσαι και καλές βόλτες όταν το ετοιμάσεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Όταν είχα πάρει το 2001 την 147, μετά απο 6 περίπου μήνες μου έδωσε ένας θείος μου ένα zx για να το πουλήσω...ε! με το zx κυκλοφορούσα...
Φυσιολογικη η εξελιξη αυτη..
Νονέ την 147 είχα και μάλιστα το 2001, άλλοι θα σκότωναν για να την πάνε βόλτα (λέμε τώρα )
Η αλήθεια είναι ότι όταν το έγραφα, εσένα περίμενα...
-
εμα στρωμμένη μπαλιά έριξες..
Φαντασου να μη γουσταρα τρελα τις 147-156 -
Θα το ξαναδούμε στο δρόμο δηλαδή?
Οι ζάντες απο όσο γνωρίζω ούτε έχουν ξαναβαφτεί ούτε αλλαχτεί. Αν θυμάμαι καλά κι η ρεζέρβα μπεζ είναι.
κακό πραγμα η αποθήκευση σε οικόπεδο τελικά...
-
πειτε μας λιγο την ιστορια του αυτοκινητου απο που αγοραστηκε κτλ κτλ....
-
Η αποθήκευση με κουκούλα (της πλάκας)ειναι κακό πραγμα.
Πριν το παρατήσω εκεί το είχα πλύνει παντού το μετακινουσα κάθε 6μηνο περιπου(του άλλαζα θεση) και εκοβα τα χόρτα που είχε γυρω του ,για αυτό παρέμεινε σε καλή κατασταση σε θόλους κτλ,.Δυστυχως ο ήλιος το έτρωγε από πανω !!!Την θεση του μέσα στο κοντέινερ την πήραν τα α112 οπότε παρέμενε έξω....
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Θα το ξαναδούμε στο δρόμο δηλαδή?Οι ζάντες απο όσο γνωρίζω ούτε έχουν ξαναβαφτεί ούτε αλλαχτεί. Αν θυμάμαι καλά κι η ρεζέρβα μπεζ είναι.
Ναι θα ξαναβγεί... Τουλάχιστον αυτό είναι σε κατάσταση τέτοια που είναι δυνατόν...
Ρεζέρβα δεν είχε, ίσως να την έχει φυλάξει ο Στέλιος. Οπότε έτσι πρέπει να μείνουν. Άρα εκτός απο τον κωδικό του χρώματος πρέπει να ψάξω και για τον κωδικό της ζάντας... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Θα το ξαναδούμε στο δρόμο δηλαδή?
Οι ζάντες απο όσο γνωρίζω ούτε έχουν ξαναβαφτεί ούτε αλλαχτεί. Αν θυμάμαι καλά κι η ρεζέρβα μπεζ είναι.
Ναι θα ξαναβγεί... Τουλάχιστον αυτό είναι σε κατάσταση τέτοια που είναι δυνατόν...
Ρεζέρβα δεν είχε, ίσως να την έχει φυλάξει ο Στέλιος. Οπότε έτσι πρέπει να μείνουν. Άρα εκτός απο τον κωδικό του χρώματος πρέπει να ψάξω και για τον κωδικό της ζάντας...Αν είχε λογικά θα ειναι πάνω σε αυτοκίνητο,λογικά ούτε γρύλο είχε μέσα εε??
Πρέπει να ψαξω να στα βρω .Καμια φιατενια ζαντα εχεις εσύ που να μην την θελεις??σε οποιαδήποτε κατασταση ,μόνο και μόνο για να την βάλω στο αμάξι. -
Στέλιο μην αγχώνεσαι, δεν θα πάω ταξίδι το επόμενο τρίμηνο σίγουρα
Όντως δεν είχε ούτε γρύλο, αλλά θα κοιτάξω για καμιά φιατένια και θα σου την φέρω.
Σίγουρα η αποθήκευση σε οικόπεδο και η κακή κουκούλα συνέβαλλαν, αλλά αυτό δεν θα το γλύτωνε γιατί εγκλωβίστηκε χωρίς να καθαριστεί 100% η σκουριά όταν πρωτοφάνηκε:Το υλικό που γέμιζε την τρύπα:
Και η τρύπα μόλις βγήκε το υλικό:
Βέβαια αυτό ήταν και το χειρότερο σημείο του αυτοκινήτου...οπότε δεν το συζητάμε...πταίσμα!!!
Fiat 128 4door 1100cc