ναι ναι χαλια το Ε89 Ζ4..
Οσο χαλια ειναι το Ε92 Μ3 για οσους εχουν Ε46 και ΔΕΝ μπορουν να παρουν το Ε92, οσο χαλια ειναι η 911 991 εκδοση για οσους εχουν την 997 του 05 και ΔΕΝ μπορουν να παρουν την 991 κτλπ κτλπ.
Λοιπον ακου φιλε μου , εζησα 1,5 ετος με Ζ4 Ε89. Κατ αρχας θα σε ζηλευουν ΟΛΟΙ οι Ε85ρηδες ανεξαρτητως μοτερ. θα εχεις το πιο καινουριο μοντελο οπως και να χει.
Δευετερον, οταν εστρωνα τον 35αρι και δεν ηθελα να περναω τις 4-5,5Κ σαλ πετυχα ενα 23αρι το οποιο ηθελε παιχνιδι, και χωρις να πιεσω εντονα το δικο μου ΔΕΝ τον εφτανα. αυτο δεν ξερω τι μπορει να λεει για τις δυνατοτητες του μοτερ. Για μενα ειναι οτι πρεπει τα 200 αλογα για το Ε89 Ζ4. σουπερ
Ειναι πολυ ησυχο. Ειχα και SLK δευτερης γενιας.. καλυτερο σε ολους τους τομεις το Ε89.
Η περιπτωση που δειχνεις ειναι επισης ωραια σε μαυρο χρωμα, με πολυ ωραια ζαντα. ΑΝ το παρει κανεις και χωσει και ενα Μ πακ προφυλακτηρα μπροστα , ειναι αλλο αμαξι, γενικα με καποιες προσθηκες σιγα σιγα, μπορει να γινει παρα παρα παρα πολυ ερωτευσιμο σχημα και παρεα για τη βολτα σου..
Πραγματικα καθε φορα που το βλεπω λεω , θεε μου τι ομορφο σχημα. Με το προηγουμενο Ζ4 Δεν το ειπα ποτε αυτο. Οι χωροι του επισης ειναι πολυ μεγαλυτεροι απο το Ε85..
Σκεψου κ αποφασισε
Λοιπον στο φιλο που ρωταει για 325 με 2,5 η με τριλιτρο.
Οσον αφορα το δυομισαρι μοτερ , το δοκιμασα ενα μηνα σε 325 sedan το οποιο ηταν αυτοκινητο αντικαταστασης του Ζ4 35 αλλα μπορεσα να το συκγρινω ως κατοχος ε92 320 με τα 170 αλογα. Λοιπον το μοτερ ειναι καααλο . λιγο καλυτερο σε αισθηση απο το διλιτρο. τη δυναμη την ενιωθες μετα τα 160 που εβλεπες οτι ανεβαζε με περισσοτερη ανεση σε σχεση με διλιτρο.για μενα 325 δυομισαρι και 325 τριλιτρο, πηγαινε στο δυομισαρι.. μην το σκεφτεσαι για τριλιτρο, η διαφορα θα ειναι μηδαμινη