-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συνονόματε αν μου πεις σε ποια κατηγορία είναι πιο driver's car μια ΜΒ, ορκίζομαι ότι στην επόμενη αγορά μου θα την πάρω.
Είναι καλύτερη η Α Class από μια Giulietta? Δε νομίζω.
Είναι καλύτερη η C Class από μια 3άρα; Δε νομίζω.
Είναι καλύτερη μια E Class από μια XF? Δε νομίζω.
Είναι καλύτερη μια S Class από μια Quattroporte? Εδώ και αν δεν νομίζω!
Να μην πάμε στα σπορ αυτοκίνητα... εκεί είναι άδικο για την Στουτγάρδη.H A250 είναι σαφώς καλύτερη από μία Giulietta των 240 ίππων.
Η C250 καλύτερη από μία 3άρα με τα 184 άλογα
Η Ε με τα αντίστοιχα μοτέρ μακράν καλύτερη από XF
Με τα λεφτά που έχει η Quattroporte παίρνεις S Class AMG (και γρηγορότερη και μακράν πιο καλά φτιαγμένη) -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Συνονόματε αν μου πεις σε ποια κατηγορία είναι πιο driver's car μια ΜΒ, ορκίζομαι ότι στην επόμενη αγορά μου θα την πάρω.
Να μην πάμε στα σπορ αυτοκίνητα... εκεί είναι άδικο για την Στουτγάρδη.H A250 είναι σαφώς καλύτερη από μία Giulietta των 240 ίππων.
Η C250 καλύτερη από μία 3άρα με τα 184 άλογα
Η Ε με τα αντίστοιχα μοτέρ μακράν καλύτερη από XF
Με τα λεφτά που έχει η Quattroporte παίρνεις S Class AMG (και γρηγορότερη και μακράν πιο καλά φτιαγμένη)Ορίστε και μια ποιό ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ άποψη!!
-
sv2 χάλασες το έθιμο με την υπογραφή, δεν είσαι όσο θαρραλέος νομίζαμε
όπου τον παίρνει τον καθένα βέβαια
-
Τελευταίο ποστ και το κλείνω.
Η Α250 τρώει ξύλο ιτιάς-ιτιάς από Giulietta 235!!!
Την C250 την συγκρίνεις με 328i 245 ίππων και τότε απλά δεν υπάρχει το μερκεντέ.
Ε; Το ταξί απέναντι στην Jag? Ίλεως ρε Γιώργο.
QP με τα 530 άλογα και άντε γεια...ΙΚΕ!!! Που χάθηκες φιλαράκι μου καλό;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
sv2 χάλασες το έθιμο με την υπογραφή, δεν είσαι όσο θαρραλέος νομίζαμεόπου τον παίρνει τον καθένα βέβαια
-
Αφου δεν προκειται να συμφωνησετε, γιατι το συνεχιζετε??
-
ΙΚΕ!!! Που χάθηκες φιλαράκι μου καλό;Φιλαράκι? LOL
δε σε ξέρω καν αλλά ούτως ή άλλως ακολουθώ πρακτική j.marr όσον αφορά γενικά συναγελασμό με βλάκες
Μπαίνω και διαβάζω ποστ για να γελάσω που και πού αλλά δεν κάνω ποστ μιας και είναι τσάμπα κόπος αφού τα περισσότερα σβήνονται.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αφου δεν προκειται να συμφωνησετε, γιατι το συνεχιζετε??Αφού περνάμε όμορφα...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αφου δεν προκειται να συμφωνησετε, γιατι το συνεχιζετε??
Αφού περνάμε όμορφα...
Ακριβώς
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μπαίνω και διαβάζω ποστ για να γελάσω που και πού αλλά δεν κάνω ποστ μιας και είναι τσάμπα κόπος αφού τα περισσότερα σβήνονται.Μη το παίρνεις προσωπικά, το dna σου φταίει. Τα post των ηλιθίων σβήνονται από την διεύθυνση.
-
Με αποκαλείς ηλίθιο?
-
-
Witty chap!!!
Προσωπικά δεν κάνω κρίσεις. Οι mods αποφασίζουν. Εγώ ένας απλός φορουμίτης είμαι.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ, Vespas!!!
ΥΓ: Αυτά με τους εσωτερικούς κωδικούς των μοντέλων μόνο εσείς οι μερσεντάκηδες (και δη οι παλαιοντολόγοι) τα καταλαβαίνετε.
Eυτυχώς δεν είμαι ο μόνος που δεν τα καταλαβαίνει.
Μια χαρά πανέυκολοι είναι οι εσωτερικοί κωδικοί και με λογική
Υπάρχει κάποιος πίνακας κάπου με όλους τους κωδικούς, ειδικά με τα παλαιότερα μοντέλα έχω πρόβλημα
http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Mercedes-Benz_vehicles_before_ww2
Πάτα next για να δεις και τα μεταπολεμικάΜετά θα περάσεις εξετάσεις άνευ βοήθειας σκονακίου (υπολογιστής, κλπ). Αλλίως η τιμωρία σου θα είναι βόλτα με λαδιέρες vag , θα ζήσεις εξτρίμ καταστάσεις
Έλεος ρε δάσκαλε, κι'άλλη τιμωρία! Σε λίγο θα με βάλεις και σε κανένα Reliant Robin
Όχι δεν θέλω το κακό σου! Αλλά υπάρχουν κιάλλα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Με αποκαλείς ηλίθιο?Πως προκύπτει αυτό??
-
Μερκ θα πάρω μαζί με το εφάπαξ Θωμά. Ακόμα έχω καρδιά οπότε προτιμώ εξακύλινδρα βαβαρικά διαμάντια και τιμόνια ξυράφια...Να ξέρεις ότι το πρακτικό ανώτατο όριο ηλικίας για μια AMG είναι τα 45, από εκεί και μετά με τους λεοντόκαρδους οχτακύλινδρους και το δεξί πεντάλ ξυράφι θα πας από καρδιά.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Με αποκαλείς ηλίθιο?
Πως προκύπτει αυτό??
Καρφωνεται αστον...
Οσο περι quattroporte και s-class, e-class XF....
Αν ειχα τετοια φραγκα που δε με ενοιαζε αν ενα αμαξι εβγαζε προβληματα, εκαιγε πολυ κλπ, φυσικα θα πηγαινα για τα outliers επειδη η quattroporte και η xf δεν ειναι αλλο ενα βοτσαλο στη παραλια με χαλικι.... Αλλα ειναι ενα πανεμορφο κοχυλι που βρισκεις στη παραλια με τα χαλικια...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αν ειχα τετοια φραγκα που δε με ενοιαζε αν ενα αμαξι εβγαζε προβληματα, εκαιγε πολυ κλπ, φυσικα θα πηγαινα για τα outliers επειδη η quattroporte και η xf δεν ειναι αλλο ενα βοτσαλο στη παραλια με χαλικι.... Αλλα ειναι ενα πανεμορφο κοχυλι που βρισκεις στη παραλια με τα χαλικια...
Ολες οι AMG είναι κοχύλια......Οδήγα μία 6.3 και θα αλλάξεις γνώμη. Θα ζοριστείς πολύ να αποφασίσεις.Εξ άλλου με τις σημερινές τιμές μία Quattroporte είναι στα 200 χιλιάρικα ενώ μιά Ε 63 στοιχίζει 70 χιλιάρικα λιγότερα και έχει πιο πρόστυχο χαρακτήρα .
-
Να μην πάμε στα σπορ αυτοκίνητα... εκεί είναι άδικο για την Στουτγάρδη.ΥΓ: Μου αρέσει η ΜΒ των τελευταίων 10 ετών. Όπως και να έχει την προτιμώ 100 φορές σε σχέση με το VAG. Μόνο η BMW είναι ανώτερη για μένα στα μεσαία και τα μεσαία-μεγάλα. Αν πάμε πιο ψηλά τίποτα δεν πιάνει τους Ιταλούς και τους Άγγλους. Ειλικρινά θα έπαιρνες την σημερινή SL απέναντι στην σημερινή JK ή την σημερινή Granturismo? Βάζεις μπροστά τον ιταλικό V8 και 'τελειώνεις'. Στρίβεις την Τζαγκ και απλά νιώθεις!!!
ΥΓ: Κλισέ μεν... αλλά αν μου φέρεις Μερκ με τιμόνι ανάλογο της Ε92 θα σε κεράσω.
Γιατί ο Γερμανικός V8 (για να μην πάμε στο τερατούργημα των 630 ίππων) είναι κατώτερος των μακαρονάδων?
Οι BMW είναι κορυφαία αυτοκίνητα αλλά είναι θέμα γούστου, διαφορετικές σχολές αν και έχουν παρόμοιες προτεραιότητες. -
Γιατί ο Γερμανικός V8 (για να μην πάμε στο τερατούργημα των 630 ίππων) είναι κατώτερος των μακαρονάδων?
Τεχνικά είναι._
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά του για την οποία σχεδιάστηκε.
MERCEDES-BENZ FORUM